• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CUCH díky, já nechci tvořit peníze. jsem spokojená s tím, co mám :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: dítě si sebrat nenech :-)
    tohle znáš?
    http://www.martinus.sk/?uItem=24655
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    jo, a pak už se můžu objímat jenom na ulici, páč mě (bez peněz) vyhodí i z bytu a seberou dítě. to víš že jo ;)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: dej výpověď a objímej veřejně :-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CUCH já si to nemůžu dovolit. vyhodili by mě z práce.
    já se můžu objímat jenom tajně :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: ok, zkusíme někoho takového sehnat :-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: Olomouc je fajn. Tam se určitě taky podíváme. Mám tam ségru :-)
    A Ty tam něco podniknout nechceš? :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: volné mi tam taky moc nesedí.
    to zdarma se zatím docela osvědčilo :-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    jo a hlavně musíte být aspoň někteří škaredí, tlustí a staří. žádné mladé kočky, na které se každej nalepí i s postranníma úmyslama :-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Lalina říkala, že to sem mám písnout.
    Přijeďte do Olomouce.
    Vsadila jsem se s Lalinou, že vás zavřou :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    jsme u toho "zdarma" to je podle me dost nestastny slova z mnoha duvodu, ale nechtela bych do toho aktivistum kecat...
    ale imho vyvolava (i kdyz nechtene) predstavu:neco, co byste jinde museli kupovat, vam tady daj zadarmo..cili predstavu obchodu, predstavu jednostrannosti....ale jak vime, to objeti neni tak, že jeden by jenom daval a druhej jenom dostaval.. ..lidi kolikrat neradi dostavaji neco zadarmo, cejtej se potom bejt zadluzeny (takovy mentalni postižení je to:-) ale nemusí to tak bejt vzdycky, samozrejme.

mozna lepsi by fakt bylo neco jako "volné"...
    LALINA
    LALINA --- ---
    TERANETKA: na rozdil od nekterých zdejsich lidí si myslím, že vůbec vubec nevadí, když pohnutka tech, kdo se akce ucastní "s cedulema" je potreba obejmout a rikam : potrebujes obejmout? sezen si jeste jednoho dva lidi, napiste si cedule a jdete do toho, ne? klidne i sama, pokud na to mas ...no.... odvahu?

NA CO CEKAT ???
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    kdy budete v praze??? potrebuju obejmouuuuuuuuut:((((
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: jojo, takový nápad máme. občas se někdo najde :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Chuchu, nebo kdo to budete v Brne delat: pocitate s tím, že byste cedule nenapadne distribuovali mezi dalsi, priznive naklonené kolemjdoucí? čili budete jich trebas mít víc?

jinka: mám tu takovej tvrdej papír, velkej format, je to vlastne obal na velikanskej nastennej kalendar... tak prazakum muzu poskytnout materiál na cedule :-)) :dokonce to i samo stojí, pac se to umí rozkrocit:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ja bych pocet moc neresila... velka skupina se vzdycky muze rozpadnout na mensi ... to uz je na tech lidech, jak to vycejtej... nemuže to bejt sevřenej šik, to je jasny:-)) sevrenej sik s tabulema by vypadal jako cajti se stítama:-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CAMAEL: hmm.. zajímavý postřeh.
    asi to tak bude :-)
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    Já bych doporučovala počet lidí na skupinku max 5. Jak toho bude více, tak je to skoro dav a lidé se spíše vyhnou.

LALINA: Jooo :-))))) Holky s rozeběhem jsou úžasný .-)))))
    TULI
    TULI --- ---
    CUCHULAIN: skřítku, to je úžasný, že ses do toho tak vrhnul...
    obdivuju tvou odvahu a cílevědomost...
    u mě to zůstalo v představách, že bych se někdy v budoucnu mohla něčeho takovýho účastnit ;)
    PS: co knížky, četl? dočetl?
    LALINA
    LALINA --- ---
    JTS: no na staromaku totiz meli napsano !objetí zdarma" a bylo to na mirovym srazu nebo co, tak jsem si napred myslela, že jako poukazujou na nejake oběti válecných konfliktu a pateticky se nabizej jako objeti, aby zamezili valkám...tudy se tenkrát ubíral muj chorý mozek, nez jsem pochopila, o co go:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam