• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    dvě minuty? super, to bude moc zábavný :) akorát jsem vážně zvědavá jak to vydržím/e :D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    Jo to jo:) No to se tesime 2 minuty, tak budeme doufat, že se nerozesmejeme...a že nezamrzneme v nejaky blby poze:D
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    jo,tak nakonec zmrznuti nebude po dobu jen jedne minuty,ale zmrzne se na dve minutky:) to bude neco,udrzet takovou dobu jednu pozu...
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    takže to vypadá na první víkend v dubnu? super :) už se moc těším
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    V průbehu tohodle tydne by sme teda mohli domluvit cas a misto srazu:) zatím to vypada, že ten víkend bude sedet dobře
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    Myslím, že každej se muze pridat:)) teda určitě každej:)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JESTERKA_AIENE: pokud nebudeš sedět u Photoshopu :-))
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    V sobotu bych možná taky měla mít čas, docela uvažuju, že bych se taky přidala... tedy, mohu-li... :)
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    EJCULKA: jo já bych tenhle víkend v sobotu asi taky mohla :-)
    PESHA
    PESHA --- ---
    EJCULKA: si tam asi udělám díry ty lívanče :D .. každej nemusí vidět, jaký já jsem povidlo ... já si s sebou vemu máslo a rohlíky a budu si je namazávat, tak doufám, že až "zmrznu", tak mi to nikdo nesní... později to použiju jako večeři
    EOWYN
    EOWYN --- ---
    1KA: :-)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PESHA: Jezis kdyby si mel pytel na hlave asi bys nevedel , kdy mas zmrznout:D ne neber si ho, at kazdej vidi ne:D jaky si povidlo
    PESHA
    PESHA --- ---
    EJCULKA: tak dobrá, já tedy přijdu osobně

ps: mám si vzít pytel přes hlavu?? :)
    ANS
    ANS --- ---
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    LILY: tenhle víkend v Praze by to určitě šlo- v sobotu v odpoleních hodinach
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    PESHA: no to snad nemyslíš vážně?:D žádný takový povidlo tam nebudeeeee
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    PESHA: stíny nebrat...
    PESHA
    PESHA --- ---
    LA_RUMPET: pod tíhou všech okolností jsem se rozhodl vyslat jen můj stín, abych zbytečně nezpůsobil rozruch svým vzezřením
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj :-)
    Asi pred pul rokem jsem potkala kluka v Liberci s touto ceduli, objala ho, bylo to krasny, silny, skvelej zazitek!
    LILY
    LILY --- ---
    5. nebo 6.4. bych se v Praze mohla objímat, nebo některý z dalších víkendů v Brně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam