• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    tak jsem želvu ukázala manželovi a ten je z toho strašně nadšenej ( mám podezření, že to chce pro sebe :oD ) a rád by to ještě dneska objednal z aukra.

    ZEMINO: ten odkaz už nefunguje. mě by hlavně zajímalo co za tu želvu mám vzít? co aukce to naprosto totožná želva ale cena je pokaždé jiná od 139 do 299Kč :o(
    jestli se to liší těmi melodiemi??
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    ANYSA: máme tuhle http://deti.aukro.cz/magicka-svitici-zelva-i1800792789.html.. je jen na baterky,tak možná v tom bude ten zádrhel..
    každopádně i jak to zní z notasu,tak mě to neláká :) už takhle si s tím Mates hraje a přepíná barvy..ještě hudba do toho :)
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    ZEMINO: Máš želvu z Aukra ? Asi za 170 kč ? Tak buď ráda že ti nehraje, protože zvuk je tak STRAŠNÝ hlasitý a falešný že jsme snad horší u žádné hračky nikdy neměli. Baterie doma nemáme, zapli jsme to do sítě, nebude to tím ? Že hraje jen přes síť ? A naspodu je nějaký vypínač.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    tak jsem si dneska na poště vyzvedla želvu..
    Mates je z ní nadšený,usnul tak rychle,že ani nepamatuju,ale možná to bude i tím,že přes den nespal :)
    každopádně nám taky nehraje.. tak nevím,protože prodejce měl odkaz na youtube,kde želva vydávala zvuky lesa..ne že bych je chtěla..ale třeba je tam nějaký figl a já nevím..
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    WERKA: to fakt nevím, protože když si necháš návrh i realizovat, máš služby návrháře zdarma.
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    GORK: prostě cca za 600,- má Anička kuchyňku, která se dá později opět rozebrat na krabice a stojny na police ;)
    Prvně jsem měla nápad, že využiju děr v těch stojnách Gorm a bude to "rostoucí", pak mi ale přišlo lepší už to udělat rovnou takhle. Anička je stejně šikulka a když chce na něco dosáhnout výš, tak si vezne něco pod nohy ;) Je to přišroubovaný ke zdi, takže po tom může šplhat ;)

    Tohle je focený těsně po "montáži", teď už je tam postavená vedle stolku ještě jedna polička s textilníma šuplíkama a "kuchyňka" má v horní části vmontovaný textilní šuplíčky s věšáčkama.
    GORK
    GORK --- ---
    CATSIAM: to je neuvěřitelně vtipný! Super nápad.
    WERKA
    WERKA --- ---
    MADIETTA: Díky. Mě jen zajímala cenová hladina bytových architektů...
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    LUBAR: z Ikea Ivar, ale myslím, že je teď v létě vyřadili ze sortimentu - taky jsem je místo za nějakých 700,- kus koupila za 250 kus a lituju, že jsem jich nevzala víc ;)
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    CATSIAM: co to je za velký bedny? ty vypadaj skvěle
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MONELLE: koukni se tady: www.domestav.cz - já teď dětský pokoj zařizovala odsud... supr je, že se to dá kdykoli přeskládat na cokoli jiné... třeba naše palanda elko na klasickou palandu - nebo taky na dvě obyč postele...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    WERKA: ano, z připomínek tady jsem si vzala docela hodně, asi nejvíc mi pomohla Lubar, tímto jí děkuji - nepoužili jsme to stejně, ale inspirovali jsme se. Za návrh jsme neplatili nic.
    WERKA
    WERKA --- ---
    MADIETTA: A jak konečná podoba nakonec dopadla? Když jsi sem dávala původní návrh, tak tu zazněly nějaké náměty na úpravy - použili jste něco z toho?
    A mimochodem - kolik stál samotný návrh (budeš-li chtít prozradit, stačí i jen do pošty)?
    CATSIAM
    CATSIAM --- ---
    VERONIKA22:
    HRABALKA: Tak tohle máme v obou pokojíčcích na stropě ;) jako dekorace to přes den vypadá líp než když se to pak večer rozsvítí ;)
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    MONELLE: Nebudeš potřebovat 3 velké psací stoly - menší stolík s noťasem, to jo :-) Ono se věci mění...
    Děti hodlám mít v jednom pokoji. Předpokládám, že je to pro ně lepší, než samota (a počítač).
    Manžel vyrůstal v pokoji 5 kluků, fakt tohle nemělo žádné negativní následky (ve smyslu, že by nevystudovali, nenaučili se slušně jazyky,... nebo jakémkoli jiném).
    Co vím, známá (taky hodně dětí, myslím 4 dcery, 3-pokoják) to řeší velice úspěšně (soudržná rodina) tím, že mají dospěláckou ložnici, dětskou ložnici a obývák, kde rodina funguje spolu...
    Když máš "pokoj navíc" zřídila bych dětský pokoj jako ložnici a hernu, a až vyrostou, druhý pokoj jako dětskou pracovnu, šatnu, "skříňovnu".
    Oddělovala bych to až v případě nutnosti (že budou pořád ještě u vás) až budou mít stálé partnery(ky)...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MONELLE: zatim mám prdlajs zkušenosti ale pouze vize a představuju si to tak - že děti by měli pospolu být třeba do konce základní školy popřípadě do nějakých těch 12let kdy už se každý začíná stydět před druhým.

    myslím si, že je to neskutečně důležitý z toho důvodu aby se naučili vycházet s někým dalším a znali kompromis ( večerní svícení lustrem, hlasitá hudba......)

    fakt zastávám názor, že když každý dostane svůj vlastní pokojík úderem třeba 6let tak se toto nikdy nenaučí a určitě se to pak promítá v partnerských vztazích.....kdy ani jeden neumí či nechce ustoupit.

    ale určitě existují rozumné vyjímky, které se nemají lámat přes koleno, protože dítě má něco povahově dané či zděděné po rodičích.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MONELLE: a nešlo by to vyřešit nějakým bunkrem/hradem v tom pokoji?který by patřil jen jí?když ten pokoj má místo..

    jako každý by určitě chtěl mít svůj pokoj,ale někdy to prostě nejde.. my bydleli v 3+1 a už tenkrát rodiče ubrali na ukor ložnice,at se můžem aspon pohnout v tom pokojičku a to opravdu byla nudle velikosti 2,5x4m
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUBAR: jsme ve fázi, že máme dořešenou podobu, všechno zaměřené a vybrané, zaplatili jsme zálohu a nábytek se vyrábí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam