• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    KISSA
    KISSA --- ---
    VERONIKA22: my jsme ve 3+1 zavedli detsky pokoj (2 a 4 roky) a dopadlo to tak, ze jsou hracky a deti vsude krome detskeho pokoje... v pokoji jen spi
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    a ještě bych měla dotaz jestli někdo netuší zda palandy existují jen v té dospělácké velikosti nebo se dělají i v dětské velikosti do délky třeba 140-160cm?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Chtěla bych se zeptat zkušenějších: přemýšlím tady nad tím jestli má smysl byt 2+1 ( ložnice a obývák ) kvůli malým dětem ( max. do 4-5let ) předělávat na dětský pokoj a obývák?
    měli jsme v úmyslu, ložnici zrušit ( a spát na rozkl. gauči u televize ) a dětem vytvořit vlastní místnost kde budou mít hračky.... ale když zatím vidím tu prvorozenou jak během dne různě hračky roznáší po bytě a hraje si všude možně. Tak si říkám jestli má smysl připravit se o ložnici už nyní ( prvorozené by byly 2roky ) s úmyslem, že se v úbýváku hračky válet nebudou.
    Říkám si, že by to pak mohlo dopadnou tak, že hernu zatím nikdo neocení a děti a hračky budou všude možně jen né v místnosti k tomu určené.
    Že by tedy možná bylo rozumnější po zrušení postýlek dát oběma dětem větší postele do druhé rohu v ložnici a i nadále nechat jen herní koutek v obýváku?.....aspoň než děti poporostou a budou chtít soukromí ( myslím na konci mateřské školky ? )

    jestli mi nějaká vícenásobná maminka může poradit :o) díííky předem
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    neshani tu nekdo ten malirsky stojan? v ikea dens za 99Kč ;-)
    PARCELKA
    PARCELKA --- ---
    obroušená, natřená matným balakrylem, pomalovaná akvarelovými pastelkami a nakonec nalakovaná lakem ve spreji, židlička pro mou dceru...



    THRAWN
    THRAWN --- ---
    Spam - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=M_eYSuPKP3Y


    delam ted takovyhle obrazky do detskejch pokojicku



    tak kdyby mel nekdo zajem tak vice zde http://ondanana.blogspot.com/

    konec SPAMU :) dekuju
    MATA
    MATA --- ---
    u nás od narození jede fisher price promítačka, jedno z dvojčat si ji bere do postele večer co večer...dělá krásný obrázky( na její zvuky už jsem alergická když to slyšíte denodenně)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    diky za baterky!
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    a zvuky, todle uz jste asi videly jinde, ze.)
    SimplyNoise - The Best Free White Noise Generator on the Internet.
    http://simplynoise.com/
    + na android marketu je zdarma appka sleep and relax a hromada zvuku, dest, tlukot srdce, velkonesto, cikady..
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TRISSIE: :D jsem si vzpoměla s jakým uspěchem jsem si stáhla do mobilu déšť a jala se uspávat dceru šumem. A jediný kdo usnul jsem byla já. ona potvora pořád čilá, jen mě budila a ve výsledku ona stejně nespala a já byla přejetá celý den :D a do te doby jsem nevedela, že se při dešti tak krásně spí :D
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    EUCHENIE: 3AAA
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONELLE: jojo, moře uspává i mě, když mu to občas pustím po nočním kojení :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MONELLE: já jsem dostala od babičky extra vychytaný kolotoč (chudák teta musela s babí sjezdit všechny dětské obchody v Prostějově, než se babí něco líbilo :-)) - to točení jde vypnout a má na výběr mezi hrajícími melodiemi a zvukem šumění moře.

    Musím říct, že to moře je u nás úplný zázrak. Je to prakticky bílý šum, takže to Páju skvěle uklidňuje a uspává.
    Ale kdybych mu pustila melodie nebo točení, tak neusne, to má jako zábavu přes den a bude na to čučet a povídat si s tím.
    LUBAR
    LUBAR --- ---
    MONELLE: na dvě z mých dětí působily tyhle věci kontraproduktivně, třetí má bez točící se a hrající blbosti nad hlavou problém usnout ... Ale on jedinej je se spaním fakt problematickej, už dlouho z něj mám dojem, že se momentu "a teď zavřu oči a spím" fakt bojí, sám se uspává tak, že u toho hejká, asi aby nebyl sám, nebo tak něco....
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    EUCHENIE: za nás 3 AAA

    a dnes sem úplně náhodou natrefila na tohle http://deti.aukro.cz/lampicka-bomba-pro-deti-na-usinani-i1977304137.html (měli tam teda i nějaký s lepším popiskem co to dělá, ale to se mi ted nedaří najít.)
    tak pro inspiraci k vánocům..)
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    majitelky želviček jako tadle.. http://aukro.cz/svitici-magicka-uklidnujici-detska-zelva-i1940582706.html?source=oo
    mýte j na AAA nebo i nekdo AA? pani tady tvrdi, ze jsou na tuzkovy, ale vsechnz ostatni jsou na aaa
    na mejl nereaguje
    SAMANOVA006
    SAMANOVA006 --- ---
    TIMA: nejlepší je koupit tónovací barvy - nejlepší zkušenosti mám s těma od primalexu-malá pixlička je asi za 40kč a smíchat je s latexem - pro lepší krytí.
    Barvy jsou vodouředitelné, nesmrdí a nemažou se.
    A jejich přemalování je potom jako přemalování klasické barevné stěny, takže pokud ji chcete přetřít nabílo, bude to chtít třeba 3 nátěry..
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    VERONIKA22: jo tak to bohuzel zatim vyzkouseno nemame, ale dle me to pujde oskrabat s malbou pod tim. pretrit to novou malbou zrejme nebude efektivni. bude to prostvitat..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    FILOMENA: k tomu mě napadá otázka - a jak se to pak řeší věkem? když ze začátku tam bude namalovaný krteček a odrostlejší puberťák už ho nesnese a bude chtít ten pokoj přemalovat? musí se to seškrábat?
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    TIMA: my mame pokoj pomalovany akrylovyma barvama. je to jakoby tempera s lepidlem, takze kdyz to zaschne, tak uz se to nehne, nesmyje..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam