• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    no to jak umre, teda vlastne neumre a povida si s bruimbalem.. a pak se probudi .. ja nevim, to mi rposte na rowlingovou prislod ost slaby
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    Zmijozel si cení ctižádostivých kouzelníků,kteří se nezastaví před ničím,aby dosáhli svých vysokých cílů
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mozna teda spis vychytrali ;) ale stejne...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ADAMM: pro chytrakyje havraspar :)
    slytherin sou dobry kouzelnicky vlastnosti ne ? a videl si ze ten debil dokazal vycarovat nakej ten ohen co znicil ten diadem :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ADAMM: nevim, jestli byl o inteligenci - spis o odhodlani a dosahovani svych cilu. Havraspar je o inteligenci...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    to mě teda sralo od začátku, jak je to rozhozené - a propos, pokud měl být slytherin pro chytráky, tak co tam dělali kreatury a la crabbe a goyle? nemám rád skauty a tak mi to "slytherin = chytří = zlí" lezlo na nervy celých sedm dílů.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    mně teda snape chybět nebude: takhle to bylo fér.
    spíš jsem si říkal, že celý ten slytherin je vykreslený dost neférově, pokud slughorn bojoval na správné straně, tak proč -všichni- studenti odešli? jak to je vůbec možné?
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    LORD_SHAPER: no kdyz se bavime o knihach harry potter a... tak mi docela i prijde, ze se kolem harryho svet toci :)
    ja souhlasim s quanti
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    LORD_SHAPER: nezlob se, ale to si pri vsi ucte proste predstavit nedovedu.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    QUANTI: Proč by mu padal do náručí. Copak se kolem Harryho točí svět? Nemůže mít postava jiné zájmy a cíle? Mohl by teřba učit šťatsně obranu.
    BIE
    BIE --- ---
    nedá se souhlasit než s obojím :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    KORINKA: a co by tam delal? :o) padnul by si s Harrym do naruce a stal se kmotrem jeho deti? Nic proti snapefandovstvi, ale zkus se na to podivat bez emoci :)

BIE: jenze to by se ztratil ten moment, kdy mu ty vzpominky dava dobrovolne... to bylo taky dulezity...
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    ANGUA: A to na ňom bolo asi prvýkrát v knihe sympatické.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    LORD_SHAPER:
    harry taky sel na jatka a nehnul brvou :P
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    LORD_SHAPER: presne.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Snape umřel jako hrdina. Myslíte, že neveděl, že ho tam Voldy chce picnout? Když by se mu postavil tak to bude sice super duel, ale Voldy bude vědět že ho Snape zradil a mohl by se zachovat jinak, než si pro něj s Brumbálem naplánovali. Všiměte sei, jak se Vodly při konfrontaci s harrym diví, že ho Snape zradil. Nedivil bych se ani, když by Snape čekal, že ho tam Harry najde až půjde po Nagini.

To chce odvahu takhle jít na jatka a nehnout brvou.
    BIE
    BIE --- ---
    KORINKA: :(ja jsem to cekala, ale taky me to teda mrzí. Nehlede na to, ze ty vzpomínky mu mohl předat i jinak. Harry by přece byl dost drzý na to, aby mu v jeho nepřítomnosti skočil do Myslánky
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    ANNIKA: ...and Snape moved no more.

ale tak zasa, spomedzi vsetkych ostatnych co tam poumierali dala Snejpovej smrti najvacsi priestor. Tonksovu a Lupina len tak spomenula, napriklad.
    co nic nemeni na tom, ze ma mrzi, ze vonia kyticky odspodu.
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    QUANTI: no pre mna by zivy snape rozhodne nebol nadbytocny;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam