• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLBHKOsvadba - rozprávka na jeden deň
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    akorát v anketě není můj typ svatby...
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    Book. za dva týdny se vdávám, takže tenhle klub je pro mne aktuální :o)
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    trošku dosť..
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    LAY: kľudne to tu vytapetuj, nato to tu je ,)
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    GOBERS: nemám nič proti reklame na kvalitný produkt :) hoci nemám recenzie, ale fotky vravia asi za všetko
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LAY: Pekne saty, moc pekne saty. Ty treti jsou informal, ale i takova muze byt svatba, proc ne...

Jen panu fotografovi koupit k narozeninam odraznou desku. :-)))
    LAY
    LAY --- ---

moja oblubena navrharka co sa tyka wedding rosaclara.es
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Nechtel jsem to rikat tak naplno, aby to nevypadalo, ze tu delam Pete reklamu...:-D :-D :-D Ale jo... Jemniste...:-D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Jojo, to je presne ono... ono zalezi na tom, co chces, aby bylo naplni svatebni hostiny. Paklize to ma byt formalni slavnostni udalost (proslovy, pripitky a spol.), tak se (dle meho nazoru) vic hodi podkova a formalni zasedaci poradek.
    Paklize ma jit v podstate o neformalni zabavu, tak jsou jiste vhodnejsi stoly postavene tak, jak rikas. :-)
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    ..ako napr. Jemniště :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Takovy nejaky prostor by to chtelo... proste oprimalne zamek se zameckym kostelem, no...:-D :-D
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    ako sa to vezme. za prvé mi sedenie pri hromadnej tabuli vždy prišlo strašne nepraktické. tí čo sú na konči vždy šomrú a pod. takto vieš dať skupinky ľudí podľa toho aby sa mali o čom rozprávať, teda mladých spolu, starších príbuzných spolua pod. ženích s nevestou sa potom môžu jednoduchšie venovať všetkým. keď niekoho hľadáš, skôr ho nájdeš, nikto sa nesťažuje, že je na konci.
    hovorím len z vlastnej skúsenosti, sedenie za viacerými kruhovými stolmi sa mi zdalo zatiaľ najpohodlnejšie a aj som sa na tej svadbe najviac bavila
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Nu, to je samozrejme otazka, jestli je hostina pojata jako spolecenska udalost nedilne spjata se svatbou, nebo jako jakysi "druhy program". Prijde mi, ze ty kruhove stoly po nekolika lidech zatemni spolecensky rozmer oslavy a rozbiji hosty na radu mensich skupinek, ktere se pak uz bavi sami separatne.
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    GOBERS: záleží od výberu mladomanželov... mne osobne sa osvedčili viaceré kruhové stoly po 8 či 10 ľudí, je to príjemné
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    fúha, tak to sú iné pecky... neviem ako v kostole, ale napr. v hoteli Kamila sa mi zdá, že obrad stojí fakt minimum, nejaký poplatok na úrad a niečo oddávajúcemu, ale keďže môže sobášiť v podstate hocijaký psolanec mestského zastupiteľstva, tak neni dôvod dávať také pálky.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KLBHKO: 72 lidi myslim
    ten rozpocet jsem presne neznala... ale hodne proste bylo za ty veci okolo.. jo, par lidem(10-15) platili na stirine ubytovani (1200 za pokoj pro 2), pak obrad hodne, vyzdoba obradu, kytky (10k), dort meli zvlast..
    obed byl polevka, predkrm, hlavni.. pak kava a dort samo..
    jinak na stirin si nemuzete prinest vlastni piti, pze za kazdou vlastni flasklu nauctuji takovou palku, ze je proste jednodussi si koupit ty predrazeny veci tam...
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    GOBERS: volá sa to Kur salóna je to v Piešťanoch. myslím, že to patrí k nejakému múzeou a robia sa tam koncerty. ale priestory vraj majú (neviem či v prenájme) nejakí mladí majitelia
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GOBERS: to jsou jenom moje fotky.. profesionalni jsem jeste nevidela.. urcite tam budou nejaky, ktery se budou hodit sem.. kdyz tak pak nahodim..
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KASUMI: no 200 000 je celkom pecka, koľkože mali ľudí?
    v hoteli Kamila, odkiaľ som postovala tie fotky výzdoby, dala teraz sestrina švagriná za svadbu pre 90 ľudí niečo cez 100 000. večera s tromi chodbmi a teplý + studený bufet sú samozrejmosťou. bar so štandardným nealkom + hlavne vín a niečo tvrdé.
    200 000 sa mi zdá len za hostinu strašne veľa
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam