• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    když jste u těch vyvýšených postelí - od kolika na nich dítě může spát, potažmo od kolika na horní palandě?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    SANDRI: to je úžasný :-)))


    TICHO: jako u babičky :)


    TANAIS: fakt se vám to povedlo...


    LUCCHA: závidím tu šikovnost...
    KEYA
    KEYA --- ---
    MORGANA: Jo, to je fakt - Anička v pokojíčku nejradši sídlí na stolečku, protože je to nejvyšší bod :-). Kdyby byla palanda, tak bych jí z horní postele asi nedostala :-).
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    WERKA: tak to je jasnacka, s tim souhlas :) i s tim se samozrejme pocita :))
    WERKA
    WERKA --- ---
    MORGANA: nebyla bych tak optimistická v tom, že místo dole zabrání v řádění na vyvýšených postelích. Ono dole a dole a nahoře je nahoře a má svůj nesporný půvab (například odtud jde skákat ;-) a ostatně rajtování ve výšce prostě má svůj nepsorný půvab)
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    PETJULE: nojo, kdyz uz to ma stat takovy prachy a nejakou dobu to vydrzet :) parkrat jsme ted podlehli uzasne skvelym levnym nabidkam neceho, co jsme za dva roky mohli vyhodit :) tak jsme se ted rozhodli, ze budem radsi platit vic penez, ale veci dukladne promyslime :)
    u tech vyvysenych posteli si rikam, ze by v nich prave radit nemuseli, ze na to budou mit prave spoustu prostoru dole a na ulizeni perin do perinaku bych si asi nezvykla - mame problem si vubec ustlat nasi postel - natoz zaklizet detske :) ale rada si postrehnu ruzne postrehy! jidlo v posteli je pravda :)) ale tomu asi typem postylky nezabranim :))
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    MORGANA: hmmm, analyzuješ to teda opravdu pečlivě .)
    ad rajtování v posteli: no to se dá řešit tak, že peřiny budou v nějakém peřináčku a přes prostěradlo přehoz, deka...my máme palandy z ikei a imho většinou nelze zabránit tomu, aby dole (někdy i nahoře .) neřádili...a horší než návštěva je když si tajně vezmou do postele jídlo .))
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    CATSIAM: viz nize - kombinaci ruznych vyrobcvu bych neriskovala a sestaveni te postele je mozne i u toho druhyho vyrobce a od toho se mi ta sestava libi vic :)
    PETJULE: je fakt, ze to vystaveny zbozi vypada priserne... nicmene ja furt nevim, no... me i moc nesedi to, ze kdyz se chce dite sklouznout, musi si rajtovat v posteli - potazmu detske navstevy, ktere dorazi... tady si rikam, ze kdyz budeme pak resit dalsi vyvysenou postylku, tak s tim dilem, ktery stoji jakoby zvlast uz to bude variabilnejsi a nebudem muset mit najednou dve postele se skluzavkou :) takhle bychom poridili jen dvoje schudky a skluzavka by se dala trebas do rohu k obema postelim...
    ale je dobry slyset, ze se jim to vikla akorat na ten predvadeci plose, protoze tam se o to clovek opre a cely se to jakoby hrouti :/ stejne jako v kice...
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    MORGANA: kamarádka má už 4. rokem postel se skluzavkou přímo z aska a pořád v pohodě slouží....včera jsme tam byli na návštěvě, tak jsem jí schválně okukávala :) a vypadá fakt celkem stabilně, neviklá se, prostě normální pěkná postel :) ale možná je to Asko opravdu trochu sázka do loterie, je fakt, že když jsem tam naposled byla, docela mě to jejich vystavené zboží odrazovalo...dost věcí poničených, obouchaných, křivě smontovaných apod.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    MORGANA: A co zkusit přímo ten www.domestav.cz - je to sice drahý, ale můžeš si tu postel sestavit pomalu jak chceš (nebo někde koupit postel a k tomu ty doplňky odtud):
    http://www.domestav.cz/cs/katalog?slider_page=10
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    MARKYTKAK: me se teda o neco vic libi tohle: http://www.atraktivni-nabytek.cz/photos/volo22.jpg
    a ve finale je to o kousek levnejsi, ale zas to nema tu latku komplet kolem toho dolniho bunkru... ale to uz by se nejak vyresilo... spis mi ale na domestavu vyhovujou ty sikmy schudky... hruza, si clovek nevybere ;))
    jeste to detailne prostudujeme o vikendu a prohledame web, tak dam kdyztak vedet... u nas uz je to nutnost :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MORGANA: no kdyby se ti neco podarilo najít, tak dej vědět. Ja jsem v Praze obešla kde co a a na nic jsem nenarazila. Jediné co se mi líbí, je prave ten drahy domestav :-( Asi to chce hledat mimo Prahu.
    Nakonec na to ted prdíme, a budeme zarizovat aktualne za par let.
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    KEYA: no taky me to napadlo, ale ono to bude k sobe asi nejak prikurtovany, tak aby to bylo kompatibilni... navic ty "separe" palandy budou zas mit schudky, ktery nepotrebujem :)) no neda se nic delat no :)
    KEYA
    KEYA --- ---
    MORGANA: Pak jsem si všimla, mě se ten tvůj první odkaz, kde ten domestav byl otvíral hrozně dlouho... :-). Omlouvám se za zdvojení...
    Ale barva dřeva jde zvolit i u toho Domestavu ne? Taky tam jde koupit zvlášť ta část se skluzavkou... tak k tomu třeba nějakou o něco levnější palandu?
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    ja vim, ale pri zimnich chladnych dnech ... .) bych to do jara stihnout mohla, pokojicek bude malicky :)
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    KEYA: to je porad ten drahy domestav... ale taky dekuju :)
    TANAIS: jak jsem psala, v kice jsem byla a maj akorat tu debilni...
    s tim truhlarem souhlasim - pokud to nebude mit jako seriovejsi vyrobu, tak to nebude rozhodne levnejsi nez ten domestav a napr. skluzavku bude muset asi prekoupit, takze si moc nepomuzeme... uz jsem to u znameho truhlare zjistovala :)
    KEJKA: viz vyse - to nas vyjde jeste draz a jedinou vyhodu to bude mit, ze si sami zvolime barvu dreva :(
    HUPYDUP
    HUPYDUP --- ---
    SYNAESTHESIA:, LUCCHA: ...obrázky jsou skutečně originální, nemají chybu! Úžasné zákoutí pro mrňouse...jste šikulové :-)
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    AAMALI16: tak to si máknete
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    pokojickovych ozdob na zed .)
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    AAMALI16: díky :-) ..čeho vlastní výroba?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam