• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: jojo.. to taky dělám :-)
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: no to ale nejde.. pac pohnutky jsou prave dulezity pro dalsi rozumnou interakci.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    GIRAFFKA: hezký to je. a naživo ještě víc. podstatně lepší barvy :-)))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    musim taky uznat,že takhle po několikátý mě to videjko dostalo daleko víc... napoprvý jsem ho sledovala v nějaký prapodivný náladě..
    JTS
    JTS --- ---
    MOTYLEK: :-D no.. treba ja se snazim dlouhodobe na lidi usmivat v metru a v tramvaji (pripadam si u toho jak blbej) a vim, ze nekdy mi to nejde ale chytit od nekoho jinyho taky usmev je pak skvely!
    (= delam to kvuli tomu aby se na me lidi usmivali take = trochu se nam to "prorozene prostredi" zmenilo a v neposledni rade protoze CHCI TEN CIZI USMEV :-) a ne ze sem tak tralala ) :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: proste se na pohnutky vyprdni a mas to:-)) to je kazdyho vec, proc to dela, proc to posuzovat??
    je to lepsi, nez kdyby se lidi na potkani (bez pozadani) strkali nebo se fackovali, ne? ;-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: hnutí je fajn, ale my, az se potkame, tak se na sebe usmejeme a bude nam fine:-)))

a paxe uvidí:-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CAMAEL: babička je nádherná. a jak ho pohladila po tváři :-))
    JTS
    JTS --- ---
    CUCHULAIN: vsak ja jsem taky jenom navrhnul jiny pohled na vec a ze pohnutky mohou vychazet odjinud i kdyz si to clovek nechce priznat.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: presne tak...nekdy to delam... ackoli s tim si davam pozor, vetsinou kdyz lidem neco pochvalim, okamzitě roztajou jako led a zacnou mluvit :-)))))) .a nestíhám:-))) ta paní co jsem ji pochvalila vyladenost nausnic a halenky:-)) okamzite jsem vedela historii nakupu nausnic a halenky a rodiny a hafo dalsich nevyzádaných informací:-)))

anebo podekujou, ale zacnou se osivat, jako by od te doby meli za ukol nejak komunikovat.... takze to delam jen vyjimecne a kdyz to nejak odhadnu, ze muzu... nejlepe tesne pred vystoupením z busu, takže není cas na dalsí řeči:-)

to samy s usmevem apod... velmi delikatesní veci jsou to...
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    CAMAEL: Mně tedy udělá radost a dodá impuls do zbytku dne i něco menšího než obejmutí. Mně nejvíc záleží na tom, že je to příjemné překvapení.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MOTYLEK: není problém, ale my jedeme objímat :-))
    lidem se to líbí a zase tak moc se toho nebojí. asi tak napůl.
    spíš nevěří, že to myslíme vážně. třeba se bojí, že ucukneme, tak nepřijdou ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ECLECTICA: jak rikala Camael: neni to zdaleka pro kazdeho, takze se klidne muzes obejit i nadále bez objímání:-))) ale neni snad třeba se nejak starat o to, jak to "pusobi na druhe" pripadne je zachranovat ci co...oni se taky vyhnou a hotovo smytec:-)))
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    MOTYLEK: To nemá smysl..... OBJETÍ je to, co proudí. je to intenzivní a nabíjecí. Cokoli menšího je skoro divnější. Je to celosvětové hnutí a není to o podání ruky, ale o objetí.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CAMAEL: přesně tak. nikoho nenutíme :-)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    CAMAEL: prave
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MKOV: jasně, pochopil jsem :-)
    JTS
    JTS --- ---
    MKOV: to je uplne typicke pokrceni rameny a smaznuti se stolu, ze?
    Dobro prece nemusi znamenat jenom primarni prilnuti k nejake "metafyzice" a byt "slunickovy" :) Jde snad o to aby lide v danem spol. kontextu byli vpohode.. a prechazeni jinych moznych (a v evrope tradicnejsich) pristupu k veci mi prijde naprosto stejne "neotevrene".
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    DOUPLE: Rozhodně žádné vnucování.... určitě pasivní vyčkávání a kdo si příjde, tak příjde
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: ne že bych chtěl někoho omezovat v rozletu, ale myslím, že by to šlo i bez psychologických rozborů.
    každý jsme bůh vlastního vesmíru, tak je dost rouhání, když se nás pokouší někdo soudit :-)
    ECLECTICA má svůj názor, nikoho nenapadá ani nesoudí, tak jsem rád, že je tady :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam