• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    KOCKUT23: krásné barvy a smekám, že se tam všichni vejdete :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KOCKUT23: myslím, že by ho teď nejvíc ocenil erik, který objevil kouzlo válení se v polštářích. stěhujeme se za dva měsíce do většího, tak uvidím..
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    SINSEMILLA: já si ho moc přála abych mohla mít pohodlí pro kojení a na záda to je lábuž! fakt doporučuji :) Ještě není koho kojit tak ho využívám každý den na odpočinek a čtení. Je ze super omyvatelného matroše a je k tomu i podnožka.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KOCKUT23: můžu se zeptat, používáte toho fatboye? mš se líbí, ale nevím, jestli by to nebyl jen nevyužitý krám..
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    KAWALSKI: no vidíš a člověk má hned lepší pocit, že ta sluj je dočasná a nebudou se tam v té plísni mačkat dva - líná huba, holé neštěstí :)
    KOCKUT23
    KOCKUT23 --- ---
    Pokojíček pro očekávající Elišku a druhého sviště v blízké budoucnosti :) Na palandě spím já :)




    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    Nechcete se přesunout do diskuse 'laktacni psychoza' ...já se těšila na fotky.
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    TAYLES: proste za 2-3 roky budeme financne naprosot nekde jinde ;-)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    SWATKA: ten bordle, to asi nepredelas, ja su bordelar, pritel je bordelar, dite je od malicka bordelar, proste neumime rovnat veci, no :-) sice me jednou za par mesicu popadne amok, vsehcno s revem vyhazim na zem a rovname do krabic, ale vydrzi to par dni....a konec :-D
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    SWATKA: protoze studuje vs ;-)
    TAYLES: kuraze? to neni o kurazi, ot je o "prognoze do budoucna", respektive ted ziju ja a muj syn z meho platu a pritele zivi rodice, jenze za 3 semestry dodela skolu, dostane titul a jelikoz v jeho oboru je zoufaly nedostatek pracovniku, bude si za vodou sedet pekne v kanclu a projektovat za dost slusne prachy. ono i kdyby seknul se skolou ted, tak porad bude jako Bc vydelavat trojnasobek toho, co mam v praze ja. a jakmile tohle nastane, projdeme takovou tou fazi "svatba" a dostaneme se k tomu "rozmnozovani", prece jenom nejsem nejmladsi a rodit ve 40ti fakt nehodlam.
    a ze je pro me kondom za 49Kč drahej, kdyz potrebuju denne minimalne jeden, to se na mě nezlob, to by asi zaplatil malokdo ;-) a kdyz uz jsme u toho, antiko mi plati pritel ;-)

    ono to neni jen o penezich, jeho rodice maji penez dost, ale bydli ve starem baraku plnem stareho nabytku, nosi stare obleceni, jezdi veeeelmi starym autem, protoze penize se tu davaji za jine veci, holt nikdo z nas nelpi na majetku tolik jak je v dnesni spolecnosti zvykem. ze ja chci tohle nebo tamto? holt si vydelam, zas zivit se od nich nechci nechat, vzdycky jsem is sovje dite zaopatrila sama jen z toho, co vydelam.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    KAWALSKI: asi si rýpnu. ale někdy je fakt zajímavý dívat se, jak v antikoncepci píšeš, že kondomy jdou pro vás příliš drahý, pak tady rozebereš celou rodinnou scénku, kde teda ta finanční situace není moc utěšená..a následně v antikoncepci znova píšeš, jak hodláš do dvou až tří let znova počít.kde člověk bere tolik "kuráže"? :)
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    FOXOVA: meli jsme a zustaly po ni na te zdi sem tam fleky, tak jsem tam nalepila tuhle dychajici deskovou vec ;-) a uz vim ten nazev, bio repel, dali jsme to na zed a do malby, ze pry to chrani i ted, jak to tam je.
    syn nastesti krome atopickeho exemu zatim nic nema, dokonce se vhodnym (ne)koupanim a oblecenim exem omeizl naotlik, ze nia nicim nemazeme ( po osobnich zkusenostech s kortikosteroidy od narozeni do ted :-/ )
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KAWALSKI: to jo savo je k nicemu. my poridili nakou celkem drazsi barvu a hodne pomohla. Holka je astmaticka, atopicka a dalsi... na to ze ji jsou 4.5 let je to sila. s plisnema tu zapasime kvuli ni.
    jinak se omlouvam, ja prave mela dojem ze ji tam mate a zapasite s ni... jinak po savu se dusime vsichni:]]

    pred mat. jsem pracovala jako bytova dekoraterka a 4 roky jako ramarka obrazu:]
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MONELLE: mas deti? mylsim ve veku nad 6 let? proc by cokoli strkali do zasuvky, proboha? btw to nedelal nikdy, vi, jak se zasuvka poziva ;-)
    jo, to savo bylo na tebe, pocitam ;-) savem fakt nic krome tak maximalne vybeleni steny nezmuzes
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    FOXOVA: jo, ikea regaly na plastkrabice, to je muj sen, bohuzel drahe jak prase a kovove regaly mu do pokoje fakt nedam, to je moc studeny material, ted az na tu drevotriskovou knihovnu ma vsechno ze dreva. treba casem donutim pritele neco vyrobit, ted jak studuje, tak je permanentne ve stresu, ale v lete by mohl neco zbouchnout ;-) prece jenom, bydlime tu pul roku a ja se domu dostanu malokdy, abych neco vyrobila ( nhlede na mou nesikovnost :-D )
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    MONELLE: zaclony nechce, ono taky lapaji prach a ja su alergik a astmatik, ani ja je nemam. jinak zaclony doma mame, respektive ty presne na tahleo kna, alep roste odmita, chce to takhle, no. zidle je vyskove presne ke stolu, je to dospelacke, holt na lepsi ted neni. navic, co si budeme povidat, jak casto tam sedi? kdyz modeluje s hlinou leda, jindy nee a nepocitam, ze by tam nekdy delal neco jineho, maluje is zasadne v posteli nebo u nas v pokoji.
    FOXOVA: add plysne, swavo a podobne jsou vazne na nic, to citim, vysavovala jsem byvaly byt a dusila se porad. ma ten spesl nater s tema vecma co sezraly plisen, desky sundavat fakt nehodlam, nabytek u toho nema zadny ( kdyz nepocitame ten vzdusny stul ).

    ok, sundam jednu desku a nafotim, tam proste plisen neni, kdyby byla, citim to, staci mi malo a dusim se.

    p.s. me ty obrazky takhle prijdou prave super, jak bys to udelala ty? btw, co delas za praci? :-)
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    KAWALSKI: kdysi davno jsem tu davala obazek jak jsem udelala detsky koutek v obyvaku... otevreny regaly jsou super proti vlhkym zdim. Kddyz si do nich das krabice s vikem, neprasi se na veci a aspon trochu zed vetra. Cim vic veci doma mas rozhazenych , tim vesti sance pro plisen
    Tohle uz trosku drazsi verze ale puvodne jsme meli neco uplne obyc. Tusim dilensky regak z ikea za 399,- kc, barevne si ho natrit a vypada to taky super.

    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    ad plisen .... bydlime ve stare chalupe ktera je na bazine. Mame tu dost vlhko. Nova okna /stary splesniveli/ natery proti plisnim na mistech kde se vyskytovala casteji - kuchyn, prostory kolem oken. Proste tam kde se hodne kondezovala para. Ted uz jako predposledni moznost zvazujem rekuperacni jednotku. Draha jak pes, ale porad levnejsi nez posledni varianta - stehovani. Hodne nam pomohlo zbavit se hadru. Ale coz neni tak snadny, kdyz mam dve holky stejne narozeny jen o dva roky po sobe. Takze pytle s hadrama tu bydlej s nami. Ale jak to jde tak to likviduju. Do skrini se snazim davat min veci, aby tam sel vzduch. Jenze jak se nekde plisen objevi, blbe se ji zbavuje.....
    KAWALSKI: co se tyce tech divokych obkladu, myslim ze ucinnejsi bude, to strhout , odskrabat omitku a znova nahodit, necim natrit a hlavne jiz nicim nezakryvat a nabytek davat od steny. Ty steny musi dychat. Pripadne jestli to chces mit barevny, tak si tu zed pomaluj a zapoj do toho syna. Pokud spolu takle tvorite myslim mate idealni moznost se vyradit. :] Ale tohle co jste udelali je pro plisen raj.

    Ps: obrazky hezky, ale divne rozvrzeny, nejvetsi dat na stred a nejmensi az ke stropu, ale to je moje pracovni deformace :]]
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    KAWALSKI: to je hezké, taková je i moje potřeba, jak budu později trávit čas s Tondou :-)
    LOONA
    LOONA --- ---
    KAWALSKI: To je mazec ! Ach jo... Na druhou stranu je super číst, že tak krásně trávíte čas všichni spolu :o) Fandím vám !
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam