WERKA: Izolepa je mnohem horší, než takové ty nálepky určené přímo na zeď :) Děti už vystřídaly řadu motivů a zeď to zvládla v pohodě, líp než izolepu, a mnohonásobně líp, než hmotu, která je údajně určené k nalepování obrázků na zeď, tu sundat dolu, to bylo fakt peklo...
Já taky pohádkové bytosti namalované přes celou zeď do dětského pokoje nemusím, přijde mi to docela fajn v dětských koutcích, čekárnách a tak, protože tam to dítě vidí chvilku, je to pro něj nový a zajímavý, ale doma tohle teda fakt mít nebudou. Jednak si myslím, že oblíbenost pohádkových postav se mění hodně rychle, rozhodně rychleji, než jsem ochotná malovat, a to maluju fakt ráda. Nicméně představa, že dětský pokoj maluju jednou ročně, to mi teda naskakujou pupínky, ani tak ne kvůli tomu malování samotnýmu, ale co s těma dětma v té době? :) A druhak mi teda přijde, že se to musí rychle okoukat a že je to většinou v pokoji docela rušivý. V neposlední řadě mi navíc vadí, že to moc nerozvíjí děti, je to statický, nedá se s tím nějak hrát, hovory o obrázku se vyčerpají hodně rychle, pak to prostě v tom pokoji jen tak je.
Já dětem radši do pokojíčků dávám buď jimi vytvořené obrázky, nebo co kde náhodou potkám v dětských časopisech, lepím to tou izolepou a vyměňuju podle toho, jak rostou.