• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDUSSASWING
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: Lekce samozrejme jsou, prez leto je ale prestavka, zacina se od zari...... Z vlastni zkusenosti ti ale povim, ze nejlepsi je skocit rovnou do tancirny a prijde to samo...... :D

Jinak Ti mohu jednu sikovnou "ucitelku" doporucit, kdyztak posta........

Summerjamboree bych chtel, ale nestiham, to same Herrang. :( Mozna dam v rijnu Viden nebo Madarsko, uvidim :) je toho moc
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    WOOTEEP: hm to je dost drahe..
    je myslis moznost soukromyho ucitele na lindy hop? jen par lekci na osvojeni zakladu (treba ani ne lektora..)

jo a nejedes nahodou na summerjamboree?
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB: bohuzel ziva kapelka je spise zalezitosti vetsich akci nez jsou pondelni tanciry, ale obcas se zadari (naposledy pred 3mi tydny). Obvykle se hraje z notebooku, ale na atmosfere bys to nepoznal, lidi parej o 106 a je to pekne rozjety i bez kapely......

jestli Te zajima ziva hudba:
    V hotelu Alcron ve Stepanske ul. se konaji pravidelne patecni dychanky, ale je to trochu mastnarna (700,- za vstup + menu), navic vstup "pouze" v obleku.........
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    WOOTEEP: hraje se tam nazivo?
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    Ahoj vazeni :) koukam polomrtvy klub, skoda.....

chci jen informovat, ze pravidelne swingove/lindyhop dychanky se konaji v Jam Café (Národní 961/25, Pasáž Metro, v 1. patre) zhruba od 8me do pulnoci, takze kdo budete mit chut, budete vitani :)

.....neco pekneho na cumendo :)
    http://www.youtube.com/watch?v=sADHZj6DoEA

Jinak tento ctvrtek se na Letne (blizsi info soon) kona mensi open air odpoledne, takze kdyztak dorazte na jukacku, budete si moct zakrepcit v rytmu boogie i swingu s prima pareckem Barcelonskych lektorku (viz youtube nize).
    takze enjoy! .)
    http://www.youtube.com/watch?v=rqK71NIsrOM
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    LORENZO: skoda ze si to nepostnul trochu driv. vypadaj docela solidne...
    LORENZO
    LORENZO --- ---
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    Luzanky poradaji nejaky swingovy bal, akorat to nemuzu na jejich webu najit :o/
    musim pohledat v papirovym programu ...
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    nemate nekdo nove cd Ray collin´s hot club : lord, oh lord ?
    CESKI
    CESKI --- ---
    GNUBLA: ještě jednou díky moc....vůbec mi nevadí že je něco starší...je třeba se dostat ke kořenům ;)
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    CESKI: a ještě mě napadá Four Top, je to dost starý, tudíš už celkem fousatý ale stále parádní. od Manhattan transfer doporučuju album Swing, a starší věci, Take 6 maj nádherný vánoční album......mno ono vlastně všecko to stojí zato:)
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    taky du hledat :)
    diky za tipy
    CESKI
    CESKI --- ---
    GNUBLA: díky jdu vyhledávat ;)
    GNUBLA
    GNUBLA --- ---
    CESKI: Vřele doporučuju Manhattan Transfer, Take 6, New York Voices, Singers Unlimited a další party tohodle druhu:)
    CESKI
    CESKI --- ---
    beru i moderní moc se v tom nevyznám, ale swing mě vždycky bral rytmicky...takže i za neo budu v každém případě rád ;)
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    no zalezi jakej swing, jestli mas rad moderni/neo tak muzu neco poskytnout.. klasickej nemam zadnej..
    CESKI
    CESKI --- ---
    nemáte něco kde bych si mohl swing stáhnout???? poslechnout a pak případně koupit??? nechci kupovat zajíce v pytli a swing je pro mě zaímavý...děkuji za jakoukoliv radu
    PIPENA
    PIPENA --- ---
    někdo ze Zlína, kdo by byl ochoten se mnou dnes jít na Melody Makers do Velkého kina? Začátek v 19:00, cena lístku 290,- Kč
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam