• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CUCHULAINObjímání zdarma (Free Hugs)
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    ONEHEART: To je v pohode :-) trocha nervozity je zdravá :-)
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    KAPPI: ještě nikdy jsem nic podobného nedělal. A chtěl bych to zkusit. Ale při samotném pomyšlení na začátek mne chytá lehká nervozita. :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KAPPI: není problém zařídit :-)
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    CUCHULAIN: klidně, ale chce to hezký počasí
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KAPPI: se třeba přidáme. Janička navrhovala, ať přijedeme, že u vás můžeme přespat, tak třeba uděláme objímací akci v Praze :-)
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    ONEHEART: Neboj, když budeš chtít, tak navrhni místo a čas a určitě se pár lidí najde :-)
    Btw, hezké svátky :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MILOSHIT: jak pro koho. u nás jsou to svátky klidu a pohody :-)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    vánoce jsou jen promyšlený reklamní tah.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ONEHEART: no bodejť. notabene sebelítost je na houby, když ho nikdo nebude litovat :-)
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    MILOSHIT: jenže tímhle skuhráním ničemu nepomůžeš. Jistěže topit se v sebelítosti je jednodušší (probůh, pro někoho snad i příjemnější...) než doopravdy něco udělat pro změnu stavu věcí.
    Nastav si zrcadlo a pořádně si vyžer tu sebereflexi. U toho si může člověk uvědomit docela důležité věci. Že se třeba může chovat k druhým tak, aby ho sami chtěli obejmout :) hodně zdaru!

Škoda, že jsem ten srázek prošvihnul, zrovna o svátcích mám chuť rozdávat úsměvy :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MILOSHIT: :-))
    stejne jako pro tebe je houby platnej nas nazor, i tvuj nazor na mne jde uplne mimo mne. pro mne je dulezity jedine muj nazor :-)
    pokud pro to chces udelat cokoli, je fajn zacit tim, ze budes myslet pozitivne.
    vyborna cesta je treba reiki :-)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    CUCHULAIN: jsem ochoten udělat vše ale nic nemá smysl. A mám pocit že vy ste gej pane.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    MILOSHIT: houby záleží na našem názoru :-)
    pokud jsi tohle ty, nevidím v tom žádný problém.
    pokud se to Tobě nelíbí, co jsi s tím ochoten udělat? :-)
    MILOSHIT
    MILOSHIT --- ---
    Můj život je strašně zbytečný a TOLIK, tolik a tak moc toužím po objetí nebo aspoň lidském dotyku, ale ani jedoho se mi nedostává...Musím chodit za kurvami a prosit je aby mne hladilya objímaly. Myslíte že je to hezké?
    QUIP
    QUIP --- ---
    OLIII: je dobre mit latku vysoko, alespon je z toho poradna vyzva a do budoucna je co prekonavat! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KAPPI: jojo.. to se hodí vždycky :-) jen někteří lidi jsou tak vyděšení z fyzického kontaktu, že radši zalezou do kouta :-))
    jednoho takového jsme potkali na akci v Pardubicích.
    KAPPI
    KAPPI --- ---
    OLIII: možná potřebovali jenom trošku obejmout :-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KAPPI: tak udělejte další :-D
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KAPPI: hezky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam