• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    87HIGHFLYER: to mne taky zajímá!
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Ja vzdycky, kdyz vidim asijskou kuchyni tak cim dal tim vic a vic nechapu tu ceskou ... krasny fotky!
    FAT
    FAT --- ---
    NOIZER: Naprázdno polykám a ještě mi tečou sliny...
    ;-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NOIZER: Tak s mistnim pruvodcem to muselo byt skvely!
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    NOIZER: co je to pruhledny vejce?
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Byl!:) sice cesta s prckem (rok a pul) byla ocistec (20h tam a 24h zpatky home-home), ale rodina byla rada a tchan vari moc dobre!:) pribral jsem asi 3 kila za ten mesic:)))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    To musel bejt super zazitek :)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Jo a jeste tenhle streetfood stanek:)

NOIZER
    NOIZER --- ---
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    Sorry za tapetu, ale byli jsme celej leden v Sichuanu, tak davam par fotek nejakych mistnich zalezitosti:)

MRMNK
    MRMNK --- ---
    Jak jsem v menu videl tofu s cernym vejcem, dostal jsem na nej takovou chut, az jsem si to musel udelat .)

MRMNK
    MRMNK --- ---
    ZUZKAOU: menu vypadá slušně
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    S2FI: Ja tam byl uz asi ctyrikrat. Chutove je to dobre, ale pri prvni navsteve tak pred rokem to aspon trochu palilo. Pri posledni pred par tydny uz bohuzel temer vubec a to je o to jeste prosim.
    To me trochu mrzi
    S2FI
    S2FI --- ---
    Včera jsme vyzkoušeli https://www.labula.cz/ v Korunní v Praze.
    Jídlo chuťově moc dobré, jen bych osobně uvítal, kdyby v menu uvedli, že je v jídle arašídová omáčka, která je alespoň pro mě velmi výrazná a tak bych o té chuti chtěl předem vědět.
    Prostor menší, stoly pro 2, rezervace běžně nedávají. Tedy čím menší skupina, tím jednodušší organizace na místě. Na druhou stranu jsme dostali i nabídku, že je možné se předem s nimi přes email domluvit na větší skupině (říkali tuším od 8 lidí) a pak by rezervaci na tu část restaurace dali a že by bylo možné i uvařit jídla, které na menu nemají dle naší preference.

Dostali jsme jako pozornost kořeněné klíčky, jinak jsme měli okurkový salát, fazolové lusky s tofu, 2 druhy nudlí a 2 druhy knedlíčků a vše bylo výborné

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    A co to ma byt? ramen? nebo takovy to, jak si tam sam das co chces? nebo Poke?
    MATEJICEKKK
    MATEJICEKKK --- ---
    POHODAVOLE: Taky to na me furt skace. S timhle se ted nejak v praze roztrhl pytel. Jeste je ted neco podobneho na Sokolovsky jsem koukal.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Nechal jsem se nalakat na IG na toto misto v centru a neni moc duvod se vracet, tak varuji. Vyvar za 300 nebyl silny a obsluha vypadala, jako bych je otravoval. Knedlicky meli super a jehneci spiz zadny zazrak.

https://maps.app.goo.gl/FW2TstDtv8L3chmt5
    TENZO
    TENZO --- ---
    Tak kimchi muze za to, ze v kotlu nebudu vonet jak kdyz palis igelitku

Kimchi probiotic promotes the excretion of nanoplastics from the gut - DongA Science
    https://www.dongascience.com/en/news/76761
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam