• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRMNKAsijska kuchyne a recepty (thaiska, indicka, cinska ...) /cekujte nastenku - seznamy obchodu, restaurace, tipy, odkazy..
    * * * Anketa: Jaký používáte wok či pánev a jak jste s nimi spokojeni???

    Na nástěnce najdete:
    - OBCHODY - - odkazy a adresy obchodu, at uz kamenych ci internetovych, take odkazy info kde sehnat cerstve ryby
    - RESTAURACE - - odkazy a adresy restauraci
    - KUCHARKY A INFO NA NETU - - jak se starat o Wok, klice na asijske suroviny, odkazy na stranky s recepty ci informacemi
    rozbalit záhlaví
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    POHODAVOLE: jo honza no :D je to kamos, byvali kolega z Taro... Ma toho chudak ale hodne, dve deti male, dve restaurace (ma este jednu v Boru)... ale varit umi skvele, ja som sa co to od nej naucil :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    akorát už tam jsou jenom jedny. Trochu jsem jim vybrakoval zásoby (do zásoby)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Konečně se dají v Česku sehnat 100% pohankový soba nudle

    Yamamoto Kajino Pohankové nudle, 200 g | Susi.cz
    https://www.susi.cz/vyrobek/yamamoto-kajino-pohankove-nudle-200-g/
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    POHODAVOLE: tak mi prijde, ze uz to ma docela na haku. Byl jsem jednou a nebyl tam, takze na vyber jen jedno jidlo a vcera uz ani nedelal bucek na grilu a nedelal vse.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Sichuan Chili Oil: the Complete Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=Pfok4B_xyaI
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    POHODAVOLE: možná...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KID_MCHUTT: asi se o to nechteji starat, ale taky samo nechapu :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    POHODAVOLE: dík :)

    Asi stárnu, tak nějak nerozumím tomu, proč mají "hospody" meníčka, fotky a další věci schované někde za přihlášením nebo jenom v obrázcích... Vyrobit micro-site je přitom otázka na pár minut i s hostingem... :( a nejsou to jenom takovéhle malé podniky, ale celkem často i velké, kde by to člověk fakt nečekal...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ha! ono je potřeba to proklikat víc... hm. divná doba.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    POHODAVOLE: kde to tam je? Ten instagram bez přihlášení nefunguje dobře, google ukazuje jenom obrázek mapy Sapy
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak tu mam dalsi novy objev v Sape. Jidlo bylo naprosto dokonaly. Je to tu:

    Google Search
    https://g.co/kgs/NGd729m







    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SALVATOR: Pripadne jeste zde

    🤤 Dad's ADDICTIVE Kung Pao Chicken (宮保雞丁)
    https://youtu.be/cnyTv7Gfl5g?feature=shared
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    RUTHLESS: Já bych doporučil tohle, můžeš si i vybrat variantu:

    Kung Pao Chicken, 2 ways - Classic Sichuan and Spicy Guizhou (川味宫保鸡丁/黔味宫保鸡丁)
    https://www.youtube.com/watch?v=yt-pyFj2t2g
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Mate nekdo pls ultimatni recept na kung pao?
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    WITTGENSTEIN: Tak jsem to konecne zrealizoval a naprosta spokojenost.
    XCIDER
    XCIDER --- ---
    Uz jsem zpatky v Hanoji, coz z gastronomickeho hlediska znamena především Bun Cha. Ted k veceri jsem ale zkusil Pho Xao Gao. bez toho Gao uz jsem to mel predtim, to byl proste nudlovy stirfry s hovezim a zeleninou. Gao ovsem znamena, ze nudle napred usmazi na panvi do podoby neceho co pripomina takovy ten rakousky bramborak z nahrubo brambor. A protoze podnik je klasicka phockarna postavena na obrim kotli s vyvarem, davaji misticku i k temhle suchym jidlum. Ta placka se teda hulkama ji dost komplikovane, ale dobry to bylo....

    XCIDER
    XCIDER --- ---
    dneska jsem si v Sape (v te originalni) dal poprve Pho. Jsem ve vietnamu (a Laosu) uz druhy tyden, ale v nizine byly strasny vedra a na polivku jsem nemel vubec chut, v Hanoji jsem se cpal hlavne Bun Cha v poulicnich stancich a na horky vyvar prisla chut az tady v horach, kde je mlha, neustale poprchava a je cca 15°C
    Co se tyce vyvaru a masa, byl fajn, ale nic co by prevysovalo slusnou vietnamskou restauraci v Praze. Co me ale bavi, je kosik cerstvych bylinek podavany zvlast, krome obligatniho listu salatu tam byla mata a stovik(!!). Obzvlast ta mata mi v tom chutnala, postupne jsem si jit nacpal tolik, ze vyvar zacal pripominat marocky tuareg caj :)

    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    EELISHKA: https://www.pinoys.cz/ Ale eda Palmovka, nebo v Hale22 na tržnici teď převzali jeden stánek vietnamci a mají, ale bohužel jenom občas.
    EELISHKA
    EELISHKA --- ---
    Prosím poradíte kde se v centru Prahy dá koupit klasnatka a perila?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam