• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    KEYA
    KEYA --- ---
    ILLUZE: Děkuju :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KEYA: jak od profíka :)
    KEYA
    KEYA --- ---
    Tak já jsem včera dokončila nový nátěr komody na věci pro miminko... Původní barva byla borovice natřená zežloutlým epoxidovým lakem...
    Zdroj byt
    (Anička si přála aby šuplíky byly barevné...)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    GORK: díky :)
    GORK
    GORK --- ---
    TANAIS: krásný!! :-)
    KEYA
    KEYA --- ---
    TANAIS: Tak Anička je ve spánku docela klidná... :-), ale už se jí do postele nevešli plyšáci a taky - tatínek se v dětské postýlce moc dobře nevyspí... :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KEYA: sem si říkala, že by to bylo nějaký divný. Ta naše se v postýlce byla schopná už docela slušně během svýho nočního cestování z rohu do rohu pomlátit ;)
    KEYA
    KEYA --- ---
    PETJULE: Já jsem tohle doporučení taky někde četla, ale fakt určitě záleží na konkrétním dítěti...
    KEYA
    KEYA --- ---
    TANAIS: Ne ne - ta už má velkou postel od 2,5... z praktických důvodů - aby se tam mohl přesouvat dospělý, který je vytlačen z manželské postele :-)
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    MAEVE:
    MARKYTKAK:
    jasný .)
    MAEVE
    MAEVE --- ---
    PETJULE: on v noci nechodi curat, ale chodi si pro me, protoze tam proste nechce byt sam. pokoje mame celkem daleko, coz je dano bohuzel blbou dispozici bytu, takze nez ho zaslechnu nebo dobehnu, tak je stejne na puli cesty a ted uz ani nevola a rovnou si pro me dojde. normalne se s nim domluvit da, ale v noci ospalej, ma preci jen ty reakce pomalejsi a ja to zatim riskovat nebudu, cimz pochopitelne nechci nikoho odrazovat. hned na zacatku prvniho prispevku jsem psala, ze zalezi na diteti.
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    PETJULE: to už je strašně dlouho, v nějakém časopise o bydlení. Ale jelikož teprve čekám prrvní, tak jsme to vypustila. Teď nemohu najít žádný zdroj. A vzhledem k velikosti pokojíku tam palandy být musí.
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    MARKYTKAK: a kde si to četla prosím? rozumím tomu doporučení, ale že by to mělo platit nějak plošně si nemyslím .)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    KEYA: a to čtyřletý doteďka spalo v postýlce?
    KEYA
    KEYA --- ---
    KEYA: Jo, ten pokoj je přesně taková "nudle" 2,4 x 4,2 m :-)
    KEYA
    KEYA --- ---
    MARKYTKAK: My teď budem mít čtyřleté dítě v normální dospělácké posteli v pokojíku a to malinké v tom samém pokoji v postýlce... Až bude pokoj hotový, tak vám sem hodím fotku :-). Utěšuju se tím, že v obýváku máme místa na řádění dost, tak pokojíček budou mít takový trochu nacpaný, no...
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    MARKYTKAK: taky jde ale o to, ze ty vyvyseny postylky jsou trosku neco jinyho, nez klasicka palanda... tu bych si mozna doopravdy lajsla az v tech 6ti letech, no...
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    teda to jste mi vytazili dech! Já četla, že na horní palandu od 6 let, a to nevím co bychom v té nudli, která bude pokojíkem, vymýšleli :-)
    LUCCHA
    LUCCHA --- ---
    ILLUZE: to je nutnost, a já rozhodně nejsem šikovná
    MORGANA
    MORGANA --- ---
    MARKYTKAK: to zalezi i na umu ditete... jelikoz mame v baraku schody, tak nas je zvlada uz v podstate od doby, co umi chodit - podobne jako tyhle schudky na palandy... ale zas jsou deti, co se schudkama neprijdou tolik do styku a tam to chce ziskat trochu zrucnost... imho to odhadnes sama... my bychom ji bejvali poridili klidne ve dvou letech (po tom, jak jsme ho videla lezt na palandy na dovolenych apod.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam