• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIDLOHP&PoHB (6) - spoilery
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    LORD_SHAPER: S těma horcruxama máš teda pravdu. A vůbec, proč se vlastně furt tak nemohl rozhodnout jestli Hallows nebo Horcruxes, když mu snad Dumbledore jasně řek "sežeň horcruxy a znič je".:)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    QUANTI: To neni žádnej důvod! :)
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    protoze proste brumbal nechtel aby to rekl. tecka!:) tohle nechapu proc resite, stejne brumbal vsechno vedel, ze se stane tak jak se stane a kdyby to bylo jinak tak by se to treba nepoDARILO:) Mimoto myslim, ze zrovna lupinovi t onerekl, protoze rposte chtel aby byl u ditete a to ho neztratilo jako harry svoje rodice.
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Mě se pětka líbila nejvíc ze všech teda :o)))

Jo, taky je to kravina, proč to neřekl alespoň Lupinovi (hlavně to nechápu, co s tím zmohli, když byl Brumbál už pod drnem)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    KORINKA: Jo to by bylo dobré.
    CELLINDRA: Mě udivuje, jak Harry celou dou mátožně dumá, když má více méně komplení výčet horkruxů už v šesté knize.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    CELLINDRA: Brumbal mu to prece zakazal ;)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Máš pravdu, Quanti, pětka mě nudila ještě víc. Ale štvalo mě, že oni jsou furt zalezlý v tom stanu, zatímco všechno zajímavý se dělo ve škole a v okolním světě.
    Jo a taky mi přijde dost nelogický, proč se Harry snažil až do poslední chvíle utajit, že se musí najít a zničit horcruxy. Kdyby to řek alespoň Orderu a DA, tak by to mohli mít z krku daleko rychlejc.
    KORINKA
    KORINKA --- ---
    ppravda, ja by som tiez prijala par kapitol o snejpovom riaditelovani a odboji proti carrowsom.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ja se vam divim, takova petka byla aspon do pulky neskonale nudnejsi :))
    ANGUA
    ANGUA --- ---
    ELLIE: :DDDDDDDDDDDDDDDd
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    CELLINDRA: To nejsi sama. Některé pasáže byly k ukousání...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    ja to cetla jednim dechem (temer, az na ty sceny v lese, ty byly kapku rozvleklejsi)
    CELLINDRA
    CELLINDRA --- ---
    Jdu se k vám připojit ve spoilování...
    Čekala jsem od toho víc, teda. A místama mě to dost nudilo. :)
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Na to musel sbalit holek...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    lol
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Růžovej vlkodlak!
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    Teddy musi bejt zajimavej kluk, po mamince umi menit podobu a po tatkovi by moh bejt vlkodlak... ten musel na skole provadet strasne veci...
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    no, já vím, že v šestce řešili, že to neví...
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TALANKA: rikala ze nestane...
    TALANKA: kdyz ho nepokousal za uplnku, tak by se nemelo stat nic...
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    KORINKA: no jo, bylo by zajímavé, jestli se z něj stane vlkodlak....

Jo, taky váj přišlo, že úplně nedotáhla Billa W.? Krom toh, že si potrpěl na syrové maso o něm a o tom pokousání nenapsala nic moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam