• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    Jsem asi po pul roce zavolal pres pul sveta kamosce a dostalo se mi reakce. "Nic nerikej! Nechci s tebou vubec mluvit! Nehodlam ani poslouchat naznaky v tvem tonu hlasu..." Bych si skoro myslel, ze proti me neco ma. Bylo to nekdy v sobotu odpoledne... Tusim, ze 21. :-)) A to jsem se jen zeptal: "Tak jak jste daleko?"
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ja jsem nevyspoilovala nic, akorat se ke mne (uz jsem to mela precteny a pritel jeste ne) dostal ten obrazek "fred dies, moody dies, even hedwig dies (lol)..." na roumenovi, a protoze vim, ze roumena cte, napsala jsem mu na irc:

08:40 <Quanti> eh, boze
    08:41 <Quanti> necti roumena
    08:41 <Quanti> :)

...

09:11 <woody> jezis
    09:11 <woody> ten roumen
    09:11 <Quanti> jezis
    09:11 <woody> dopice
    09:11 <Quanti> rikam nekoukej
    09:11 <Quanti> doprdele
    09:11 <woody> ale dobry
    09:11 <Quanti> procs to otevrel??
    09:11 <woody> videl sem akorat 6x dies
    09:11 <Quanti> k
    09:11 <woody> nevim kdo
    09:11 <woody> a nevim kde
    09:11 <woody> takze dobry
    09:11 <woody> ufffff
    09:11 <woody> nevim, no
    09:11 <woody> sem myslel ze to je naka prasarna
    09:11 <woody> mas rict, ze to je spoiler
    09:11 <Quanti> booooze

...chlapska logika :))))))
    AETHER
    AETHER --- ---
    EUNIKE, ANGUA: to uz skoro muzeme soutezit, kdo nejlip spoiluje, my zas s kamarady resili barvu vlasu a ze nejlepsi by byla duhova nebo proste menici se a ja jednim dechem, jaka je skoda, ze Rowlingova nechala zemrit Tonksovou (oba byli teprve na zacatku knihy:)
    EUNIKE
    EUNIKE --- ---
    ANGUA: no, mne se podarilo neco podobnyho :)
    jsem potkala kamaradku (ktera je asi u 5.kapitoly) ... tak jsme si povidaly, povidaly a ona pak rikala, ze to sice jeste nema precteny, ale na nyxu v ty uvodni ankete uz zahlasovala, ze cetla vsech 7 dilu. Nacez ja ji na to povidam, ze zajimavejsi je ta anketa ve spoilovacim klubu, ze tam jde o to, ci smrt te nejvic mrzi a jednim dechem dodavam, ze samozrejme vede snape. :) no, doslo mi to hned jak jsem to dorekla... sice jsem se to pak snazila vylepsit tvrzenim, ze to bylo prece jasny od zacatku, ale nevim, jestli ji to pomohlo :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ale nevytvoril (tedy: myslel si, ze nevytvoril)...
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    Já jsem zase měl dojem že všechyn viteály jsou starší než Herry. Byl jsme přesvědčen že mu Brumbál sám říká že při jeho smrti chtěl vytvořit sedmí.
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    sem dneska uplne nejhur vyspoilovala kdo umre pritelovi :)) on uz nejak vedel ze umre lupin, ale ze bude mit malyho, kterymu bude harry delat kmotra. a bavime se a ja rikam ze neni zadna vyhra prijit o tatu a mit za kmotra 17 letyho fakana a pritel, ze to prece neni tak spatny mit strejdu kterej je celebrita a je s nim srabnda a je mladej a ja neco jakoze to ti jidlo ale neobstara. nacez on se zatvaril jakobyc mu prave dala facku a s takovym kyselym vyrazem rponesl "takze tonksova je tuaha taky. no tak ti dik"
    :)))
    jeste ze cetl jen ten epilog :))
    takze sem ho pak jeste spletla a rekla sem ze ten epilog je blbost, ze to je cely jak by to mohlo dopadnout, ale ze umrou harry ron i hermiona a skoro vsichni weasleyovi i lupin a toksova i maly:D
    takze pronesl ze bude celou noc cist aby teda vedel jestli kecam nebo ne:D ale fakt mi to uveril !:D
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    Asi najlepsi vtip v knihe, ale som predpojata ;)
    LEON_CHAMEAU
    LEON_CHAMEAU --- ---
    BIDLO: Ja viem :))
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    TALANKA: Jak moc rychle? Fanynky by to mali vediet :)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Rychle :o)
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    BTW, ted me opet dostala nasledujici pasaz, kterou prevedu na otazku. Schvalne kdo bude prvni: "Jak rychle rychle se dokaze pohybovat Vy-vite-kdo, kdyz chce?"
    BIDLO
    BIDLO --- ---
    RUI: Ani nebudu rozebirat vsechny varianty, ktere mas jiste na mysli... :)
    HARALD: TALANKA:Jo, dik.
    RUI
    RUI --- ---
    me by docela zajimalo, jestli je v kouzelnickym svete normalni, ze si clovek vezme svyho prvniho partnera :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    WENOUSH: no, ale když si vezmeš, že Bazilišek je ve skutečnosti taky jen "prťavá" ještěrka, tak nagini může být jen nějaký kouzelnický zvíře....jako ty ostatní
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Ah, Albanie to byla vlastne. Hmm, no mozne to je... Proste se jen tak plazila, plazila, a najednou... :)
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    třeba je to nějaká albánská zmije, kterou trvale zvětšil nějakým "temným kouzlem"
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Mne tak napada, kde Nagini (nejmin krajtu pri te velikosti) vlastne sebral? V rumunskych lesich (ci kde) asi ne... Treba ji ukrad v ZOO! Chudinka mala ;) Nagini se objevuje poprvy ve ctyrce, takze asi nekdy tehdy... hned, jak uz mel aspon trochu telo, se posichroval dalsim horcruxem...
    WENOUSH
    WENOUSH --- ---
    ad horcruxy: mě to tak nelogický nepřipadá, voldy jako zmijozelův dědic měl na povel baziliška a tak ho mohl poslat na uršulu a vytvořit horcrux (jak jsme se dozvěděli v 7 o horcruxech už věděl moc dobře už ve škole)
    a co se týče naginiho, z knih vyplývá že ho vytvořil až později, což je taky jenom logické, protože ho vytvořil v době, kdy nebyl při plné síle a skrýval se, jinak by přece nevytvořil tak nestálý horcrux uvězněný v živém tvoru...
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    BIDLO: jasně, že byla. přece v pětce, když Weaslyho kousnul ten had, tak Brumbál přece jednu řediteku posílal na obraz v nemocnici sv. Munga
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam