• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLBHKOsvadba - rozprávka na jeden deň
    POTTY
    POTTY --- ---
    POTTY: Jinak ten můj zásnubák vypadá podobně jako tenhle: http://www.prsten.cz/index.php?kategorie=prsteny&akce=detail&CP=1144 , akorát, že nemá jeden velký kámen, ale dva malé. :) Tudíž jsou ty dvě "nožičky" i trochu víc u sebe. :)
    POTTY
    POTTY --- ---
    Tak jsem hlasovala pro platinu, protože většinu šperků mám ve stříbře, čili by se mi žlutozlatý k ničemu nehodil, a mám tu barvu i o něco raději. Ovšem mám trochu obavu, abychom nakonec z finančních důvodů neskončili u stříbra...uvidíme. :)

GOBERS: No, v tomhle asi nejsem dostatečný snob :), ale vzhledem k tomu, že zásnubní prsten budu nosit necelý rok, tak jsem si nakonec vybrala stříbný se zirkony...na zběžný pohled nikdo rozdíl nevidí a na tak krátkou dobu nošení by mi diamant připadal jako plýtvání. :)
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    GOBERS: konečne ľudia pochopili ako to má vyzerať :)
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    KLBHKO: Tradicni kombinace je (nekdy od zacatku 20.stol.) zasnubni prsten s diamantem a svatebni prsteny hladke (pripadne vevnitr s rytymi inicialy).
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KLBHKO: přesně ten uprostřed sem měla jako malá, ale jen stříbro a diamant to určo nebyl :D
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    anketa je len o obrúčkach, pre zásnubné prstene by sme museli mať aspoň dvadsať možností....preto svojich favorit hádžte sem rovno :)
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    napr. tento je perfektný, ale asi bude nepraktický
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    A k nej tento ako zásnubný... je síce vedený ako obrúčka, ale je dokonalý. Prsteň s odstávajúcim očkom by u mňa asi nemal dlhú životnosť
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    táto je dokonalá, stelesnená jednoduchosť
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO