• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    SEBASTIAN35
    SEBASTIAN35 --- ---
    V Praze se rád přidám. Jako "pořadatel" : - )
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Tak jak? Nikdo nic dalšího nepodniká? :-)
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    :(
    SEBASTIAN35
    SEBASTIAN35 --- ---
    Holky bravo! Krásná videa, něco trochu nového pro lidi, úžasný : - ) A muži samozřejmě taky, jste dobří! : - )
    LALINA
    LALINA --- ---
    A_2: ne, chtela jsem storku o pasu cudnosti:-))
    A_2
    A_2 --- ---
    LALINA: :-)
    chtěla bys ňákej hárdkór jo.. něco ve smyslu týpek mě obejmul a přitom do mě cudně zasunul jo... ehm .-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    no takze zase nic pikantního achjo:-)) nuda.-)))
    A_2
    A_2 --- ---
    LALINA: ok...
    klučina (týpek) se dotknul mého pásu.. jako že položil ruku na můj pás...když jsem procházel kolem... jakože nemám s klukama žádný zkušenosti...jakože cudný...ten přívlastek 'cudnost' měl být vtip lalino
    MEDUSSA
    MEDUSSA --- ---
    Lalina:

do prahy jedeš do ZOO jo?

já bych do toho šla, sice nejsem přírodní objímač, ale po třech panácích obejmu všechny, kdo si to zaslouží.. :)

zajímavé je, že jsme u toho videa měla na krajíčku, mě prostě dojímá objetí.. ne teda tou ná v čechách to je fakt suchý ale to v tý anglii nebo kde to bylo.. a v praze na václavákuo, to by bylo teprve..

:) jdu do toho.. nějakej pražák?
    LALINA
    LALINA --- ---
    MEDUSSA: ahoj:-) to, jestli neco bude nebo nebude, zavisi na lidech, jestli neco udelaj nebo neudelaj...obvykle staci kdyz se dva tri lidi - proste skupinka lidí dohodnou , napisou si viditelné cedule a vyrazí do ulic:-))
    nic víc k tomu není potřeba...
    zatim se tu ale vic chvali a mluví, nez koná ;-))

tedko jsem se zrovna divala na kulturní akce a vselijaky aktivity v Praze... tam, kde se schazeji lidi k zabave a odpocinku, to asi jde nejlip... to jen muj tip. ;-)

osobne se niceho takovyho nezucastnim, maximalne kdyby se nasla nejaka grupa na zitra do ZOO... tam bych se docela zasla podívat...ale upozornuju, že jsem jenom technicka podpora, objimac nejsem.
    MEDUSSA
    MEDUSSA --- ---
    Ahoj,

zkoukla jsme videa a je to hodně dobrý nápad.

Nevím, jestli to tu už bylo psáno, ale na těch ukázkách je strašně moc vidět, jak češi sou nedůveřívý a suchý. tady Vás objímal jen ,,ochlasta" z ulice nebo staří dědci nadržení z hospody. Ale účel to jsitě splnilo taky..

Ještě by bylo lepší napsat si tu ceduli na bílej podklad černou fixou tohle je strašně špatně vidět..!! :)

Bude něco takového v Praze? případně bych se toho ráda účastnila, protože tu je i hodně cizinců a ty jsou přívětivější na něco ,,neobzvyklého"..

Fandím Vám
    LALINA
    LALINA --- ---
    A_2: umim cist... co to je, pas cudnosti teda? krome tech stredovekejch pro hradní krasotinky a soucasnejch pro sadomasochisty?
    A_2
    A_2 --- ---
    LALINA: :-) mého pásu cudnosti, neumíš číst? .-)

tak mě to taky napadlo, ale nevím, možná to byli jen dva týpci po nějaký pražský kalbě, vzhledem k tomu, že ten druhej se slušně ptal, kudy se dostane na vlak do Pardubic.. Ale co já vím, neznám tyhle fígle :-) Každopádně tenhle 'můj ctitel' mi ještě na konec dával velmi moudrou radu do života "hele dám ti radu, nechlastej! a seš fakt pěknej kluk!":-)

LALINA: já..já..já se rozplakal!.-)
    ba ne, řekl jsem mu, že mám rád děvčata a pochopil, nebyl to žádný násilník :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    A_2: a cos udelal?
    LALINA
    LALINA --- ---
    A_2: čeho se dotknul???

ale asi to byl nekdo z 4% spoluobčanů:-))
    A_2
    A_2 --- ---
    ahoj! přiznám se, že moc nevím o co jde, ale předevčírem jsem si to takhle šinul po ulici a na proti mně jdou dva týpci, jednomu se poněkud blýskalo v očích a povídá ahoj! řikám taky, ahoj, proč ne, týpek se přiblížil až na dotek, ba co víc, dotkl se mého cudného pásu a povídá ty jsi tak hezký kluk! Já bych tě tak rád obejmul! :-)
    To byl některej z "vašich akcionářů"? :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: díky :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CUCHULAIN: tak nebo tak, gratulace je asi na miste, ackoli se na tyhlecty zalezitosti divam trochu skepticky, tak kazdymu, co jeho jest, zejo:-)
    hopdne stesti, lasky a radosti:-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    LALINA: žádné razítko. to bude mezi námi a keltskými božstvy :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    to je jako nejaka keltka kratochvile, nebo na to bude kulaty cerveny razitko? ;-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam