• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CHIMERA: este bys mela smrdět a bejt oblecena v hadrech, abys mela uplnou jistotu, ze te nikdo neobjima s postraňkama:-]]]]
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CHIMERA: huraa, prvni dva predpoklady splnuju :))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ANDRE3000: asi 20, ale nestíhal jsem filmovat.
    byli jsme na to jen tři, tak jsem taky objímal :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: mozna by slo "objetí jen tak" ..
    ale jak rikam, objeti zdarma uz je vlasltne terminus technikus, uz bych to asi neresila:-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MIK_CZ: jo, na tom teda taky neco je. jojo.

no v kazdym pripade je to vlastne uz "obchodní značka" a neni dobre to menit asi:-)

KORAL_9: ono imho je i o to, objetim lidi tak nejak otevrit, zpristupnit, zlidstit... oni totiz i kdyz nekoho maji, tak se trebas neobjimaji, nebo na to zapominaji.. a takova akce na ulici je takovej malej happening (nebo muze bejt) kdy se zucastni rad i ten, kdo nema nedostatek nebo nejakou ultimatní potrebu... ale proste najednou na ulici potka neco, co ho vytrhne ze stereotypu, rutiny a transku... jak jsem psala niže, neco jako porádnej lijavec, nebo koncert na chodníku, tanec, performance..cokoli, co cloveka vyhodi na jinou kolej... a to je dobrý uplne vzdycky a za vsech okolností.. imho
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    CUCHULAIN: Volné objetí by bylo opak od těsného objetí. :)
    ANDRE3000
    ANDRE3000 --- ---
    to se v pardubicich chteli obejmout jen 3 lidi?:))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KORAL_9: a po obejmutí s námi na ulici třeba přijdou domů a obejmou se s přáteli :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MIK_CZ: jojo, tak nějak jsme to vymýšleli. opak konzumního způsobu života.
    volné mi připadá jako že na tom nezáleží.
    KORAL_9
    KORAL_9 --- ---
    Hmmm :-))) ... nedávno jsem taky objevil ten klip na YouTube ... a je to moc hezke, kdyz se lidi dokazou obejmout ....

Co se tyce diskuse kolem (co jsem tak letmo prohledl) tak myslim ze kazdy to muze mit postavene jinak - od toho ze se objima s kazdym, nebo jen s dobrymi prateli, nebo jen s cizimi (ale uz ne s prateli), nebo jen s jednim (vyvolenym), nebo nakonec vubec s nikym. Dulezite je to respektovat - s cistym postojem (tzn. bez posuzovani / odsuzovani).

Objimani s prateli, ktere vede k otvirani srdce (nachazeni Lasky s velkym L), uprimnosti a otevrenosti, prohlubuje vzajemne vztahy a poznani se navzajem, je hodne naplnujici - a jde to i bez cedule ... :-) (a efekt mi prijde trvalejsi). Na druhou stranu uznavam, ze pokud takove pratele nekdo nema nebo nejsou nablizku, jde udelat samozrejme i cedule ... :-)) V takovem "bezkontaktnim" svete, kde si kazdy neustale udrzuje odstup, to mohou mit nekteri (zvlaste Ti co se citi sami) velmi tezke.

... objimani je krasne .... :-)))
    MIK_CZ
    MIK_CZ --- ---
    LALINA: To "zdarma" tam prave sedi vic nez se muze zdat.

Je to podle me i svym zpusobem poukazani na to, jak se za vsechno plati, spech atd.... a uvedomit si, ze obejmuti nic nestoji a ze by lidi by na sebe meli byt hodnejsi v teto uspechane dobe... no aspon to tak nejak citim ja.

Kdyz napises "volne", tak se mi nezda ze by to primo na neco navazovalo, takove prazdnejsi... ale "zdarma" v dnesni dobe si myslim je ucinne hodne.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CUCH díky, já nechci tvořit peníze. jsem spokojená s tím, co mám :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: dítě si sebrat nenech :-)
    tohle znáš?
    http://www.martinus.sk/?uItem=24655
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    jo, a pak už se můžu objímat jenom na ulici, páč mě (bez peněz) vyhodí i z bytu a seberou dítě. to víš že jo ;)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: dej výpověď a objímej veřejně :-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    CUCH já si to nemůžu dovolit. vyhodili by mě z práce.
    já se můžu objímat jenom tajně :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: ok, zkusíme někoho takového sehnat :-)))
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    CHIMERA: Olomouc je fajn. Tam se určitě taky podíváme. Mám tam ségru :-)
    A Ty tam něco podniknout nechceš? :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: volné mi tam taky moc nesedí.
    to zdarma se zatím docela osvědčilo :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam