• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    musim taky uznat,že takhle po několikátý mě to videjko dostalo daleko víc... napoprvý jsem ho sledovala v nějaký prapodivný náladě..
    JTS
    JTS --- ---
    MOTYLEK: :-D no.. treba ja se snazim dlouhodobe na lidi usmivat v metru a v tramvaji (pripadam si u toho jak blbej) a vim, ze nekdy mi to nejde ale chytit od nekoho jinyho taky usmev je pak skvely!
    (= delam to kvuli tomu aby se na me lidi usmivali take = trochu se nam to "prorozene prostredi" zmenilo a v neposledni rade protoze CHCI TEN CIZI USMEV :-) a ne ze sem tak tralala ) :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: proste se na pohnutky vyprdni a mas to:-)) to je kazdyho vec, proc to dela, proc to posuzovat??
    je to lepsi, nez kdyby se lidi na potkani (bez pozadani) strkali nebo se fackovali, ne? ;-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: hnutí je fajn, ale my, az se potkame, tak se na sebe usmejeme a bude nam fine:-)))

a paxe uvidí:-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CAMAEL: babička je nádherná. a jak ho pohladila po tváři :-))
    JTS
    JTS --- ---
    CUCHULAIN: vsak ja jsem taky jenom navrhnul jiny pohled na vec a ze pohnutky mohou vychazet odjinud i kdyz si to clovek nechce priznat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: presne tak...nekdy to delam... ackoli s tim si davam pozor, vetsinou kdyz lidem neco pochvalim, okamzitě roztajou jako led a zacnou mluvit :-)))))) .a nestíhám:-))) ta paní co jsem ji pochvalila vyladenost nausnic a halenky:-)) okamzite jsem vedela historii nakupu nausnic a halenky a rodiny a hafo dalsich nevyzádaných informací:-)))

anebo podekujou, ale zacnou se osivat, jako by od te doby meli za ukol nejak komunikovat.... takze to delam jen vyjimecne a kdyz to nejak odhadnu, ze muzu... nejlepe tesne pred vystoupením z busu, takže není cas na dalsí řeči:-)

to samy s usmevem apod... velmi delikatesní veci jsou to...
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    CAMAEL: Mně tedy udělá radost a dodá impuls do zbytku dne i něco menšího než obejmutí. Mně nejvíc záleží na tom, že je to příjemné překvapení.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MOTYLEK: není problém, ale my jedeme objímat :-))
    lidem se to líbí a zase tak moc se toho nebojí. asi tak napůl.
    spíš nevěří, že to myslíme vážně. třeba se bojí, že ucukneme, tak nepřijdou ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: jak rikala Camael: neni to zdaleka pro kazdeho, takze se klidne muzes obejit i nadále bez objímání:-))) ale neni snad třeba se nejak starat o to, jak to "pusobi na druhe" pripadne je zachranovat ci co...oni se taky vyhnou a hotovo smytec:-)))
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    MOTYLEK: To nemá smysl..... OBJETÍ je to, co proudí. je to intenzivní a nabíjecí. Cokoli menšího je skoro divnější. Je to celosvětové hnutí a není to o podání ruky, ale o objetí.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CAMAEL: přesně tak. nikoho nenutíme :-)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CAMAEL: prave
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MKOV: jasně, pochopil jsem :-)
    JTS
    JTS --- ---
    MKOV: to je uplne typicke pokrceni rameny a smaznuti se stolu, ze?
    Dobro prece nemusi znamenat jenom primarni prilnuti k nejake "metafyzice" a byt "slunickovy" :) Jde snad o to aby lide v danem spol. kontextu byli vpohode.. a prechazeni jinych moznych (a v evrope tradicnejsich) pristupu k veci mi prijde naprosto stejne "neotevrene".
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    DOUPLE: Rozhodně žádné vnucování.... určitě pasivní vyčkávání a kdo si příjde, tak příjde
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: ne že bych chtěl někoho omezovat v rozletu, ale myslím, že by to šlo i bez psychologických rozborů.
    každý jsme bůh vlastního vesmíru, tak je dost rouhání, když se nás pokouší někdo soudit :-)
    ECLECTICA má svůj názor, nikoho nenapadá ani nesoudí, tak jsem rád, že je tady :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: zablokujes se tak

no kdyz se zablokujes, tak se zase muzes odblokovat, ne?

proc se cejtis strasne, kdyz jsi byla odmitnuta? ja vim, znam to taky... ale rikam tomu, ze moje ego bylo zraneno ve sve pyse nebo hrdosti.. a to sjou veci, kteri si od ega diktýrovat nehdlam. ego musi bejt dobrej sluha a ne zlej pan...pokud cejtim bolest a ukrivdení, neco s tim delam... pokud najdu ego, vykazu ho do patricnejch mezi, pokud najdu maly vnitrni dite, posolicham ho, soucitne ho pohladim a ukazu mu, ze tedko uz to vsechno muze bejt jinak.. at neztraci víru a nadeji a radost...

hele ty i ja jsme prozily dno..peklo... neni to nic, co bych nejak casto potrebovala opakovat... a jedina dalsi alternativa (aspon pro me) je obycejna radost z malickosti, drobností, detska hravost... zadny ocekavani, plány, chtení... potom jsi nezranitelná
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MKOV: tak treba na tomhle prispevku by spasitelskej komplex mohl kdekdo videt razdva ;)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    teda tady to lítá,že to ani nestíhám číst:-)

a až se dostaví free hugs do prahy,ráda se připojim:-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam