• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ja zelvu kupovala v lete jako darek k svatku bo ji meli na nejakem slevomatu a je taky na baterky a nehraje. coz me asi nemusi mrzet, jak to tu ctu :-)
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    ZEMINO: jj musím také pochválit máme tu samou a je úžasná ! doporučuji :)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZEMINO: tak fajn a moc díky. nějakou vezmem a jsem teda neskutečně zvědavá :oD
    protože ty videa na you tube teda nic moc :o( ale vy o tom tak všichni píšete jak o pokladu :o)))
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    VERONIKA22: http://deti.aukro.cz/magicka-svitici-zelva-i1800792786.html my máme tuhle.. je "jen" na baterky (což mi zatím nevadí,protože dítě si ji přenáší,ale kolik žere nevím) pouze teda sviti,má 3 ovládací tlačitka na barvu,jedním z nich se barvy střídají..
    myslím že ta hudba je i zbytečná,pokud teda nejde ovládat hlasitost/vypnout,pokud to chceš mít na uspávání dítěte,zvlášt pokud zní nepřirozeně
    když koukám ale na to aukro,tak s poštovným vyjdou všechny +- stejně ..a ty co jsou předražené,jsou uplně stejné jak ty "levnější"
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    tak jsem želvu ukázala manželovi a ten je z toho strašně nadšenej ( mám podezření, že to chce pro sebe :oD ) a rád by to ještě dneska objednal z aukra.

ZEMINO: ten odkaz už nefunguje. mě by hlavně zajímalo co za tu želvu mám vzít? co aukce to naprosto totožná želva ale cena je pokaždé jiná od 139 do 299Kč :o(
    jestli se to liší těmi melodiemi??
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ANYSA: máme tuhle http://deti.aukro.cz/magicka-svitici-zelva-i1800792789.html.. je jen na baterky,tak možná v tom bude ten zádrhel..
    každopádně i jak to zní z notasu,tak mě to neláká :) už takhle si s tím Mates hraje a přepíná barvy..ještě hudba do toho :)
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    ZEMINO: Máš želvu z Aukra ? Asi za 170 kč ? Tak buď ráda že ti nehraje, protože zvuk je tak STRAŠNÝ hlasitý a falešný že jsme snad horší u žádné hračky nikdy neměli. Baterie doma nemáme, zapli jsme to do sítě, nebude to tím ? Že hraje jen přes síť ? A naspodu je nějaký vypínač.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    tak jsem si dneska na poště vyzvedla želvu..
    Mates je z ní nadšený,usnul tak rychle,že ani nepamatuju,ale možná to bude i tím,že přes den nespal :)
    každopádně nám taky nehraje.. tak nevím,protože prodejce měl odkaz na youtube,kde želva vydávala zvuky lesa..ne že bych je chtěla..ale třeba je tam nějaký figl a já nevím..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    WERKA: to fakt nevím, protože když si necháš návrh i realizovat, máš služby návrháře zdarma.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    GORK: prostě cca za 600,- má Anička kuchyňku, která se dá později opět rozebrat na krabice a stojny na police ;)
    Prvně jsem měla nápad, že využiju děr v těch stojnách Gorm a bude to "rostoucí", pak mi ale přišlo lepší už to udělat rovnou takhle. Anička je stejně šikulka a když chce na něco dosáhnout výš, tak si vezne něco pod nohy ;) Je to přišroubovaný ke zdi, takže po tom může šplhat ;)

Tohle je focený těsně po "montáži", teď už je tam postavená vedle stolku ještě jedna polička s textilníma šuplíkama a "kuchyňka" má v horní části vmontovaný textilní šuplíčky s věšáčkama.
    GORK
    GORK --- ---
    CATSIAM: to je neuvěřitelně vtipný! Super nápad.
    WERKA
    WERKA --- ---
    MADIETTA: Díky. Mě jen zajímala cenová hladina bytových architektů...
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    LUBAR: z Ikea Ivar, ale myslím, že je teď v létě vyřadili ze sortimentu - taky jsem je místo za nějakých 700,- kus koupila za 250 kus a lituju, že jsem jich nevzala víc ;)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    CATSIAM: co to je za velký bedny? ty vypadaj skvěle
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MONELLE: koukni se tady: www.domestav.cz - já teď dětský pokoj zařizovala odsud... supr je, že se to dá kdykoli přeskládat na cokoli jiné... třeba naše palanda elko na klasickou palandu - nebo taky na dvě obyč postele...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    WERKA: ano, z připomínek tady jsem si vzala docela hodně, asi nejvíc mi pomohla Lubar, tímto jí děkuji - nepoužili jsme to stejně, ale inspirovali jsme se. Za návrh jsme neplatili nic.
    WERKA
    WERKA --- ---
    MADIETTA: A jak konečná podoba nakonec dopadla? Když jsi sem dávala původní návrh, tak tu zazněly nějaké náměty na úpravy - použili jste něco z toho?
    A mimochodem - kolik stál samotný návrh (budeš-li chtít prozradit, stačí i jen do pošty)?
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    VERONIKA22:
    HRABALKA: Tak tohle máme v obou pokojíčcích na stropě ;) jako dekorace to přes den vypadá líp než když se to pak večer rozsvítí ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam