• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    :D no snad z toho tentokrát neco bude je to tu nejaky mrtvy, muzeme to udelat nejak soukromě
    PESHA
    PESHA --- ---
    LA_RUMPET:já já já
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    tak co vy líný kůže, máme tu teplo. jdeme konat a objímat :) v červnu už to určitě konečně musíme uspořádat. kdo se teda hlásí?
    AQUA
    AQUA --- ---
    Preju chuculainovi, at Krystufek roste do zdravi a at prinasi jen stesti :-)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    Co byste řekly na sobotu 12. 4. Myslím, že to už by mohlo přijít odpovídající počasí:))??
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    ZUZAK: Jé děkuju už sem v míse:)
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    http://www.zombiewalk.cz/kdy-kde.php
    inspiracne dalsi zajímavá akce:)
    TERCY
    TERCY --- ---
    uz se tesim na zitra:)))a na duben taktez
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    :) včera večer se objímalo na akci ne nasilí- na míráku:) musím říctže nenasilné objetí mě natěšilo, takže začít se domlouvat...
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    dvě minuty? super, to bude moc zábavný :) akorát jsem vážně zvědavá jak to vydržím/e :D
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    Jo to jo:) No to se tesime 2 minuty, tak budeme doufat, že se nerozesmejeme...a že nezamrzneme v nejaky blby poze:D
    TERANETKA
    TERANETKA --- ---
    jo,tak nakonec zmrznuti nebude po dobu jen jedne minuty,ale zmrzne se na dve minutky:) to bude neco,udrzet takovou dobu jednu pozu...
    LA_RUMPET
    LA_RUMPET --- ---
    takže to vypadá na první víkend v dubnu? super :) už se moc těším
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    V průbehu tohodle tydne by sme teda mohli domluvit cas a misto srazu:) zatím to vypada, že ten víkend bude sedet dobře
    EJCULKA
    EJCULKA --- ---
    Myslím, že každej se muze pridat:)) teda určitě každej:)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JESTERKA_AIENE: pokud nebudeš sedět u Photoshopu :-))
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    V sobotu bych možná taky měla mít čas, docela uvažuju, že bych se taky přidala... tedy, mohu-li... :)
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    EJCULKA: jo já bych tenhle víkend v sobotu asi taky mohla :-)
    PESHA
    PESHA --- ---
    EJCULKA: si tam asi udělám díry ty lívanče :D .. každej nemusí vidět, jaký já jsem povidlo ... já si s sebou vemu máslo a rohlíky a budu si je namazávat, tak doufám, že až "zmrznu", tak mi to nikdo nesní... později to použiju jako večeři
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam