• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

    Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MUTHA: smažu, preklik
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    JONEZ1: 1x Hauemul Jjangppongtang
    1x Sunsal chicken
    1x Ojingeo bokeum
    2x Gangnam kkot daepae set
    1x pork cutlet
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    RED_KOMUSO:: jídelníček mě pobavil. Co sis dal, smím-li se ptát?
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    Nejlepší korejská restaurace, kde jsem kdy byl. Lahodné a silné! V podzemí mají i několik Karaoke lounges. https://www.gangnampraha.com/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tortang Talong (Filipino Eggplant Omelette) Recipe
    https://www.seriouseats.com/tortang-talong-eggplant-omelette-5189762

    Je to fakt tak jednoduchý jak to vypadá a jde to v pohodě i s běžným lilkem - jen ho po upečení chete přepůlit.

    Výsledná chuť je celkem dost neutrální, takže k tomu chcete nějakou omáčku.

    Osobně teda mám raději lilky i vejce jinak.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tenderize by 'Velveting': a Skeptic's Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=nM1GQNJU6LQ
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Ahoj, koupil sem hrozně moc červené perily. Máte-li zájem mohu přivézt do Prahy za lidovou cenu.
    RED_KOMUSO
    RED_KOMUSO --- ---
    Ahoj, vyrostlo mi hrozně moc červené perily. Máte-li zájem mohu přivést do Prahy za lidovou cenu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RUTHLESS: Tak to jsou teda ale jako Cinani!
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: Takový těm dlouhej drát z ni no. Ne celou nastesti :-D
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    RUTHLESS: Vopravdu, nebo jenom trochu prehanis?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    MAKROUSEK: Tak dratenku jsem mel v jidle poprvé…
    S2FI
    S2FI --- ---
    Nezkoušel jste někdo recepty z webu https://nudlicka.cz/recepty/ ? Narazil jsem na to před pár dny a ještě neměl čas otestovat..
    ANYSA
    ANYSA --- ---
    MALEJ_EJCKA: Ty zelené klíčky obsahují mnohem víc silic, co někomu dělají zle. Mého muže po tom chytal žlučník (nasyrovo, v pomazánce nebo topince).
    SARTH
    SARTH --- ---
    MILHAUZ: taky by se k tomu hodilo douchi 🙂
    RODWY
    RODWY --- ---
    MRMNK: prevazne zavreno tedy min o vikendu
    MALEJ_EJCKA
    MALEJ_EJCKA --- ---
    MILHAUZ: Ja mel za to, ze se neji kvuli jejich o neco vic horke chuti. Zdravotni duvody to myslim nema.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    MILHAUZ: me z nich nikdy zaha nepalila, a podle me je to jedna z mnoha kuchynskych pover. Ale kdyz nevarim jen pro sebe, tak je stejne vyndavam. Neni to zadna prace a treba se pletu :)
    MILHAUZ
    MILHAUZ --- ---
    GANBOY: ano, tohle jsou jarni vyhonky co vyrazi po zime z cesneku, ktery zasadis pred zimou. a je to skvele, delikatni!

    btw vas nekdy palila zaha z tech zelenych vyhonku, ktere vyrasi z hotoveho, sucheho cesneku? ja mel za to, ze je to nejaky hoax? me po tom nikdy nic nebylo


    MILHAUZ: jo a deti si to vyzadaly uz podruhe, i podruhe uspech. akorat tam teda nedavam chilli, akorat si to pak dokrmuju lao gan ma crisp chilli...
    MRMNK
    MRMNK --- ---
    Z cesnekovych vyhonku je i dobry kimchi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam