HNZ: ... ale tak on se tema live sesnama celkem snazi (podle toho co vidim na trubce). Pred vanocema jsem s MGLem vymenil moje KRK monitory za ty jeho mensi. Lip to tu hraje a nedela to takovej bordel a ve studiu ty moje muzou ject na plnej ceres. Ty maly to tam jen tak tak davaly na pokraji vykonu :).
Po akci asanace a sanita to tam (podle fotek) dost prokouklo a uz tam nikdo neskvotuje (prej :D). Takze uvidime jak po covidove dobe, esli to pujde nahoru.
Mel jsem prijit jako host do nejakeho programu (lol :)), ale to nejak padlo a pak prisel dejchavicnej virus ....
Daval jsem czongovi i kontakt na www.goto10.cz (kamos ze stredni), aby zkusil hodit dotaz na predelavku webu (ergo i mobilni aplikaci weboveho typu). Pacz si nemyslim, ze to dame DIY (to uz zkousime nekolikatej rok a spis to je horsi a horsi :D). Od te doby co uz neplatim prizpevky, takze nic neresim. MGL se dusoval, ze vse nove a jinak (i jsem tu pripravoval osnovu na specialni TNPH dil ...), ale holt ...to jde ted stranou.
---
Jednu dobu jsem mel tendence rozject LXC kontejner s nejakym broadcast softem, ze bych pustil ven stream (at uz verejne a nebo relay do r23). Ale to taky nejak padlo (musel bych na routeru rozject zvukarnu at uz realne nebo virtualne).
Zkousel jsem czonga i ukecat at namisto fcb zkusime Slack a nebo Discord (at nejsme vazani na fcb a trubku). Jako domlouvator a i pripadne pak pro posluchace (oboje ma API a moznost robotu a webhook veci). Ale nejak se mu to nezdalo (coz i chapu, znamenalo by to vic angazovanosti ...)
---
ta tequila je nejaka ukecana :D