Jen dodam, ze se nad tim, jake esteticke podnety synovi davam, snazim premyslet. Stravila jsem celou skolni dochazku na vytvarce, sice to nedotahla nikam zvlast daleko, ale vkus myslim mam. Hodne spolu cteme a snazim se vybirat knizky, ktere maji i nejakou grafickou uroven a pri vyberu literatury se zameruju i na ilustrace. Zvlast kdyz jsme uz nechali za sebou fazi obrazkovych knizek a i z tech jsem se snazila vybirat ty, ktere se mi libily.
To same v obleceni, kde zas musim zohlednivat funkcnost, ale uz ted erik strasne rad nosi kosile. do skolky nosi, jak jinak, teplaky a triko, ale vybiram alespon to, co na sobe nema nejake silene animovane pandulaky apod. (Taky mu ve skolce kluci rikali, ze nema husty tricka, protoze ano, s masinkou tomasem, miluje vlaky, ma jen jedno, zbytek jsou kostkovana, pruhovan trika).
A je fakt zajimave se divat, na co dite reaguje a vzdy je to i o nejakem kompromisu a lecky knihy/doplnky/obleceni/hracky se zajimavym vizualem proste nefunguji. Ty to resis zase o x levelu vic nez ja, ja na design design nemam a nemela penize. Nicmene teda tenhle konkretni mracek mi prijde krok stranou