• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    VERONIKA22: mně se taky ruzne skryse pro deti libi, i kdyz jsou takovehle low-cost. Ale je fakt, ze celkovy dojem z obrazku je divnej (neni to teda fotka od nas, jen jsem ji nasla na netu). treba tenhle domek je taky super (podle mne):

    ale je jich hodne.




    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MEDVED007: no polštář mám pro 2,5 leté dítě. už dávno si cpe pod hlavu plyšové obrázkové polštáře co byly místo mantinelu. Dcerka totiž ve velké posteli není neb se nám to do pokoje nevejde a stejně pak nechci koupit 2metrovou ale něco mezi. a když vidím její hlavičku tak rozměr 60x40 mi přijde naprosto adekvátní.
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    ZARZAROSA: tfuj, na tom bych prach fakt utírat nechtěla :-) mám s tím široké zkušenosti, bratr lepil modely a od letadel se dostal nakonec k lodím...tedy historickým s lanovím....paráda....nakonec to po pár letech letělo do koše, protože na lanoví se prach utírat nedá vůbec :-) to jsou ještě letadla zlatý :-)
    MEDVED007
    MEDVED007 --- ---
    VERONIKA22: já mám taky dotaz...proč budeš kupovat pořádný polštář do postýlky ? malé děti spí bez polštáře a větší spí ve větší posteli a mají normální polštář, ne ? naše děti teda měly v postýlce jako mezistupeň malý polštář z IKEA, ale to byla taková slimka, že to bylo spíš pro pocit než pro funkci
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    já mám spíš dotaz - konečně budu kupovat pořádný polštář do dětské postýlky a všude ten rozměr 40x60 prodávají naplněný pes kuličkama - není to nějaký divný? proč nemůže být naplněný normálním "rounem" jako dospělé polštáře?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MIKA: to je asi jedno jaký je to výrobce ne? hlavní je, že trváš na těch osvědčených materiálech které zmiňuješ
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ZARZAROSA: já bych pro ten obrázek docela pochopení měla. někdy kolem 9roku věku jsem sáhodlouze přemýšlela jak si na zdi za postelí udělat okno. chtěla jsem si něco namalovat na karton i s přírodou za oknem. ušít záclonky a ještě přemýšlela z čeho vyrobit žaluzie :o)
    plus jsem různě po bytě stavěla židle a tvořila si skrýše a domečky
    MIKA
    MIKA --- ---
    nejake doporuceni na kvalitni detskou matraci? ...uprednostnuji spise prirodni materialy - kokos, pohanka... nejaka zkusenost? diky moc
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    ANNAWA:
    jo, dali jsme na doporuceni, ale je v nem drobna barevna "nehomogenita" je tkany ze dvou nebo tri nepatrne odlisnych odstinu
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HAWKS: takže... bez vzoru? ;-)
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    tak... koberec polozeny


    KEYA
    KEYA --- ---
    ZARZAROSA: My právě potřebovali v šíři 5m a chtěla jsem zelený a tohle byla jediná slušná nevzorovaná zelená :).
    U toho celoplošného to byla práce na celý víkend, když jsme to vyměňovali, takže bych to nerada v brzké době opakovala...
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    ZARZAROSA:
    mampokoj 3.5 x 3.5 m, takze ctyrka je optimal
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HAWKS: jeste teda... vzai jsme levnejsi s tim, ze to treba bude hned poblinkany, uspineny atd... a ze treba az to bude moc opotrebovane, tak koupime novy. ale to se snadno dela s kusovym kobercem, s celoplosnym by se mi do toho nechtelo a taky bych koupila poradnejsi.
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    HAWKS: nasla jsem uctenku. Bylo to v kobercich Breno, jsmenuje se Lucky Twist, jedina slusna barva tohoto modelu byla zelena (hezka)kod 460. stal fakt 169kč/m2, ale maji jen sirku 4m. muzes to samozrejme nechat nastrihat, ale koupit to musis cele. Obsiti u nich stoji 40kč/m. me tp prislo v pohode, dali jsme to na laminatovou podlahu, pod nami je ale vytapeny byt.
    KEYA
    KEYA --- ---
    ZARZAROSA: Ten náš je taky z Brena... stál tuším něco ke 300/m2 :)
    Původně jsem taky chtěla obšitý - že bude jako kusový, ale bohužel do toho tvaru pokoje a rozmístění nábytku se to vůbec nehodilo...
    HAWKS
    HAWKS --- ---
    ZARZAROSA:
    no to me zajima, ty s filcem byly za trista a za 169 to bylo jak papir
    ZARZAROSA
    ZARZAROSA --- ---
    KEYA: jee hezke, tak to mame asi stejny koberec. Teda, nechci se vas dotknout, ten nas je totiz z Brena a stal jen 169kč/m2. taky ma filc zespoda. Aorat my si to nechali udelat jako kusový, a nechali jsme si obšít koberec kolem dokola.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam