• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JEAGER666Dementní kérky - Sou tak pitomý až sou uplně dobrý

Pastujte sem fotky kérek který sou tak pitomý až sou dobrý...... příklad v záhlaví - Rosenberg Tribaly sou jenom Debilní, dobrý nebudou nikdy......
    rozbalit záhlaví
    FEKALNIK
    FEKALNIK --- ---
    MCOUT: a jednooky had se promeni v kamen
    MCOUT
    MCOUT --- ---
    SHEESH
    SHEESH --- ---
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    KULICH
    KULICH --- ---
    NANU: nejen ta kerka je demenetni, to je komplet dementni kokot...
    NANU
    NANU --- ---
    NANU: každopádně kérka je jen dementní, nikoliv dobrá :(
    NANU
    NANU --- ---
    Myslím, že doprovodné video zcela podtrhuje demenci kérky.
    https://www.youtube.com/watch?v=Dg-uCroZfuM&feature=youtu.be

ZUZZA
    ZUZZA --- ---
    LUCKY_BASTARD
    LUCKY_BASTARD --- ---
    JEAGER666: Hodí se ti ke kérce ^_^
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    VENDETA: [ aaa bodymodyfication - odborná ] tady si s ostatníma diskutujte jaký nosíte rukávky. já mam teda nejradši tyhle, daj se použít i jako umělá vagína.
    a dost už nebo budu mazat :-)

VENDETA
    VENDETA --- ---
    JEAGER666: gay chat?!? A v cem??? Nahodou nase diskuze zacinala byt zajimava i kdyz dost OT, to priznavam...
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    JEAGER666
    JEAGER666 --- ---
    Enough Gaychat? hm?
    LUCKY_BASTARD
    LUCKY_BASTARD --- ---
    FORTY: Ani nad tím ne :D. Sorry, jsem se máznul, bo strašlivá hrubka :D
    VENDETA: Po tom co mám kde vytetované, je každému hovno, včetně šéfstva. Nikdo tě za to nemůže diskriminovat, imho to by snad bylo na žalobu. Mám rukáv + hruď a záda až mi to leze ven z límečku a nikdy jsem si nevšimnul že by někdo třeba jen zvedl obočí. Tetičky z vesnic to nesou hůře než kdokoliv s kým v práci jednám a to zásadně nosím košili s krátkým rukávem :). Bych se toho zase tolik nebál. V Anglii snad už nepotkáš nepotetovaného :)
    FORTY
    FORTY --- ---
    LUCKY_BASTARD: Třeba zvedaj obočí nad tou košilí s krátkým rukávem. :P
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    FORTY: Já s tím utlačováním taky nesouhlasím, ale nemám úplně potřebu být průkopník a komplikovat si tím život ;-).
    Já jsem vystudovala obor, u kterého jsou tyhle věci běžné a spíš by mě překvapilo, kdyby to někde nevadilo (právo), nicméně mě zase nevadí hrát v práci roli slušné profesionálky a nevyzrazovat o sobě úplně nezbytně vše... :-)
    FORTY
    FORTY --- ---
    MORGAIN: Jako jo, to máš určitě pravdu, že to někdy tak je. Každopádně tohle utlačování mi přijde stupidní a já bych v takové práci ani dělat nechtěl.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    FORTY: Ono spíš i záleží na tom co děláš a jak moc je to případně právě třeba v práci vidět. Pro mě by to třeba do profese mohlo mít dopady docela radikální, kdybych si pořídila tetování někde viditelně (ve smyslu viditelně pri oblečení v rámci dress code).
    FORTY
    FORTY --- ---
    VENDETA: Společensky nepřijatelné je to tak maximálně v malých městech potažmo vesnicích... Já mám potetovanou ruku a každému je to tak nějak jedno.
    VENDETA
    VENDETA --- ---
    Forty: je to zatim spolecensky dost neprijatelne, tak proto... Na dlanich a chodidlech zustane po roce jen flek
    FORTY
    FORTY --- ---
    VENDETA: V čem není dobrý nápad mít potetované ruce?
    To, že to víc jak rok nevydrží je hloupost, nějaká barva tam zůstane vždy, což může vytvořit pěkný hnus
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam