• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MOTYLEK: být sobec je fajn věc.
    u toho je potřeba začít. pokud se člověk nezačne chovat sobecky a chová se podle toho, co od něj chce společnost, těžko bude sám v pohodě a asi nebude moct ani pomáhat ostatním. je důležité začít u sebe a být hodný/á především na sebe. pak se dá bez rizika myslet na ostatní lidi.
    jinými slovy.. je potřeba si zamést napřed před vlastním prahem :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ROSADKO: ano! souhlasím :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    LOKI_CZ: chces pritom objimani nekomu zakerne rozbit hlavu nebo co?
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    CUCHULAIN: muzou se i francouzaky nebo to se do objimani uz nepocita... ?? :-)))
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ROSADKO: Ještě ti tady nikdo neodpověděl, jestli sneseme, a už jsi to na nás vybalil. :))
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ještě ad CUCHULAIN: Taky jsem chtěla říct, že neodsuzuju nikoho proto, že někoho nepustí sednout, přestože nemá žádnou viditelnou překážku (může mít neviditelnou). Ale pokud nepustí jen proto, že se mu nechce (ne že nemůže) nebo má blbý den, tak to snad nemůže být žádný jiný případ než sobec.
    Upřímně řečeno když vidím, že existuje pár demografických skupin lidí, které by mohly pustit, ale v drtivé většině nepouštějí, nechce se mi věřit, že mají téměř všichni z nich nějakou skrytou vadu, která jim v tom brání... jediné, co mě napadá, je opravdu to sobectví. Nebo může to být i stud?
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    CUCHULAIN: To je možné. Anebo je možné, že to je hajzl. :))
    ROSADKO
    ROSADKO --- ---
    ...snesete jeden necenzurovanej myšlenkovej výtrysk ?

Myslim, že ste fakt divný :D
    DZEJN_A
    DZEJN_A --- ---
    to je hezký....já osobně mám ted objímání hrozně ráda...asi proto,že mi to v dětství nebylo tolik dopřáno...tak si to ted vynahrazuju :o)...a myslim,že je to dobrý nápad, vyrazit mezi lidi a nabízet objetí...toho neni nikdy dost :o)
    DAREK_SMID
    DAREK_SMID --- ---
    Jé, to je hezký.
    NELLINDA
    NELLINDA --- ---
    Book
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MOTYLEK: no jasně. však ti nikdo snad nebrání :-)
    ale třeba jsou lidi, kteří si to představit dokážou. a houby víme proč, tak těžko můžeme říct, že je to hajzl, protože stařenku nepustil sednout. třeba má zánět slepáku. nebo těžkou depresi. je hafo důvodů. třeba prostě proto, že nemá důvod pustit ;-)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    CUCHULAIN: Nedovedu si představit, že bych nepustila sednout třeba vetchou stařenku jen proto, že by se mi nechtělo nebo bych měla blbej den.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: nebo se týpkovi prostě nechce.
    proč ho soudit? víme houby, co se děje. třeba má prostě blbej den.
    JTS
    JTS --- ---
    LALINA: ..a nebo proste ty dvere necha otevreny, kdyz vidi, ze nekdo bezi (ale asi ne, kdyz ho uvidi 250m daleko), nebo s tim treba narizeni pocitaji, ze muze otevrit dvere a nebude z toho mit pruser. Nebo cloveku proste neni TAK blbe, ze tu strhanou maminu necha sednout, nebo vidi jak je ten kocarek obrovskej a pomuze ho vynest po schodech (i kdyz nevi za co to drzet :-)) a je pak spinavej jak prase (a priste si da treba pozor)

Myslim, ze ty zavreny dvere se nelisej... typkovi se proste nechce pac ho serou lidi.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MOTYLEK: :-))))
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    LALINA: A jaké jsou pozitivní pohnutky, že nepustíš někoho sednout? Např. že se ti zdá tlustý a chceš přispět k tomu, aby si zlepšil kondičku? :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JTS: to jo, ale pak se do toho tak zamotáš, že s tím nic neuděláš. k čemu jsou ti takové informace? ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: no copak existujou jenom nizky a negativni pohnutky? zahrn do toho vsechny, i ty pozitive at mas celou skalu, kdyz uz to teda potrebujes k zivotu:-)
    zajimalo by me, jak se lisej dvere zavreny nekomu před nosem kvuli tomu, ze byl ridic v detstvi sikanovanej od zavrenejch dveří kvuli tomu, že mu vecer ta jeho nedala ?
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Já jsem teď zrovna v období, kdy mě někteří lidi pouštějí sednout, a musím říct, že některé skupiny lidí mě ochotně pustí sednout vždycky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam