• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    CUCHULAIN: Nedovedu si představit, že bych nepustila sednout třeba vetchou stařenku jen proto, že by se mi nechtělo nebo bych měla blbej den.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: nebo se týpkovi prostě nechce.
    proč ho soudit? víme houby, co se děje. třeba má prostě blbej den.
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: ..a nebo proste ty dvere necha otevreny, kdyz vidi, ze nekdo bezi (ale asi ne, kdyz ho uvidi 250m daleko), nebo s tim treba narizeni pocitaji, ze muze otevrit dvere a nebude z toho mit pruser. Nebo cloveku proste neni TAK blbe, ze tu strhanou maminu necha sednout, nebo vidi jak je ten kocarek obrovskej a pomuze ho vynest po schodech (i kdyz nevi za co to drzet :-)) a je pak spinavej jak prase (a priste si da treba pozor)

Myslim, ze ty zavreny dvere se nelisej... typkovi se proste nechce pac ho serou lidi.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MOTYLEK: :-))))
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    LALINA: A jaké jsou pozitivní pohnutky, že nepustíš někoho sednout? Např. že se ti zdá tlustý a chceš přispět k tomu, aby si zlepšil kondičku? :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: to jo, ale pak se do toho tak zamotáš, že s tím nic neuděláš. k čemu jsou ti takové informace? ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: no copak existujou jenom nizky a negativni pohnutky? zahrn do toho vsechny, i ty pozitive at mas celou skalu, kdyz uz to teda potrebujes k zivotu:-)
    zajimalo by me, jak se lisej dvere zavreny nekomu před nosem kvuli tomu, ze byl ridic v detstvi sikanovanej od zavrenejch dveří kvuli tomu, že mu vecer ta jeho nedala ?
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Já jsem teď zrovna v období, kdy mě někteří lidi pouštějí sednout, a musím říct, že některé skupiny lidí mě ochotně pustí sednout vždycky.
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: ja treba resim, proc se lidi chovaji tak ci onak, tvari zle nebo mile, vrazeji do lidi a nepousteji v mhd sednout maminky, prudce brzdi metro a neotviraji (nebo otviraji) dobehnuvsim na zastavku a vetsinou se da najit i nejaky duvod (sem zpruzeny a je mi vedro, potrebuju si v puberte uplacat to vlastni ja, neumim brzidit a musim stihnout jizdni rad nebo "pustim jednoho - prijdou dalsi a nikdy neodjedu":)
    Vsechno docela racionalni pohnutky s kterymi lze vstupovat do interakce s lidmi - a neni za potrebi do toho tahat mozne myslenkove nadstavby jako "otevrenost, materialismus, jenom byti nebo pure love".
    LALINA
    LALINA --- ---
    jednou jsem jela tramvaji a tam sedela takova holka... a "poznaly jsme se " a usmaly...tyjo, ja zazila mnoho, ale tohle me doslova porazilo... nemohla jsem to ani vstrebat... a okamzite se dostavil takovej pocit..uteč... je toho moc...utikej, nejde ani odejit ani zustat..co mam udelat, zacit s "tím" mluvit nebo radsi zdrhnout ??? takova to byla sila...

tehdy jsem jasne pochopila, kdyz se nekde psalo, ze někdo potkal andela a padl na tvář...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ECLECTICA: proč tady nebýt? co Ti vadí? ;-)
    MKOV
    MKOV --- ---
    ECLECTICA: Co na to říct.... hmm .. jo Torchu optimizmu do toho umírání. .. nic lepšího mě nenapadlo :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: mno..odmena:-)) ja zase takovej tlachavej typ nejsem, nejradsi mlcim:-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: thy life, thy will :-)))
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    LALINA: S tím, že lidi roztajou, se musí počítat. :) To bych docela i brala jako druh odměny. :)

JTS: Blbé je spíš to, že se někteří neumějí nebo bojí usmívat na druhé. Já to taky neumím, a tak aspoň podněcuju druhé, aby to dělali oni. :)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    mela jsem obdobi velky tmy.. chodila jsem a lidi se me bali i na pohled, maminky prede mnou podvedomne strkali decky za sebe... klidne jsem i do nekoho vrazila, aby si nemyslel, ze se snad necham, ze jsem nejaka mala slaba holciccka (coz samozrejme jsem, hehe:-)

a ono to fakt fungovalo, nemela jsem problem s mistem v tramvaji, s tim, ze by si nekdo dovoloval... vím, jaky to je chovat se opacne.... a vim, ze takovy chovani zamoruje svet neviditelným cernym smogem...
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: myslis si, že ten, kdo ti ten usmev da, řeší, esi si tralala nebo ne? kdyby to řesil, mozna by si rekl: heleho, kulišáka, on se na me usmíva jenom proto, že chce ode me úsměv! A JUST NIC NEBUDE.. ...a udelal by na tebe bubu:-))

JTS: ale prd jsou, sousede... na "rozumovou interakci" serebilejtygr:-)
    nebadej a usmivej se a mas to... hned se budes cejtit lip
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    chápu:-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: jojo.. to taky dělám :-)
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: no to ale nejde.. pac pohnutky jsou prave dulezity pro dalsi rozumnou interakci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam