• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUCCHADĚTSKÝ POKOJ - nábytek & vybavení, rady & postřehy
    QUAACA
    QUAACA --- ---
    tohle mě zaujalo



    tobi® babybay® Original - tobi® Kindermöbel - dřevěné postýlky - Malvík.cz - pro malé i větší
    http://www.malvik.cz/Postylky-a-doplnky/drevene-postylky/tobi-babybay-Original
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Děkuju. Taky jsem civěla a nic neviděla. :)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    TRISSIE: tak to jsem blazen. vcera jsem do toho civela a proste jsem to nevidela. :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FILOMENA: rozklik je ukryt pod fotkou v kolonce "informace o výrobku". očividně reklama na doplňkové výrobky, která je tam standardně jako primární, je pro všechny důležitější!
    ale měříš docela přesně :-)

    Rozměry výrobku
    Šířka: 115 cm
    Hloubka: 78 cm
    Výška: 76 cm


    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    MOTYLEK: sirka 115cm, hloubka 78cm, vyska75cm ...taky to nejak na te strance z ikey nevidim(byva tam rozklik pro rozmery vyrobku a asi jsem slepa), tak jsem ti to zmerila.
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    FOXOVA: , FILOMENA: Tak jste mě, holky, nalomily. :-) Ale marně hledám rozměry toho stolu.
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MOTYLEK: my budeme mit tuhle 9 m panelakovou nudli taky.. ten expedit se tam vejde. Jako nabytek do detskyho pokoje je to bych rekla zatim idealni. za ty penize je to v klidu. Pokud chcete neco jo poradnyho pak doporucuji Gazel, ale pocitej ze vybavit pokoj je cca 50 tis. Ikea je levna, zadny zazrak to neni, ale kdyz se to pridela ke zdi tak se padu bat nemusite. :))
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    MOTYLEK: jasne, to chapu. ale nejaky stul tam stejne dat chcete, ne? ten expedit se vyrabi v nekolika variantach, vyskach, sirkach. jen ten stul je k tomu porad stejnych rozmeru...
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    FILOMENA: U nás to nepůjde hlavně kvůli místu. Fakt by se to k nám nevešlo, protože máme ještě menší pokoj než vy. Máme takovou úzkou protáhlou nudli, úzkou jen na šířku okna.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    MOTYLEK: ostatne muzete si to jit omrknout primo do ikey...
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    MOTYLEK: vubec se to nehne, ani kdyz po tom dite leze. stul je dosti prostorny. muj muz byl tez hodne skepticky, ale pak kdyz to osahal "na zivo" tak uznal, ze cena/vykon je hodne v pohode.
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    MOTYLEK: filomena píše, že "je to "levne" a ano, kvalita zadna velka, ale nekyve se to, je to stabilni, takze za ty penize to neresim. par let to jiste vydrzi."
    na webu je u toho napsáno, že "Díky nastavitelným nožičkám stojí stůl stabilně i na nerovných podlahách."
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    FILOMENA: , ZEMINO: , LANTHAL: , FOXOVA: Děkuji za tipy. Asi to budeme řešit nějak podle FOXOVA nebo
    LANTHAL (nebo obojí :-), protože bohužel nemáme ani tolik místa, aby se nám tam vešlo řešení, jako má FILOMENA (plus manžel shledal tenhle nábytek podle obrázku příliš nekvalitní, mně se to zdá tedy až podezřele levné - jen tak pro zajímavost, jak moc je to kvalitní a stabilní?)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    FILOMENA: díky za inspiraci, tohle by bylo hodně dobrý řešení i k nám :)
    ILLUZE: chachá, už ho vidím, jak se usmívá, jakmile na to holky něco načmárají nebo někde udělají nějakou šmouhu ;)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    FILOMENA: díky moc za tenhle tip... :-)
    muž trvá na bílém nábytku v dětském pokoji
    FOXOVA
    FOXOVA --- ---
    MOTYLEK: hodne usporne jsou postele s uloznym prostorem. Kdyz mas vysouvaci suplik, tak tam muze mit hracky a nikde to nezabira misto a dostane se k nim dobre.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    FILOMENA: já mám EXPEDIT moc ráda, máme ho už roky v několika bytech ... jeho největší probém ale je, že se do těch polic práší (logicky, jsou otevřené) a jak je to členité, tak utřít prach není otázkou pár minut. Navíc pokud si dítě neuklízí samo a rádo, tak je ten bordel furt vidět ...

    MOTYLEK: osobně bych tedy volila spíš něco alespoň z části zavírateného (aby se do toho méně prášilo a případně se tam dal "neukliditelný" bordel lépe schovat. Taky mě teď v blízké budoucnosti čeká pokoj (pro dva předškoláky), takže už se nějakou dobu rozhlížím.. Vidím to asi na něco takového (ty skřínky u stolku): http://www.nabytek-helcel.cz/d-detsky-pokoj-mario-xi-.html
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    MOTYLEK: my vyřešili úschovu hraček (aut) podobne jako Filomena,policemi privrtanymi ke stěně,malý má teda zatim jen hraci koutek,takže police nejsou tak hluboké,ale za to hodně praktické.
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    my poridili toto. http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40116070/#/20116071 je to "levne" a ano, kvalita zadna velka, ale nekyve se to, je to stabilni, takze za ty penize to neresim. par let to jiste vydrzi. muzes do toho koupit ruzne zasuvky nebo dvirka a udelat par skrinek nebo to nechat jen otevrene na knizky. pod stul jsme dokoupili jeste takovy kontejner se supliky.
    tady obrazek od nas http://www.tekkirk.org/~ligi/cgi-bin/view?00da76ec021a07a84ee2634df14a48455380222c588ffbe6c2faec1d995336e1391b50008600d86a0533326446c8c46a220002024ddbf200bf300401000895b00000086d33769535629514139386a524
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam