• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLBHKOsvadba - rozprávka na jeden deň
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    RENFRI: aháá, tak to ma nenapadlo, sa priznám...ale myslela som, že to sa robí aj tak v nejakej zámockej kaplnke alebo niečom. mám pocit, že celú ankety spravím radšej odznova :)
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KLBHKO: ty vpravo luxus!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    tedy aby bylo jasne, co nam chybelo - ty nabizis jen obrad pod nebem, v kapli, v kostele a na urade, tam nikam proste zamek ani hrad nezapada, o hostinu se vubec nejedna...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KLBHKO: No vida, ja jsem si myslela, ze nam celou dobu nerozumis... jde o obrad na hrade a hostinu normalne v restauraci, ne o hostinu na hrade nebo zamku, kvuli tomu bych se neozyvala...
    My meli svatbu na Krivoklate a na hostinu sjeli do mesta do hotelu...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KLBHKO: Jasne, ze je, cekala jsem, kdo si toho vsimne prvni. :-))

KLBHKO: ty prostredni, hmmm... super. :-)
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    keď už sme u tých účesoch... prihodím zopár retro inšpirácií
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    ATARI_HAGYAWA: mám pocit, že tak je to u vačšiny párov naokolo :)
    TALANKA
    TALANKA --- ---
    ATARI_HAGYAWA: hm, ale to je hloupé. Svatbu by si měli užít oba, ne jen nevěsta. my to máme dobr, že máme stejnej vkus, takže v tomhle se shodnem...
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    BECKO
    BECKO --- ---
    KLBHKO: jaj tak sorry :D
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    BECKO: no k tomu sa dostaneme, nechcela som vystrieľať všetky náboje hneď na začiatku
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    RENFRI: odpusť nejapnú poznámku, ale nie je tvoj druhý ženích aj na fotke z prvej svadby? :))
    BECKO
    BECKO --- ---
    KLBHKO: tak jasně, že až na večer.) jenom, že je to imho docela důležitá část celýho dne a prádlo tady žádný ;)
    ATARI_HAGYAWA
    ATARI_HAGYAWA --- ---
    TALANKA: to ano.. u nas to je bohuzel tak, ze ja mam inu predstavu nez moj drahy, a ja nechcem mat pocit ze cely ten den pretrpi..
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    BECKO: ten korzet vyzerá byť dosť nepohodlný aby som ho mala celý deň pod šatami ale ak to myslíš na prezlečenie k aktulánej situácii, prečo nie...len mne sa proste nepáči celkovo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam