• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLBHKOsvadba - rozprávka na jeden deň
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Máte úžasná jména. :)) Sluníčkovi a Dobrotovi
    A svatba moc hezká! ;)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Nastesti neni nikdo z nas kralovskeho rodu (snad jsem ted nikoho neurazil), takze to nemusime delat takhle monstrozni... oni na vyber nemeli...
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    GOBERS: Oki ;-))) Zůstaneme u 1. kroku. Je nádherná! Ale já, ani Fr. bychom asi nevydýchali tu pozornost takového velkého davu...
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    KASUMI: To je zapeklité... neznesvářit rodinu před svatbou. Nám se to jakštakš povedlo... ale Fr. musel své mamince a sestrám stále dokolečka vysvětlovat, že páteční obřad a oběd je pouze pro 8,5 lidí - nás 2, syna, rodiče a svědkyně... Fr. maminka žije s novým partnerem a Fr. ségra se urazila, že jsme ho na svatbu nepozvali... Pozvali až na sobotu... 2 dny před svatbou ještě M. napsala hnusnou SMS, v sobotu už byla docela milá... Ale jak říkáš, je to den těch dvou!

A moje maminka se divila, že si obléknu sárí... vlastně ani nevěděla, jak to přesně vypadá ;-))) Ale bindi (puntík na čelo) jsem ji, ani tchýni a oběma svědkyním už nestihla lípnout
    POTTY
    POTTY --- ---
    PETRA_SLUNICKO: To ne, ale i když se rozvedu, tak bude na co vzpomínat. :))

GOBERS: Hmm...zkusím to svému pětaosmdesátiletému dědovi navrhnout. :D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    POTTY: V tom pripade doporucuji polni svatbu na hrade Krasove s naslednym prenocovanim na kavalcich nad rytirskym salem...:-D
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Gratuluju!!! :-))))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PETRA_SLUNICKO: Mluvil jsem nekde o tom, ze takovahle svatba nekomu neco zaruci?? Ja jsem jen rikal, ze takova se mi libi. :-)
    PETRA_SLUNICKO
    PETRA_SLUNICKO --- ---
    GOBERS: a ani tak krásná, velká a "bohatá" svatba nezaručí, že se nerozvedou... tak jako se to stalo tomuto páru.

A propos, já se vdávala 20.7. t.r. ;-)
    POTTY
    POTTY --- ---
    GOBERS: Aha, já neřekla tu klíčovou informaci. Va naší rodině je tradicí, že hosté zvaní na hostinu na tom samém místě také nocují. Všichni. Je to velice praktické, ale v tomto případě také velice drahé...
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    POTTY: Kralovske apartma po 2 stoji 8.400,-kc/noc, to mi neprijde jako uplne nedosazitelne... ceny menu v restauraci taky nijak premrstene. A flandaka tam urcite nejakeho dotahnes.
    POTTY
    POTTY --- ---
    Tak jsem zahlasovala v anketě, ale ta možnost neodpovídá úplně přesně...v ideálním případě bych totiž ráda církevní svatbu tady: www.oldcastle.cz :) Nevíte někdo o vhodném sponzorovi? :)))
    ATARI_HAGYAWA
    ATARI_HAGYAWA --- ---
    KASUMI: hrozne si mi pripomenula moj pripad.. (okrem toho ze ja som z vychodu a moj snubenec z Bratislavy :)) ja zatial odmietam organizovat svadbu, pretoze by som ju chcela podla svojich (resp. nasich) predstav.. bohuzial predstavy mojej mamy su uplne ine a ja zatial nie som natolko asertivna postavit si hlavu.. takze to odkladame na neurcito a dufame, ze to matinku prejde.. :)
    TICHO
    TICHO --- ---
    GOBERS: ale vždyť ja vim.., nevypadá to jako na Konopišti:))))

no, popravdě, takovouhle svatbu bych asi nerozdejchala.., hodně pozornosti..))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    TICHO: Nicmene nijak nezastiram, ze se to blizi me predstave o idealni svatbe...:-))

A abych to uvedl na pravou miru: nevesta na fotkach je Alexandra Christina Manley a zenich Joachim, princ dansky.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    TICHO: Ne, delam si samozrejme legraci. To je skutecne danska statni zalezitost...
    TICHO
    TICHO --- ---
    GOBERS: teeda, to jste se ale museli plácnout přes kapsu:)))))))))))
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    TICHO: No jasne, ze vahas...;-) Kdyz me najdes na te spolecne fotce, tak mas bod a prohlidku danskeho kralovskeho palace jako bonus...:-D :-D :-D
    TICHO
    TICHO --- ---
    GOBERS: a kdo to je? nějaký příbuzný??))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam