• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    MONKA
    MONKA --- ---
    _AMBRA_: podlaha je renovovaná, původní prkna
    hraje, ale dlouho tam nevydrží, ale jinak když jsme tam sním tak tam strávíme hodně času, když se všichni pustíme do stavění dupla :))
    co se týká poličky tak v tomhle ohledu je Alex milionový, vysvětlíme proč se to nedělá a co se stane když.....a hotovo, v tomhle je suprovej (musím zaťukat)
    _AMBRA_
    _AMBRA_ --- ---
    MONKA:krásná podlaha .)
    a hraje si malý v pokojíčku i sám?
    (jak vidím tu poličku s rádiem, přesně vím, jak by u nás během 5 min bez dozoru dopadla:))
    MONKA
    MONKA --- ---
    VERONIKA22: jj je to z lidlu, ty krabice jsou 20x25cm. Já to chtěla hlavně na takový ty tretky a drobné hračky. Sice se mu tam i vejdou koleje s mašinkama (to má teda ve dvou krabicích a ve dvou auta), ale v ostatních má míčky, plastovou zeleninu "na vaření" apod..., jinak větší hračky má v tý truhle, která je asi z poloviny plná a tu druhou krabici má na duplo
    hodně maličký je ta skříňka, v ní má teda v šuplíku malé knížky a dole puzzle
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MONKA: že jsou to ty regály z lidla? kolik se asi tak vejde hraček do jedné té "krabice"? já jsem to chtěla koupit ale ty rozměry se mi zdály nějaké malé :o(
    MONKA
    MONKA --- ---
    tak jsem taky nahodím aktuální pokojíček syna, ta válenda tam slouží jako úložný prostor a pro syna přístup ke koukání z okna, jinak jednou půjde pryč. (měla jsem ji tam kvůli tomu, když jsem ho kojila, tak jsem tam i spala)





    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SRETSIS: jojo jsem ráda, že mi zde bylo poraděno, že pokojík ještě není k dispozici. dítě zatim stejně vyžaduje asistenci a soukromí vůbec nežádá
    SRETSIS
    SRETSIS --- ---
    VERONIKA22: Hezké, čisté, úhledné. My jsme v novém bytě zřídili samostatný pokojíček, ale stejně je dítě (2,5 roku) všude tam, kde maminka, takže máme opět koutky po celém bytě:)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    pardon za tu velikost :o)
    ale zajmavé bylo, že doposud jsme se drželi toho obývák nijak neparcelovat na moje a tvoje.....a kromě gauče tam byl volný prostor kde různě postával ten modrý "kýbl" s hračkama a jídelní židlička - aby prostě dítě mělo neomezený prostor pro sebe = výsledek byl takový, že furt lezlo za náma na gauč a bralo nám noťas popř. podávalo televizní ovladač.
    teď jsem tam dala ten koberec a své hračky má jen v tom rohu a v pár poličkách v obývák.stěně a nikde jinde. a světe div se - dítě už si na gauč skoro nesedá a drží se svého koutku a je tu zase lépe dýchatelno :o)
    no nečekala bych takový pozitivní výsledek před zahájením "výstavby" toho koutku.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    tak foto i od nás:
    tak v našem 2+1 máme jednu velkou noclehárnu se 4 postelemi ( foto bude příští týden ) a jen dětský koutek v obýváku


    MONKA
    MONKA --- ---
    PETJULE: nepamatuji si název, ale šli jsme do této prodejny http://www.colorlak.cz/ , kde nám nabídli i omyvatelné barvy a nechali jsme si je namíchat
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    PETJULE: my kupovali v Hornbachu,nějakou jejich značku,kterou nám přímo namíchali odstín.Umělohmotně to nevypadá,máme ale vymalováno na světlo,tak nemůžu třeba říct,jestli když bude sytá barva,jak to vypadá a jestli při setření zůstavá vše oka :)
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    MONKA:
    ZEMINO: jaké jste prosím použili ty omyvatelné barvy? čeká nás zjara malování a ráda bych taky omyvatelné zdi, ale mám obavu, aby to pak nevypadlo moc umělohmotně :-) dík za tip.

    supr!



    Turn Boxes Into Play Spaces with MAKEDO Find and Make Shop and Space Pod | Inhabitots
    http://www.inhabitots.com/turn-boxes-into-play-spaces-with-makedo-find-and-make-shop-and-space-pod/
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    SWATKA: souhlas, dětské ubrousky na veškerý domácí úklid, teda kromě dětskýho zadku :))
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    VERONIKA22: aha tak to jo proti vkusu žádný...:-)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VERONIKA22: hele to není namalovaný. tam je podle mě daná tahle látka. (popis sem nečetla, mě stačí inspirace http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20163468/
    a na tom bud nějaká folie, ale my si asi vyříznem plexisklo, to se líp udržuje.)
    ale já tam mám zatím část namalovanou červeně, zbytek dám zeleně a dám tam tuhle zelenou látku http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/20163468/#/10165217
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KOPRETKA: no jo ale jak to nakreslit, když jsem z malování na základce měla pomalu čistou pětku :oD
    ale s těma ubrouskama máš pravdu! já včera vytáhla vlhčený na dětský zadek, že dítěti utřu pusu a pak jsem zkusila trochu přejet ten stoleček a úplně všechno slezlo. takže jsem s radostí zahlásila, že drhnutí pískem vůbec nebude potřeba. naprosto zlatej materiál :o))

    GHOSTDOG: já ten obrázek vložila i kvůli těm růžovejm a zelenejm šuplíkům. cena není úžasná ale já tyhle dětský vzory můžu :o)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    VERONIKA22: já sem tuhle dávala odkaz sem. [ KOPRETKA @ IKEA - co se nám líbí, co máme doma a jak jsme s tím spokojeni ]
    asi do toho půjdu v zeleném provedení.. (jinak tu bílou desku čistím těma čistícíma ubrouskama(lidl) a jde tím dolů všechno.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    VERONIKA22: za tu cenu už je skoro trofast i ikea ne?
    KAWALSKI
    KAWALSKI --- ---
    VERONIKA22: ty barevné vlevo dole jsou úžasné, to bych chtěla :-D ovšem to by chtělo jednobarevný, nejlépe bílý, pokoj :-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    našla jsem zase nějaké dětské regály - kdyby se někomu líbily

    Orion
    http://www.iletaky.cz/orion-7277
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam