• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---

    Tohle náš Hugo nutně potřebuje :-)
    GORK
    GORK --- ---
    FOXOVA: mně se právě líběj tyhle barevný kombinace.
    GORK
    GORK --- ---
    GORK
    GORK --- ---
    GORK
    GORK --- ---
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    GORK: máme ji, je v obýváku
    GORK
    GORK --- ---
    HRABALKA: Kup jí tohle, bude vědět, kam má chodit malovat a nebude čmárat na zeď. Voskovka jde ze stěn špatně (mejdlovou vodou) v obýváku máme tučnou vrstvu Primalexu, co jsme likvidovali malýho výtvarno. A Ty tam máš ještě odstín růžový, my aspoň míchali jen tu bílou :-)
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    Neviděli jste někde, prosím, takovýto regál, ale jen s jedním sloupem (poloviční na šířku)?

    http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/70103085
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    Pro maminku v pohybu

    Ne každá mladá maminka bydlí v ideálním bytě a ne každá má pro své miminko k dispozici prostorný dětský pokoj, kam se vejde veškeré potřebné zařízení. Občas je byt příliš malý a je nutné prostorem pořádně šetřit. Nebo mamina i s miminkem často jezdí na delší dobu na chatu či k rodičům. V takovém případě je zase užitečné, když může všechno, co děťátko potřebuje, snadno sbalit a přestěhovat.



    Dobrý nápad, který se hodí i do malého bytu, i pro „stěhovavou“ maminku, měla mladá designérka Lenka Šeniglová, která vymyslela a pro své vlastní miminko i vyrobila mobilní přebalovací pult. Můžete ho zavěsit na dva háčky, které na vhodném místě upevníte do stěny – složený zabere asi tolik místa jako obraz, a když ho otevřete, můžete miminko pohodlně a bezpečně přebalit. Místo na přebalování, které má běžně podobu poměrně rozložitého kusu nábytku, se v tomto případě vejde i do opravdu malého bytu. Konstrukce unese asi dvacet kilo a všechno, co na přebalování potřebujete, máte hezky po ruce.

    Pult je ušitý z odolného a umyvatelného textilního materiálu, z jakého se šijí i tašky a batohy, a zpevněný je dvěmi vrstvami lehkého a pevného lexanu. Zpevňující konstrukci lze snadno vyndat a látku můžete vyprat v pračce – snadné čištění je u miminek důležité. Nafukovací polštářek se zvýšenými okraji zabezpečí, aby děťátko z pultu nespadlo. Další výhodou tohoto netradičního řešení je to, že přebalovací pult se dá snadno sbalit – jako tašku si ho můžete přehodit přes rameno plece a hurá na chatu nebo k rodičům na čerstvý vzduch.

    Snad jedinou chybičkou tohoto praktického nápadu, který jeho autorka nazvala Baby boom, je to, že se Lence nepodařilo najít výrobce, který by skládací přebalovací pult nabídl i ostatním maminkám. Tak ho tedy nabízíme alespoň jako inspiraci pro ty šikovnější.



    www.bydleni.lidovky.cz
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    nějaký ty světýlka :-)



    http://www.massive.cz
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---


    www.mariannebydleni.cz

    Domácí ruční práce ani ve světě plném zboží neztratily smysl. Jejich výsledkem je totiž vždy originál. Molitanová kostka podle našeho návodu se navíc zatím v žádném obchodě nevyskytuje. Dokud existuje jen na této stránce, můžete si předem dobře promyslet, k jakému účelu bude sloužit, a pak ji vyrobte na míru. Zvolíte-li měkký molitan, bude pravděpodobně sloužit na hraní, na odkládání drobných hraček a podobně. Pevnější molitan ji předurčí k sezení. Pak by měla odpovídat výšce budoucího majitele. Obstarejte si bavlněný flanel ve dvou barvách a molitanovou krychli, pravítko, tužku, nůžky a rýsujte, měřte, aplikujte a sešívejte!



    1. šablony
    I kdyby vás to svádělo sebevíc, písmena nestříhejte od oka, ale napřed si za pomoci čtvrtky, ostré tužky, pravítka a nůžek pečlivě vyrobte šablonu.

    2. obšívejte
    Na výrobu písmen použijte měkkou látku, která se netřepí (doporučujeme flanel nebo tenkou plsť) a entlovacím stehem přišijte aplikace na vystříhané čtverce.

    3. povlečte
    Čtverce sešijte, poslední stranu krychle nechte volnou a povlečte připravený molitan. Poslední stranu musíte došít ručně. Snažte se, aby váš steh nezůstal nic dlužen tomu strojovému.
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    SYNAESTHESIA
    SYNAESTHESIA --- ---
    "vypůjčeno" z klubu: VIZUALNI REALITA:::DE sign it up:::



    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    lepsi projizdet po znackach, napriklad http://shop.annaviktorie.cz/detsky-pokoj-v48
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam