• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    QUANTI: ANGUA: pre mna za mna by si snape mohol vziat trebars giant squid, ale keby to len bol prezil. a nahodou by bolo fajn, keby to prezil aj potty - to by bolo nametov na Snarry!
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ja myslim ze korince by se vic libilo kdyby se v knize objevila postava jmenem korinka kterou by si vzal:D
    SATAI
    SATAI --- ---
    CLAVEN: nebo imperiem ;)
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ANGUA: Možno keby si ju vzal násilím ;)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    ELLIE: To ze je to boubelata kvocna (nejen podle filmu, ale snad i podle popisu (minimalne charakteru) v knize, neznamena, ze je naprosto neschopna. A Bella udelala presne tu samou arogantni chybu co Sirius a ztratila koncentraci.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    :)))ne pr korinku by to byl happy end az do ty chvile co by si vzal hermionu .. to by se ji myslim uplne nelibilo, vid?:)))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    co mate kurva vsichni proti happyendum? krom toho, pro korinku by treba byl happyend, kdyby snape vytrisknul avadou z harryho horcrux, harry s voldym by zarvali, snape by si vzal hermionu a stal se ministrem kouzel...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    :)))) aspon by to nebyl takovej happy end
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    vole... "proc ne"... to snad ani nemusim komentovat
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    QUANTI:
    a toc o si psala ellie s tim naprosto souhalsim :)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    QUANTI: a proc ne vid:D
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANGUA: mno spis by to celou rodinu rozhodilo a Ginny by se nemohla vdat a musela se starat o tatinka ;P

ELLIE: uz jsem tu psala, ze si myslim, ze matky jsou schopny sebrat netuseny sily na zachranu svych deti...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Molly vyridila Bellu nejakym strasnym kuchynskym zaklinadlem...
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    no visco aspon by si ji zmetci zacali vazit kdyby byla mrtva
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANGUA: chudak :) o ty by me teda ani nenapadlo uvazovat :))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    QUANTI: ja myslela ze to odnese mrs weasley .)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ANNIKA: vono ale - koho? Bill by byl moc drsnej, kdyz se ozenil, a u Percyho by to vzhledem k jeho prozreni nebylo uplne koser (takovej moc pruhlednej 'zlocin a trest'), takze zbyval Charlie nebo nekdo z dvojcat... a u tech dvojcat je to prave takove... citelnejsi... byly temer mezi hlavnimi postavami a vetsina lidi je,podle me, brala spis jako jednu 'dvojpostavu', takze je to mensi obet (samozrejme relativne, spousta lidi bude narikat prave proto, jak mohla roztrhnout dvojcata, ale podle me to Georgovi bude spis k dobrymu...)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    myslím, že Weasleyovi chtěla trochu vyjednotit. Kdyby tak obří rodina zapojená do všech bojů vyvázla bez škrábance, vyznělo by to blbě. Ale Freda néééééé:o((((
    Snapa podle mě jen zcela logicky dohnala vlastní minulost - odpustit se dá ledasco, ale vraždění sotva. A on k nim minimálně přispěl, pokud se jich jako smrtijed přímo neúčastnil. Sice udělal i něco dobrého, ale to zlo zkrátka převažuje.
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    BIDLO: Ale ne, ja jsem celkem spokojena, ze Harry nezarval... ja mu Ginny preju.
    WAMPILENKA
    WAMPILENKA --- ---
    QUANTI: kazdymu podle jeho gusta ;-) I kdyz ja jsem jednu cetla nejakou silenou fanfiction, která byla, az na detaily, temer identicka s Epilogem:D ze by Rowlingova opisovala? Nebo psala vlastni fanfikce?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam