• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WENCAOtužování
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MAAAT: Je to tak. Kdyz jsem byl na vojne, vyjeli jsme v unoru do podkrkonosi - ubytovani pod stany, nebo kabina auta. Teplota -5 az +5 stupnu. Byli jsme tam dva tydny. Po navratu mi bylo horko vsude, kde topili... :o)
    WENCA
    WENCA --- ---
    MAAAT: Hmm, je to mozny. Viz. muj predeslej post s teplou vodou. :) No ja se cejtim celkove lip. Ale ze bych tenhle rok nebyl nemocnej, jak se rika, tak to ne. :/
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    nema otuzovani za nasledek, ze je vam v horku jeste tepleji? :) jake vsechny vyhody otuzovani ma?
    WENCA
    WENCA --- ---
    No ja se sprchuju jenom studenou vodou uz druhej rok. A kdyz nekde maj jenom teplou vodu (hajzly v marketech, bazen), tak me to celkem stve.. :/ Prave premejslim, ze bych si dal na podzim, nebo v zime nejakej hardcore v rece.. :) Je tu nekdo takovej?
    AEON
    AEON --- ---
    Davam rano denne studenou sprchu (jinak preferuju reku / potok, pokud je nekde nablizku), ale zadny vetsi otuzovaci ambice v tom nejsou. Spis mne to pekne probudi. Ale pristihl jsem se, ze jsem si zvykl a posledni dobou uz to potrebuju. Ted v lete je to nuda, ve meste je studena voda uz skoro vlazna. Na vesnici to jde, tam byva studenejsi. :-))
    WENCA
    WENCA --- ---
    Mno, spis bych to tu radsi videl jako opravdovy otuzovani. :) Tudiz jestli se nekdo pravidelne sprchuje studenou vodou, beha ve snehu, plave v zime v rece, atd... :) Vecer snad udelam nastenku a dalsi veci.
    TORUG
    TORUG --- ---
    no... dneska jsem vlezl do sprchy pustim vodu a vono to na me prsklo ledovou vodu moc prima... o_O
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam