• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    WERKA
    WERKA --- ---
    _AMBRA_: Já bych možná pořídila něco bez té ohrady okolo. Tedy pokud tu kostru postele chcete využívat dýl s tím, že časem jen obnovíte matraci. Protože pokud ti dítě pak naroste na 185, tak postel s čely na obou stranách chtít nebude. Nás mladej to měl přímo jako požadavek, že postel rozhodně s čelem max. u hlavy, rozhodně ne nic zvýšeného v nohách.
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    MOTYLEK: rok a dva měsíce
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    _AMBRA_: A kolik mu je?
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    díky za reakce
    po poradě s mužem ještě počkáme min. ten půl rok (až rok:), až Davídek bude na tolik rozumný, že když se probudí, půjde za náma do ložnice, a nebude vymýšlet blbosti ve svém pokoji :)
    (pokud se do té doby pokusí o přelezení pštruslí, dvě-tři mu vyndáme - jak tu psala Motylek, aby si mohl vylézt sám, bez pádu z výšky)

    a potom pořídíme postel už dospěláckou (v případě nutnosti je možné dokoupit i zábranu), abysme se k němu vešli taky, když mu budeme číst pohádky
    moc se mi líbí tato:
    tak začnu šetřit, stojí přes 8.tis :/
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    _AMBRA_: My ji ještě nezrušili a to jsou malému už přes 3 roky. Má tam vyndané 2 šprušle, aby mohl sám vlézt/vylézt z postele. Takže vlastně už můžeme šprušle sundat úplně (máme 140cm postýlku, u které se dají všechny šprušle vyndat a je z toho normální dětská postýlka pro starší dítě).
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    _AMBRA_: my ji zrusili az kdyz bylo jasne, ze s etam holka moc nevejde, v noci sebou hazela a mlatila se o boky. Ve 3 letech a 2 mes. distala 160cm rostouci postel z ikea, ta kovova, je ve strasich prispevcich:] Spadla mi jen jednou a to kdyz mela halucinace z horecky.
    Jako kopretka dost dodrzuju moje/tvoje postel. a ana to i v pohode bere. jde ke me jen kdyz ma jo zly sen, nebo pomazlit, ale pak si sama po chvilce rekne, ze chce do sve.
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    _AMBRA_: já sem zrušila postílku při stěhování (1,5 roku) s tím, že moje mamina pracuje ve školce, takže když vyřazovali dětský postýlky, ty kovový jak se štosili na sebe, tak mi dvě schovala, jednu ted máme doma a druhou u ní. první noc spadla asi 3x a od tý doby už nee..
    dodržuju hodně, že moje postel je moje a ona má svojí postýlku.. ted měla asi před měsícem nutkání(asi týden) chodit spát ke mě, kolikrát to zkusila za noc i 5x ale setrvala sem v tom, do postele jí nepustila ani jednou a zase je klid.
    s tím usínáním to je horší, než když sem jí dala do postele a ona se tam tam tak 5 minut vztekala a pak usla. ale vyřešila sem to šalamounsky. přečtu jí pohádku, pak jí dám tu samou knížku aby šla číst krtečkovi a panence, tak jim čte a do pár minut spí.
    KRISTYNKA73
    KRISTYNKA73 --- ---
    FILOMENA: Snad jste kliku meli, nads Mates tez dlouho nespadl, tak jsme bezpecnostni polstar odstranili a tyden na to paadnul a dost se mu to nelibilo. Ted ho tak jednou az dvakrat tydne najdeme na zemi...
    _AMBRA_: to je imo jeste moc brzo. My to zkusili poprve v 18m a to neslo. Vypil si mliko a sel k nam do obyvaku a odmital spat. Ted spi asi od 22 m a pohoda. Rano se vzbudi a bud nas vola a nebo jde rovnou do obyvaku si hrat.
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    FILOMENA: tak to je fajn, dekuju za info, tak jeste máme cca rok, nez najdeme tu pravou postel .)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    _AMBRA_: jo vetsinou prijde za nama do loznice. kdyz je to rano, tak je to v poradku, kdyz je to v pul treti, tak uz je to trochu horsi, vetsinou se nakybluje mezi nas a jednomu spi hlavou na hlave, druhemu nohama v obliceji. takze jsme rano rozlamani vsichni. ale z velke vetsiny spi celou noc, takze dobry;)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    FILOMENA: já se bojím toho, že se probudí, a bude šmejdit po pokojíčku, až na sebe něco strhne...spí sám, od mala, ale teď (rok a 2 měsíce) mi příjde nemyslitelné, že někdy pochopí, že se za záclony netahá, na skříň se neleze a kytky se nejí :))
    takže děkuju za bezpečnou "klícku" v podobě postýlky se pštruslema :D

    a když se vzbudí, tak si příjde za váma? nebo co dělá sám po probuzení?
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    _AMBRA_: my Vilemka prestehovali cca na 20 mesicich do normalni velke postele do sveho pokojicku (ta je jeste po me, akorat ma novou matraci, pod ni jeden velky vysouvaci suplik). pod postel jsme dali docasne malou matraci z postylky a to kvuli padum. prvni noc jsem se na nej sla cca o pul noci podivat a on spal pod posteli na te male matraci v klubicku (chuderka :). vratili jsme ho do postele a do rana to zvladnul bez dalsich padu. druhou noc opet jednou spadnul, jen mirne zabrecel, po ulozeni nahoru byl az do rana klid. od te doby uz jedinkrat nespadl, ted je to tri mecice. myslim, ze jsme meli kliku, ze ten prostor rychle pochopil ;)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    prosím, kdy jste zrušili postýlku se pštruslema?
    (nechci čekat na okamžik, až mi z ní vyleze sám:) a jakou jste pořídili potom? ráda bych následně pořídila postýlku nějakou už "dospěláckou"...
    díky za tipy
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    CATSIAM: aha tak to joo... dik za upřesnění.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    XMARTT: to jsou spíš postele vhodný pro starší děti - školáky, já se dívám už po něčem do budoucna. Anička má teď malou postýlku bez postranice a to je cca 20 cm nad zemí a Honzík dětskou rostoucí a ta je cca 30 cm nad zemí.
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    můžu mít dotaz?
    proč jsou všechny ty postele s tím uložným prostorem dole? vždyť pak je ta postel vysoká a pro malý děti, který občas spadnou nebezpečnější než klasický postele, který jsou nižší.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    CATSIAM: tak tohle by nas Vilda zrejme nerozdejchal ,) kde se v nich ta masinkomanie bere?
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    KEYA: u nás bude vždycky bordel - o tom si iluze nedělám, takže pokud by byly věci v těch šuplících, tak budu spokojena ;)
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    ale asi bych doma u Honzíka měla teď největší úspěch s touhle postelí :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam