• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDUSSASWING
    BEDRISKA
    BEDRISKA --- ---
    BEDRISKA: Tak včera byla příležitost jít se učit Lindy hop, kdo z vás nedorazil, může dorazit příští středu do Jam cafe, nabídka stále platí :)
    BEDRISKA
    BEDRISKA --- ---
    YAPI: to je moje chyba, slibila jsem ye to udelam a nedostala jsem se k tomu ;(

Kazdopadne esi je zajem, tak ve stredu ucim, viz letak, od pul devate je volna swingova tancirna..FB ci webove stranky budou, do te doby zodpovidam dotazy tu, ci osobne v Jam cafe ;)

YAPI
    YAPI --- ---
    WOOTEEP: jak to je s tím "prague swing nuts"? nic takového jsem na fb nenašla... dík
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    pristi streda, poslech, tanec, dobry dinky..... :)

BEDRISKA
    BEDRISKA --- ---
    DEADSLUT: smím vědět, co je to za taneční školu?
    každopádně ráda budu učit i soukromně, jestli je vás 5-7 párů, tak si hlavně vy řekněte kdy jste schopni se sejít a já vám můžu sdělit, jestli je to reálné i pro mě. Veřejně budu učit od října, jestli potřebujete dřív, tak se ohlašte. V případě, že se nechceš rozepisovat zde, piš mi do pošty prosím. Dík
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    DEADSLUT: ja bych i zajem mel, ale jsem desny drevo takze by jsi spis nemela zajem ty coz?:D
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB:
    BEDRISKA: kamaradka byla akcni a dohodla se v nejake tanecni skole, kde berou 350kc/hod/par, ze pry by byli ochotni nas ucit. ale zatim tezko rict, jak by to bylo casove...ale bedrisko, kdybys byla ochotna k soukrome vyuce (5-7 paru), tak by to asi bylo jeste lepsi...i kdyz by asi byl docela problem s mistem, ze? mam tu kdyztak otravovat s dalsimi podrobnostmi?:)
    jo a SHANIM PARTNERA k tanci, kdyby jako nahodou nekdo...?:-))
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    nemato nekdo nahodou album Gramophonedzie?
    BEDRISKA
    BEDRISKA --- ---
    jojo pravda je, že mám něco rozjednáno, ale protože jsem celé léto strávila zařizováním učení v crossu, který nakonec nevyšel, tak to teď trošku trvá..nechci aby se šířili informace, které nebudou úplné..takže prosím mějte strpení, věřím, že od října budem startovat :)
    pošlu informace, hned jak to budu mít potvrzené a zajištěné!
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    DEADSLUT: az to s BEDRISKOU budete domlouvat, tak muzete pocitat s jednim parem navic.) ale muzeme az od rijna...
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    DEADSLUT: V Praze krome Zig-Zagu zatim nic neni. Od rijna se chysta podnikat v techto vodach ID Bedriska. S klubem Cross to sice nevyslo, ale imho se chysta neco lepsiho, podrobnosti nebudu sirit. Vcas to tu bude vylepeno. :)

(ad soukrome lekce: samozrejme lze, obrat se k ni do posty, jestli se najde termin, ktery by vyhovoval vsem.....)
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    krasnej klip a jeste lepsi muzika)
    //www.youtube.com/watch?v=uT8OEtf5r1U&feature=related
    YAPI
    YAPI --- ---
    v crossu to prozatím nevyšlo (pokud vím) ale bližší info jistě ráda dá BEDRISKA !!!
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    DEADSLUT: myslilm, ze lekce swingu se planovaly v Crossu, pokud jsem to dobre pochopila
    DEADSLUT
    DEADSLUT --- ---
    ciste nahodou, nevite nekdo, zda se da ucit tancit swing/lindy hop nekde jinde nez v tanecnim centru zig zag? tam je to totiz nesmyslne natriskany... nebo neznate nekoho, kdo by byl ochoten vyucovat individualni hodiny (pro rekneme pet paru)...? :)
    BEDRISKA
    BEDRISKA --- ---
    uplne jsem zapomnela poslat informaci sem, takze ted uz jen zpetne..vcera jsme hrali v café cross na zahradce s zivou kapelkou a bylo to super...kazdopadne dalsi dohodle datum je 25.8. to bude sice jen s reprodukovanou hudbou, ale prijit muzete urcite

Jinak se planuje ziva hudba tamtez na mesic zari, takze se mate na co tesit :)

a omlouvam se za neposlani infa o vcerejsku, bylo to na strankach crossu a na FB a mistni diskuze mi vypadla..pardon

btw. meli by byt fotky, tak je pak poslu
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    JULESKAH: http://codemode.cz/ - je tam ofiko vyjádření
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    BEDRISKA: proc zruseno? :(
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam