• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    KEYA: Páni - gratuluju.... a děkuju... přináší mi to jistou dávku optimismu... Můžu se optat jak velký je pokoj a jakého pohlaví jsou děti?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KEYA: jojo tašky, batůžky to je taky věc :o/. věším to mezi bundy. pak mi tam někdo pověsí bundu a já zase nemůžu najít na kterém háčku to visí aby to sundala :o/, nad věšákem teda máme ještě polici ale jsem mini vzrůstu a musela bych to tam házet a ona by to samozřejmě zase spadlo mě na hlavu :oD
    KEYA
    KEYA --- ---
    VERONIKA22: Na bundy, mikiny a aktuální čepice máme toto: http://www.ikea.com/.../catalog/products/45699883/ - 2 nad sebou na ten horní jim věším batůžky, když se zrovna nepoužívají a tak - prostě věci, co si sami neberou, na spodní ty mikiny, bundy, čepice. Zásoby čepic pak mám za dveřmi v krabicích - každé dítě jednu. A našpiněné kalhoty v polici kousek od toho, nad hračkami na písek. Není to ideální - hodlám to postupně uspořádat, ale momentálně je to nejlepší, co je tu možné...
    KEYA
    KEYA --- ---
    NIENNA: Tyjo - jsme taky ve 3+kk a zadařilo se třetí a myslím, že se vejdou spolu do pokojíku všichni :).
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    VERONIKA22: my máme ve skříni v zádveří udělanou ve spodní půlce část pro děti...vevnitř ve skříni jsou kolem dokola natlučené háčky....správně jsem tušila, že na ramínka mi děti bundy věšet nebudou :-) a když to pověsí kolem, tak uprostřed je pořád prostor, kam dávají mikiny, tepláky a tak....vedle je potom šuplík na čepice, šály, rukavice
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    NIAM: jéé to vypadá parádně když si to představím u nás, na liště háčky a na poličce pod tím 2 proutěné koše ať má každé dítě svoje. senzace zkusím to nějak vykutit :o)

    velmi díky za nápady!
    NIAM
    NIAM --- ---
    VERONIKA22: my máme v botníku (máme jen otevřené police) 2 proutěné koše, v jednom šátky, čepice, prostě "malé" věci a v druhém šusťáky a zapískované tepláky, co ještě nemusí do pračky. Mikiny jsou na háčcích nad botníkem.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SWATKA: jojo dospělácké věci máme také na židli ale v místnosti kde furt spí ta menší a v danou chvíli zase chce ta starší ven :oD

    SANTAL: teda myšlenka škatule se mi dooost líbí :o)


    ANYSA: no asi přiděláme pár věšáčků
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    VERONIKA22: Mikiny, bundy - dětské stejně jako naše, na věšáku na zdi (cca 1 věc na člověka - co teď nosí) nebo na věšácích ve skříni (zásoby pro změnu počasí/dobu praní).
    Na čepice a kšiltovky a rukavice, šály, šatky - mám v předsíni na polici ve skříni 2 tematické škatule, strčím, vyhrabu, žádné komínky s tímhle neřeším. Předtím jsem měla zásuvky (to již nestačí .-) )
    Kombinézka do kočáru pro mimčo zůstávala taky v tom kočáru.

    Tepláky, trička, ponožky - to je ten koš na prádlo...
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    VERONIKA22: mikiny, bundy kšiltovky na věšáčku (zas tolik najednou toho přece našpiněného není), tepláky, gumové kalhoty atd ve skříni. Mám vyhrazenou polici na našpiněné oblečení.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SANTAL: já myslim hlavně bundy, mikiny, čepice, kšiltovky....tepláky a trička do pračky fakt musej.
    no a pak na dítě které je nechodící a ještě v kočáře nežere křupky, tak mám teplejší a tenčí obleček a furt to musim někde na věšáku válet a střídat podle počasí :o/
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    VERONIKA22: nejsem si jistá, že je to šťastně naformulovaná otázka - tak jak ji vnímám já, zní odpověď: v koši na prádlo.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    úplně to sem nepatří ale chci se zeptat jak na chodbě ( doma za vstupními dveřmi ) skladujete nošené dětské oblečení co hned nejde do pračky?

    já to zatim povalovala na jedné hromadě ale už mě ta hromada začíná štvát neboť už tam házim oblečky 2 dětí.

    a celý den marně přemýšlim jak to změnit. do poliček se mi nechce - nejsem zrovna skládací typ. zavíracích skříněk se bojim, že tam budu udržovat ještě větší bordel, na ramínka kašlu - oblečky jsou moc prťavé, tak jedině asi dřevěnou lištu s několika háčky?

    předem velmi díky každému!!
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    VERONIKA22: Taky tak... My teda máme 3+kk, ale prostě doufáme, že se druhé dítě zadaří a pak prostě budou muset mít jeden společný pokojíček...Jinak to nepůjde... Za nás to bylo normální...ale dneska je ten trend jinde...tak snad to nebude problém.... Trošku se toho bojím....
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SWATKA: jojo já taky ne, ale finančně nemáme na výběr :o(, letos se stěhování nepodařilo tak se zase modlím za příští rok.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    něco ve stylu
    Dva mladi bydli v malem panelakovem byte. Dostanou chut a reknou malymu
    Pepickovi, aby ho na chvili nejak zamestnali, aby se dival chvili z okna a
    hlasil, co se venku deje. Pepicek hlasi: "U Ptacku se divaj na televizi, u
    Kralu vecerej, u Horvatu se Horvatova sprchuje a u Kroutilu se
    soulozi."Rodice se zarazi a ptaji se Pepicka, jak na to prisel."No, Honza
    taky kouka z okna..."

    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: asi když musíš, tak musíš, ale když nemusíš, tak je to určitě lepší.

    s tím sexem, když jsem žila se Státech, tak jsme měli pro 4 lidi v baráku jednu koupelnu se záchodem dohromady. A holt když se šel člověk sprchovat nebo naložit do vany, tak nejdřív oběhl ostatní obyvatele, jestli nepotřebujou. Zřejmě by to se sexem v garsonce muselo probíhat podobně :-)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VERONIKA22: tak jasně, že to jde, ono vždycky všechno nějak jde. ale s dvěma puberťákama si nedovedu představit žít v jedné místnosti - co sex (můj i jejich), hudba, kámoši, to, že každý chce třeba jít spát v jinou dobu..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SINSEMILLA: jojo je to o povaze a o tom co si za lepší život představuješ. tchán, tchýně a manžel žili mnoho let či desetiletí na 12m čtverečních. a nyní když se já a manžel ozveme, že se nám v místnostech celkem o 25metrech plus soc.zař, chodba a kuchyň žije dost bídně a chtělo by to stěhování se do většího. tak nás tchýňovi sjedou na dvě doby, že nevíme co bychom chtěli, že jim těch 12metrů stačilo a nám to jako nestačí??! že dnešní mládež neumí být skromná atd....
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Byvali sousedi na miraku bydleli ve 42 metrech, z toho dvacet metru byla kuchyn, zachod s koupelnou a prdesnin. Takze spali rodice a dve deti (kluk 15, holka 18) v jedne mistnosti s patrem. Nechapu, asi maji nekonfliktni povahy. Nam byl maly stejny byt s jednim ditetem a vsemi kramy kolem mimona a nutnosti parkovat kocarek v pokoji/loznici/obyvaku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam