• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)

Objímání zdarma (Free Hugs)

Spřátelené auditko na serveru lide.cz [^]

Inspirováno touto akcí: http://youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

Naše akce:

Pardubice 13.4.2007 (CUCHULAIN) - YouTube
    Brno 23.6.2007 (CUCHULAIN) - YouTube
    Vsetín 2011 (PAW_LINKA) - YouTube

rozbalit záhlaví
    DZEJN_A
    DZEJN_A --- ---
    CUCHULAIN: joo tak prdlý lidi by se tu našli :D ... sem z Příbrami
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    DZEJN_A: stačí parta dostatečně prdlých lidí :-))
    odkud jsi?
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    CUCHULAIN: :-D ale je to spravna uchylarna.. kdyz budu mit cestu kolem stavim se mrknout :-DDD
    DZEJN_A
    DZEJN_A --- ---
    CUCHULAIN: hm bohužel nejsem z Prahy ani z Brna...nevim jestli by do toho někdo semnou šel tady u nás :o)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LOKI_CZ: to kdyz uz ... tak i ... mi tam moc nesedí. objímání a líbání je o něčem jiným :-)
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    LALINA: proc.. kdyz uz objeti tak i poradnej polibek.. jinak to je takovy... nenaplnujici.. :-) ale je fakt ze by tu mohli bejt i narocnejsi... logicka dedukce.. objimani, libani, osmatlavani, a objimani i nohama :-D atd.. ;-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    HITOMI: stačí tam stát s cedulemi:

Objímáme Zdarma
    Free Hugs

a roztahovat ruce :-))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    já nevim-nechci kecat do organizace..ale mám pocit,že jakmile se dohodne pražskej termín objímačů,že z toho bude objímací armáda:-)))
    tudíž mi přijde nějak přirozenější sebrat hrstku lidí na objímání..

ale přepadat spolucestující a vrhat se na ně s cedulí free hugs taky neni marný:-)))
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CUCHULAIN: taky fakt .)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    HITOMI: no jasně. se to dá zopakovat :-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    GIRAFFKA: jako nejaka prepadovka ? .) skupinka bude cekat u vystupu z metra a vrhat se na kazdeho, kdo jde okolo ? .))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    HITOMI: zas právě se nemusí čekat..se stačí domluvit s dvěma třema dalšíma lidma..a když se právě nebude smlouvat jeden termín,tak je možný,že celý prázdniny bude chodit po praze alespoň malá objímací skupinka imho..:-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    s tou Prahou pockejte, rada bych se pridala, ale budu tam az od konce srpna :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MOTYLEK: stud to může být taky.
    něco jako, že když pustím stařenku sednout, ostatní si budou myslet, že jsem měkkej a nebudou se se mnou bavit :-))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    DZEJN_A: tak se přidej :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MOTYLEK: být sobec je fajn věc.
    u toho je potřeba začít. pokud se člověk nezačne chovat sobecky a chová se podle toho, co od něj chce společnost, těžko bude sám v pohodě a asi nebude moct ani pomáhat ostatním. je důležité začít u sebe a být hodný/á především na sebe. pak se dá bez rizika myslet na ostatní lidi.
    jinými slovy.. je potřeba si zamést napřed před vlastním prahem :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ROSADKO: ano! souhlasím :-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    LOKI_CZ: chces pritom objimani nekomu zakerne rozbit hlavu nebo co?
    LOKI_CZ
    LOKI_CZ --- ---
    CUCHULAIN: muzou se i francouzaky nebo to se do objimani uz nepocita... ?? :-)))
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ROSADKO: Ještě ti tady nikdo neodpověděl, jestli sneseme, a už jsi to na nás vybalil. :))
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    ještě ad CUCHULAIN: Taky jsem chtěla říct, že neodsuzuju nikoho proto, že někoho nepustí sednout, přestože nemá žádnou viditelnou překážku (může mít neviditelnou). Ale pokud nepustí jen proto, že se mu nechce (ne že nemůže) nebo má blbý den, tak to snad nemůže být žádný jiný případ než sobec.
    Upřímně řečeno když vidím, že existuje pár demografických skupin lidí, které by mohly pustit, ale v drtivé většině nepouštějí, nechce se mi věřit, že mají téměř všichni z nich nějakou skrytou vadu, která jim v tom brání... jediné, co mě napadá, je opravdu to sobectví. Nebo může to být i stud?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam