• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLBHKOsvadba - rozprávka na jeden deň
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Jsem (snad jiz zanedlouho) budouci flandak...:-D A na louce budu oddavat uplne klido-pido....:-D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: No, v odbornych kruzich zabyvajicich se etiketou jsou modni navrhari a pujcovny spolecenskych odevu povazovani za temer tridni nepratele prave z tohodle duvodu. ;-)))
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    a ako si to myslel, že poteciálni oddávajúci?
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    pre dámy http://www.brides.com/i/fys/weddingdress/HDR_takequiz.gif
    spravte si testík aký ste typ nevesty.. upozorňujem, že je to z americkej stránke a teda je to aj prispôsobené lokálnemu vkusu
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    GOBERS: Viem, že by mal byť v sivom,ale viac sa mi páči keď je sako farbne odlíšené od nohavíc. oscilujem medzi sivou a modrou
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Ale jinak tento je skutecne prvotridni, nelze vytknout vubec nic, jen mimo kostel by byl treba sedy ci cerny cylindr. :-)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Ano, takto pro svedky. :-)) Zenich a otec nevesty zaket i kalhoty sede.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Damske saty se neodvazuji hodnotit, na panske pro zmenu nahlizim nikoliv hlediskem mody, ale hlediskem spravnosti z hlediska etikety. :-))
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    a takéhoto ženícha :)))
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    k tomu takéto niečo na hlávku
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    tato si predstavujem ideálne oblečenie pre nevestu
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    no, takmer je správne...tie šaty sú strašné, bez štipky fantázie. cylinder sa mi až tak nepáči a radšej francúzsku viazanku ako takúto ozdobnú kravatu, ktorú teraz nosia všetci
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    ja by som najradšej vlastný, potom by som mala pod palcom aj zaradenie interiéru a pod :) tak by mohlo byť absolútne dokonalé
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Nu, ono neni uplne nutne mit vlastni prostor (i kdyz treba ten Petrin zamek je nepochybnou vyhodou...:-))), prostory si lze i ponajimat (a mit tak pod palcem i vice, nez jeden).
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    (Temer)Predpisove odeni...:-))
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    tak o médiách tu ani nehovorím...môj šéf uvažoval na kúpou niečoho, čo by sa dalo takto rozbehnúť. bohužiaľ sú všetky kaštiele v okolí buď sociálne ústavy či nemocnice, ktoré patria štátu, alebo sú v takom strašnom stave, že investícia by musela byť obrovská
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Coz o to, ja si myslim, ze doba by pripravena byla (i kdyz jak v SR, to nevim), ale musel by se rozjet opravdu naslapany, bezchybny a profesionalni podnik, s dobrym PR (ve Svycarsku vychazi treba mesicne 3 livestylove casopisy zamerene VYHRADNE na svatby!!), s kvalitnimi odborniky a jasne formulovanou filosofii.
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    <
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    GOBERS: zjavne sa veľmi dobre vydala :) má cit pre detaily. tiež by som raz mala rada k dispozícii nehnuteľnosť podobného typu a venovať sa tomuto. bohužiaľ ako sa dá vydieť na masových portáloch mojasvadba.sk alebo beremese.cz, väčšina ľudí moc vkusu nepobrala - doba ešte nie je pripravená na full service podobného typu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam