• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    COSBY
    COSBY --- ---
    GIRAFFKA: Jojo, dokaze byt intimni zalezitost, ale malokdo ho tak bere... Pokud si na nej lidi zvyknou a berou ho jen jako poplacani po zadech, tak to proste nema uz ten nadech... Musi ho chapat oba dva, pak je to super! (overeno :))
    a uz nebrec :*
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    COSBY: jo..obejmutí když se procejtí je hodně intimní záležitost..jen mě mrzí,že nějaký lidi si na to objímání tak "zvykli" že se teda nechaj obejmout,ale neni cejtit,že by do toho dali do něco,co dávali dřív..najednou je to jak objímat pytel písku..:-(
    COSBY
    COSBY --- ---
    Tak jsem zkoukl nejake videa a pointa je proste vynikajici, nikdo nikoho nenuti, proste free :)
    Osobne obejmuti povazuju za leckdy emotivnejsi projev, nez je treba pusa. Jde spis o to, jak je clovek citlivy a empaticky. Ve spravnou chvili dokaze zazraky, navic se mu malokdo snazi vyhnout, neni to preci jen az tak intimni.
    Kdyz si vzpomenu, ze stacilo leckdy byt o 30cm bliz a obejmout, tak bych si liskl...

Ale tohle samozrejme az tak vazne nikdo od free hugs cekat nemuze :) ale i tak to proste urcite potesi :)

No, skoda, ze me nikdo neobjima, pze jen to tema a premysleni nad nim me dokazi spravit naladu :) a dokonce oboustrane :)
    Jak malo nekdy staci ke stesti, ze?
    COSBY
    COSBY --- ---
    Tak to je fakt dobrej napad :)
    Kdy vas mam ocekavat v Praze? :) Da se nejaka slecna rezervovat tak na pul hodny minimalne? =)
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    nekdy asi pred 15 lety delala porady a akce jista Patricie Tervinova, dneska se jmenuje nejak vic esotericky ale nevim jak. Ti to resili tak, ze prodavali primo trika (nevim uz napis) a jako ze kdo mel ten den energie na rozdavani, vzal si to triko a chodil v nem a objimal kazdeho kdo projevil zajem. Ale netusim jaky to melo / nemelo uspech ...
    CAMAEL
    CAMAEL --- ---
    AQUA: Že jich ale je, co? :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: :-))))
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    LALINA: Mně se spíš stává, že staří lidi se chtějí dotknout mě. Především ti oslizlí dědci. :)
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    jasny:) hele, treba me na techhle vecech hodne zalezi:) holka musi umet obejmout:)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    no nemuselo by to být špatný... vyzkoušel by sis objetí s deseti holkama a s kterou by to bylo nejpříjemnější, tu by sis odvedl domů ;)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    BIRKOF: nějaká seznamovací akce? :-))
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    a pak by mela byt jeste rozsirena verze free hugs: Free hugs for free (singles)
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    LALINA: jo, jo, to taky znám :-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    PETRA_SLUNICKO: mno...ony to byly sebepoznavaci hry.. ty se vzdycky zvrhnou v psychologii:-))))
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    LALINA: jo, jo, psychologické hry... se občas zvrhnou v sebepoznávání :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOTYLEK: ad oslizlý dedek:-))
    mno, oslizlej a spinavý a nějak nemocny lidi asi ne, ale normalni strsi a stari lidi? Proc by ne?
    Mam takovou zkusenost: pred par lety jsem delala s lidma takovy "hry"... bylo to pripraveny hlavne pro mlady, ale prisli hlavne starší ..i babičky:-)
    Jedna ta hra byla o dotýkání se navzájem rukama.. a muzu vam rict, že jsem si tu babicku uplne vychutnala..doslo me, jak moc mi chybi dotek staré ruky, ruky, mekké a teplé, s povolenou kůží...ruky jakou mela moje babicka, která už odešla do jinýho světa... bylo to prekrásný!
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    PETRA_SLUNICKO: začala jsem to praktikovat ale nějak PODVĚDOMĚ!

Pravda na pár akcích a některých jógových seminářích jsem to zažila in natura... ale mám dojem, že to bylo maličko něco jiného, protože tam se lidi ZNAJÍ.
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    jojo... na jaře jsem to začala praktikovat doma. Byl to takový neudržitelný stav, bez doteků, zadrhávala komunikace... A tak jsem se začala "věšet na krk" svému partnerovi :-) a samozřejmě i synkovi. Doporučuju. Někdy se takovým objetím dá říci hodně!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam