• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    MOTYLEK: vubec se to nehne, ani kdyz po tom dite leze. stul je dosti prostorny. muj muz byl tez hodne skepticky, ale pak kdyz to osahal "na zivo" tak uznal, ze cena/vykon je hodne v pohode.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MOTYLEK: filomena píše, že "je to "levne" a ano, kvalita zadna velka, ale nekyve se to, je to stabilni, takze za ty penize to neresim. par let to jiste vydrzi."
    na webu je u toho napsáno, že "Díky nastavitelným nožičkám stojí stůl stabilně i na nerovných podlahách."
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    FILOMENA: , ZEMINO: , LANTHAL: , FOXOVA: Děkuji za tipy. Asi to budeme řešit nějak podle FOXOVA nebo
    LANTHAL (nebo obojí :-), protože bohužel nemáme ani tolik místa, aby se nám tam vešlo řešení, jako má FILOMENA (plus manžel shledal tenhle nábytek podle obrázku příliš nekvalitní, mně se to zdá tedy až podezřele levné - jen tak pro zajímavost, jak moc je to kvalitní a stabilní?)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    FILOMENA: díky za inspiraci, tohle by bylo hodně dobrý řešení i k nám :)
    ILLUZE: chachá, už ho vidím, jak se usmívá, jakmile na to holky něco načmárají nebo někde udělají nějakou šmouhu ;)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FILOMENA: díky moc za tenhle tip... :-)
    muž trvá na bílém nábytku v dětském pokoji
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MOTYLEK: hodne usporne jsou postele s uloznym prostorem. Kdyz mas vysouvaci suplik, tak tam muze mit hracky a nikde to nezabira misto a dostane se k nim dobre.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    FILOMENA: já mám EXPEDIT moc ráda, máme ho už roky v několika bytech ... jeho největší probém ale je, že se do těch polic práší (logicky, jsou otevřené) a jak je to členité, tak utřít prach není otázkou pár minut. Navíc pokud si dítě neuklízí samo a rádo, tak je ten bordel furt vidět ...

    MOTYLEK: osobně bych tedy volila spíš něco alespoň z části zavírateného (aby se do toho méně prášilo a případně se tam dal "neukliditelný" bordel lépe schovat. Taky mě teď v blízké budoucnosti čeká pokoj (pro dva předškoláky), takže už se nějakou dobu rozhlížím.. Vidím to asi na něco takového (ty skřínky u stolku): http://www.nabytek-helcel.cz/d-detsky-pokoj-mario-xi-.html
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MOTYLEK: my vyřešili úschovu hraček (aut) podobne jako Filomena,policemi privrtanymi ke stěně,malý má teda zatim jen hraci koutek,takže police nejsou tak hluboké,ale za to hodně praktické.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    my poridili toto. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40116070/#/20116071 je to "levne" a ano, kvalita zadna velka, ale nekyve se to, je to stabilni, takze za ty penize to neresim. par let to jiste vydrzi. muzes do toho koupit ruzne zasuvky nebo dvirka a udelat par skrinek nebo to nechat jen otevrene na knizky. pod stul jsme dokoupili jeste takovy kontejner se supliky.
    tady obrazek od nas http://www.tekkirk.org/~ligi/cgi-bin/view?00da76ec021a07a84ee2634df14a48455380222c588ffbe6c2faec1d995336e1391b50008600d86a0533326446c8c46a220002024ddbf200bf300401000895b00000086d33769535629514139386a524
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Mám takový hloupý dotaz - jaký nábytek pořídit dítěti, které půjde brzy do školy, do pokoje kromě šatní skříně, stolu, židle a postele? Myslím tím něco na hračky - snad bednu? skříň? Co se vám osvědčilo? Máme docela malý pokoj (8 m^2), tak bych uvítala tipy úsporné na místo, i když zase chápu, že když je třeba umístit hodně hraček, tak to asi moc úsporně nepůjde.
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MARKYTKAK: tak kecám, eshop baby
    Sedák BabySmart HYBAK | eshopbaby.cz - dětské kočárky a autosedačky
    http://www.eshopbaby.cz/sedak-babysmart-hybak/
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    FOXOVA: kupovala jsem na Hájích vedle Lidla. Myslím, že je to Malvík? Je to podsedak baby smart. Stal 1000,- a synovi jsou 4 a ještě vydrží. Řekla bych tak dlouho dokud se mu nebude sedět u stolu pohodlně.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MARKYTKAK: prosímtě, kde se dá ten podsedák sehnat. Pro jak maximálně starý dítě je použitelný?
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    MERTLI: moc te nepotěším, ale máme oboje :)) začínali jsme variantou č. 2, protože na to dítko dobře vyleze. pote jsme ke třetím narozeninám dokoupili podsedak. o ten se casem začali prát, takže jsme dokoupiliještě jeden pro mladší dceru a máme dva. Ale židlička je u stolu stále také, občas na ní jeden nebo druhý sedí, hlavně při modelování, kreslení a tak. A hlavně si jí přisunují k lince, když mi pomáhají s vařením. A to jí okupují oba dva najednou. Casem stejně dokoupíme ještě jednu a přesunou se ke stolum v pokojíku. Podsedáky, ale mají radši, tahají je i ruzně po byte, ke konferenčnímu stolku, syn si ho dává i na me kreslo co mám u pc, když se na něco dívá. dávají si ho i na zem, když si hrají. Jeden čas na něm seděli i na sedačce v obýváku :D takže za mě obě dvě :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MERTLI: stejně starý syn právě přešel na cosi a la jitro, co jsme spokojeně podědili a je to super mimo jiné proto, že si na to bez potíží vleze sám.
    MERTLI
    MERTLI --- ---
    diky moc vsem!
    LINY
    LINY --- ---
    MERTLI: My využíváme levnější variantu židle Jitro .
    Židle Zuzka ,nově snad ZUZU od českého výrobce fa. Gazel.
    A velká spokojenost.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    MERTLI: tez mame Jitro, u druheho ditete uz od nejakych 10 m, a naprosta spokojenost. To, co jsi psala o visicich nohou u podsedaku neni podle meho chapani jen problem neprijemneho pocitu, ale je to hlavne nezdrave (predpokladam z hlediska drzeni tela, mozna i obehoveho systemu).
    TIMA
    TIMA --- ---
    MERTLI: My jsme podsedák používali a měli ho rádi. Hodně na víkendy jezdíme, takže jsme ocenili, že se dá snadno převážet kamkoli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam