• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KLBHKOsvadba - rozprávka na jeden deň
    TICHO
    TICHO --- ---
    POTTY: no, že se to děje tak, aby to vypadalo.., aby to dobře vypadalo na venek, v mediích.., chybí mi tam určitá intimita, nevim, jak to popsat. Ale mediální osobnosti toho asi dosahují těžko.

KLBHKO: no třeba já:)) jak říkám, takováhle svatba není můj sen.., já jsem se spíš chtěla a cítila jako víla, než jako princezna.., myslím tím, že jsem potřebovala určité zázemí, důvěru a né tolik lidí a pozornosti o přepychu nemluvě, jinak bych se rozpustila:)))
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    KLBHKO: tak vzhledem k tomu, že sem už vymyslela tuhle...ehm
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    hádžte aj iné páry, mňa nič moc nenapadlo
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    to nie je zlatá jaskyňa, to je len tak nasvietené, je to na nejakom zámku v taliansku...prefláknuté, iste, ale ktorá z nás by si nedlaa povedať :)
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    IM_MORTAL: sory, nepodporujem závislákov na anketách...skúr radšej navrhnúť aká možnosť by ti vyhovovala
    POTTY
    POTTY --- ---
    TICHO: No dobře, zlatou jeskyni bych taky nemusela. :D Ale komerce...myslíš to, že je tam tolik lidí?
    TICHO
    TICHO --- ---
    nemám nic proti klasice, spíš mě dráždí ta komerce.., a ta zlatá jeskyně))
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    jéjej - anketka sice hezký, ale co když nemohu vybrat něco z nabídky?chtělo by to přidat "chci vidět výsledky".
    POTTY
    POTTY --- ---
    TICHO: Tak můj docela jo. :)) Akorát bych změnila barvu šatů. :))
    TICHO
    TICHO --- ---
    brrr.., tak to není zrovna můj styl.., no ale nejsem celebrita, naštěstí:))
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    Pre inšpiráciu zopár hviezdnych mladomanželských záberov...
    KLBHKO
    KLBHKO --- ---
    Anketa uzavrená - vyhráva jednoduchosť a "biele" kovy
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    POTTY: asi jsem měla štěstí! ;-))))
    POTTY
    POTTY --- ---
    ZELINKA: No, musíš vzít v úvahu, že tam je i jistý před-výběr...tj, žena, pro kterou sex (resp. fyzický kontakt obecně - líbání atd.) hodně znamená má mnohem menší sklon zůstat pannou až do svatby, kdežto taková, které to nic neříká, s tím nemá nejmenší problém. Ovšem to ony samozřejmě většinou popírají. :))
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    POTTY: nóóóóó.....přeci poznám, jestli mám ze sexu potěšení a nebo mě to ani nebaví a beru to jen jako nutnost..... při současných možnostech informovanosti.... fakt nevím.... myslím siá, že i té panně až do svatby jednou něco začně chybět.... jist, jsou i jistá procenta lidí, pro které sex nic neznamená .....ale šance, že se potkají právě dva takoví ..... fakt nevím, ale já na to asi koukám očima ženy, pro kterou sex znamená skutečně hodně moc....
    POTTY
    POTTY --- ---
    ZELINKA: Problém je ovšem v tom, že tohle se dá těžko potvrdit nějakým "vědeckým výzkumem", protože ty ženy, co jsou pannami až do svatby, většinou pak nepoznají, že sex je špatný (pokud to není vyložená katastrofa), protože nemají žádné srovnání...takže z toho třeba nic nemají, ale myslí si, že to lépe nejde. A některé z nich jsou ještě schopné tvrdit, že taková nevědomost je správná!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam