• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)

Objímání zdarma (Free Hugs)

Spřátelené auditko na serveru lide.cz [^]

Inspirováno touto akcí: http://youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

Naše akce:

Pardubice 13.4.2007 (CUCHULAIN) - YouTube
    Brno 23.6.2007 (CUCHULAIN) - YouTube
    Vsetín 2011 (PAW_LINKA) - YouTube

rozbalit záhlaví
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: jsem neřekl, že ego je něco zlého. tahle místnost vůbec není založena pro debatu o egu :-)
    já prostě ego nemusím :-)
    JTS
    JTS --- ---
    CUCHULAIN: ale EGO neni nic zleho!!! bez nej bychom byli fakt ten sliz.. takze ego guuut
    A ty stity je prave to ego - aaaai? ;-)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    ECLECTICA: Znám osobně i lidi, co by třeba rádi objali a procítili si tu impulzivnost, ale bohužel nesnáší fyzický dotyk a už vůbec ne cizí osoby.

Ono to není pro každého.
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: mas jako pocit, ze byt s lidmi smirenej, mit je rad nejak brani aktivitě ve světě? ..to mi prosím tě objasni. Tomu nerozumím.
    MKOV
    MKOV --- ---
    JTS: Je mi lito ale u tebe to nemá cenu, škoda materializmus tě pohltil a radši to přijímáš a biješ se za něj místo aby jsi bojoval proti němu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: i kdyby to tak bylo...no a?
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: jo - "ostentativne" si dej.. to je dobry slovo :-P
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: tak jasne - ja bych asi nebyl iniciator verejneho objimani s cizimi lidmi uz jen z toho duvodu, ze by mi to prislo blbe vuci nim (ze si na nich solicham sve vlastni nutkani)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    ECLECTICA: Ten, koho to neosloví, tak si jde jistě dál po svých.

Ono je asi docela důležité to, jak to objetí kdo vnímá osobně.
    Tohle není nic utěšujícího a konejšivého a teskného ve smyslu :"Když nikoho jiného nemáš, tak jsem tu aspoň já."

Tohle objetí je o chvíli proudění obyčejného přátelství a otevřenosti třeba i k úplně cizímu člověku.
    Objetí nejen dostaváš, ale také zároveň daruješ, je to o vyrovnanosti, proudění a rovnováze.

Však on si pro to obětí příjde jen ten, kdo je ochoten i sám dát, nejen si něco vzít :-)
    JTS
    JTS --- ---
    MKOV: co s cistou laskou etc. kdyz zijeme v hmatatelnem svete..? Kdyby byla primarni ta laska, tak fajn, ale volako to spolecnost ma nastavene jinak a nechce se mi verit, ze to nekdy i mela treba jinak.. to by se jenom sedelo, culilo a objimalo, coz nejak popira hnaci silu lidi k nejake aktivite = vymezit se / odlisit od nejake jine skupiny. (kdyz je budu mit jen rad, tak co pak.. nic.)
    JTS
    JTS --- ---
    CUCHULAIN: :) to je ale jiny objimani. Je v nem obsazeny i nejake chraneni atd. To v hugs na ulici imo neni. To je spis "Hele jak JA mam rad zbytek sveta" - ne? Porad si nemuzu pomoct.
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: a kdo potrebuje "milost" a odmitá si to priznat, kdo zná kyselé hrozny, je chudak nejvetsi... s tim nelze nez soucítit a usmát se na nej:-)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    LALINA: :-)))))))))))))))) To seš celá ty:-)))))))))))))

Ale vážně, to video ze zahraničí je fakt super. První se tam odhodlá taková maličká babička a dojde si pro objetí.... fakt mě to vzalo :-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: no kdyz se na to podivam s patricnym odstupem ( pri tom, ze sama ensnanis sacharozní sluníčkovitost) tak musim rict, že snaha o co nejvseobjimajicnejsi vstricnost mi prijde pro tenhle svet prinosnejsi nez snaha, ktera je
    a) mnohem rozšířenejší
    b) lidmi kupodivu tolerovanejsi

ukazat , kdo je vetsi maser a drsnak a hustoprisnak:-))) ta je navic jeste casto nechtěně dost smešná, - presto prinasi do sveta prilis napeti a stresu, nez je zdrávo :-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: samozřejmě ješitnost a spol. :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: no tak když chodíme s cedulemi Objímáme zdarma tak si to lidi můžou přebrat všelijak :-)
    Asi se najdou i takoví, kteří si řeknou, že nějakou milost od nás nepotřebují. To by jim narušilo ego :-)
    Ale jiní to zase přivítají :-))
    btw.. nesnažíme se objímat všechny.
    přítelka čarodějka si vytváří štíty, které k ní nepustí bubáky. chce objímat jen fajn lidi :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: mozna by nebylo od veci "prestelovat si" / proverit si nastavení optiky...mozna vidíš veci, ktery vlastne ani nejsou (?)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: ego myslís jesitnost a potrebu bejt oslavovan, nebo proste sebe_jsoucnost, bez ktery ovsem bys byl jenom slizem bez tvaru, zámeru a zivota:-)))
    JTS
    JTS --- ---
    Jinak docela chapu ECLECTICA(u) - nekdy je to pruser :) Taky na to nejsem zvykly.
    Ja jsem "byl obejmut" asi pred pul rokem s takovyho toho popudu "I feel like you might need a hug" a sice to bylo prijemne, ale doted se mi to tu prevaluje a nevidim za tim nic nez snahu ukazat kdo je vic "vseobimajici". :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: mela jsem na mysli bez jakyhokoliv kontaktu s prirodou...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: nevím jak ostatní. já o tom přemýšlím teď.
    nejsou to moc příjemné myšlenky. nemám ego rád :-))
    jdu do toho proto, abych sobě a ostatním otevřel srdce :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam