• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RADIO23RADIO23 - nonstop ONTCP/IP
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    vynikajici! diky!
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Já už teda poslouchám :)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ať už to sviští! :)
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    aaaa muj druhej mladsi kanal
    vitej ;)
    R23
    R23 --- ---
    baf, zdravim! :)
    BEATOWEN
    BEATOWEN --- ---
    RADIO23: jasny ale f tu chvili nemam jak dokazat, ze sem je zaplatil a nevyuzil pritom ty nosice, tak ze je nemuzu nakopat do prdele :)
    Jako treba OSU jeste chapu a kazdej stejne pali tak ok i kdyz co sem slysel ze dostavaj autori za smesny castky tak je to taky fraska ale nakej integram gdyz mi ta pizda poprve rekla za co ze ty prachy chtey sem se malem neudrzel
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    a co si ty mp3 grabnout z tech nosicu ?
    BEATOWEN
    BEATOWEN --- ---
    RADIO23: ani vo tom nemluf mam bar a gdyz zaplatim ose tak se nahrnou kokoti z integramu. ty prey zase zastupujou vydavatele nosicu co mi je kua po nakej vydavatelich? premejslim ze bych si fsechno sosnul primo v mp3 z netu a poslal bych je do prdele ale asi bych se nedoplatil za ty mp3 :(
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    SUPERWEB: hele taky na to usilovne pracujem.
    Jsme velmi sprizneni ne-li provazani s SNA (svazautoru.org) a cely SNA nedela na nicem jinym.
    Takze az bude nejakej presnej postup jak se tem zmrdum vyhnout tak ho urcite uvedeme ve znamost.
    BEATOWEN
    BEATOWEN --- ---
    SUPERWEB:dobrovolnik, uc me celej den dnb a pak se divej co to se mnou udela ,)
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    taky provozuju radio a premejslim jak to legalne osetrit a vyhnout se tem zlodejum..zatim nejvic se mi libi § 31 odst 1c autorskeho zakona:
    Do práva autorského nezasahuje ten, kdo
    užije dílo při vyučování pro ilustrační účel nebo při vědeckém výzkumu, jejichž účelem není dosažení přímého nebo nepřímého hospodářského nebo obchodního prospěchu, a nepřesáhne rozsah odpovídající sledovanému účelu;
    Jsem totiz zaroven provozovatelem bezdratove site a provadim vedecky vyzkum fungovani broadcastu na bezdratovych sitovych technologiich :)
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    nejakou dobu ted budou problemy s FI (64kbps) a LOW-FI (32kbps)
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    zvuky ktere vysila RADIO23 jsou generovany automaticky takze nase vysilani je rovnocenne se zvukem sbijecky na ulici
    SUPERWEB
    SUPERWEB --- ---
    POKUD MÁTE ZÁJEM O VLASTNÍ PROGRAM KTERÝ JE OSA-FREE PIŠTE ID RADIO23
    http://www.lupa.cz/clanky/internetove-radio-vs-osa-nerovny-boj/
    bohuzel cesky autorsky zakon nezna termin "osa-free" :(
    RADIO23
    RADIO23 --- ---
    SHODAN: chystame par novinek a usilovne na nich pracujem .. az to bude hotovy tak dame presnej termin spusteni webu
    SHODAN
    SHODAN --- ---
    radio23.freetekno.cz ~ One week to go?
    113KW
    113KW --- ---
    hm, to vypada dost zajimave, toto...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam