• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MEDUSSASWING
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    JANITA: Ja jsem stale zacatecnik, umim par zakladnich "figur", co se ucili tak v prvnich trech lekcich a vzdy me odradi, ze ty workshopy jsou aspon pro mirne pokrocile. Rychlost lekci mi vyhovovala, aspon jsem si ty veci mohla vic zazit a zautomatizovat. U tech rychlolekci se mi stava, ze ty veci z nich rychle zapominam - vcetne jmena figury, takze si to pak uz ani nemuzu dohledat na netu :)
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    KARADUM: kdyz jsem tancila salsu, tak to byl taky dril jako blazen, ale presto tam byla mila a pratelska atmosfera :) Ale jak rikam, mohla jsem to takhle vnimat jen ja. Jinak na lekcich taky rikali, ze neni problem se domluvit, ale pochopila jsem, ze oni je na starosti nemaji a ta pani, co mela, holt nekomunikovala.
    JANITA
    JANITA --- ---
    já mám celkově problém, že ty lekce jsou na mě moc pomalý.. tak radši chodím na workshopy zahraničních učiteů, kde to do vás naperou v rychlosti a intenzivně.. ještě tak častěji chodit do tančíren a nestydět se.. stejně se člověk nejlépe učí na parketu! :)
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    LADY_LEIA: Pileckeho lekce i maji povest drillovych veci a pohodova atmosfera se tam objevuje az kdyz clovek chodi dele. Dost toho ale uci treba i Stepan, ktery je skvely.

    S komunikaci pres mail nemam zkusenosti. Ale na hodinach jsme se vzdy v pohode domluvili na nahradach, ac mam pocit, ze prave nekde je heslo, ze penize se nevraceji.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    KARADUM: nulova komunikace pri reseni problemu. Ja i kamaradka jsme musely kratce po zacatku prestat. Ona kvuli tomu, ze ji neplanovane zmenili rozvrh a ja ze zdravotnich duvodu - mela jsem nalez, kdy mi doktorka na dlouhou dobu zakazala cokoli jineho krome klidne chuze. Byly jsme tam fakt parkrat, chtely jsme se s nimi domluvit alespon na castecnem vraceni penez. Na lekcich nas odkazali na pani, co ma penize na starosti. S tou jsme se snazily opakovane komunikovat mailem, ale na zadny z mailu neodpovedela, ackoli je cetla. Kdyby klidne napsala, ze penize bohuzel nevraceji, cokoli, bylo by to akceptovatelne. Ale ignorace podle me seriozni neni.
    Co se tyce lekci, chodila jsem k panu Pileckemu, ktery mi moc jako lektor nevyhovoval a na lekcich nebyla tak pratelska a uvolnena atmosfera, na kterou jsem zvykla z jinych tanecnich kurzu, ale to je jen muj osobni subjektivni dojem a mozna jsem to tak vnimala jen ja. Rozhodne to neni neco, cim by se mel pripadny zajemce ridit :)
    Kazdopadne kvuli tem problemum s komunikaci si radeji pro lindyhop zvolim v budoucnu nekoho jineho. Mrzi me to, protoze jejich lektori jsou sikovni a mam to k nim na lekce kousek.
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    LADY_LEIA: Jakepak, ja jsem s nimi naopak spokojen.
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    KARADUM: zig-zag osobne moc nedoporucuju. Mely jsme s nimi s kamaradkou ne prilis radostne zkusenosti.
    BEDRISKA
    BEDRISKA --- ---
    ze tri zminenych imho nejlepsi swingbusters..
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    Swinggg by CyberTurboPet | Mixcloud
    http://www.mixcloud.com/SYFL/swinggg/
    KARADUM
    KARADUM --- ---
    A pak je zde i treti a to jsou zigzag - http://www.zig-zag.cz/cz/
    JUDY
    JUDY --- ---
    SUBVERSION: Alisko, já budu letos druhým rokem chodit na Swing busters kurzy - http://www.swingbusters.cz/. Jsem s nimi naprosto spokojená, vedou to mladý sympatický lidi, je tam sranda a umí naučit, šla jsem tam párovým tancem nepolíbená a nyní si na tančírně už leccost zatančím. Akorát nevím, jestli ještě mají místa v úplných začátečnících.
    SYSLICEK
    SYSLICEK --- ---
    SUBVERSION: Na rychlý swing je nutné opravdu dobře ovládat techniku tance a to se naučíš tak, že budeš tančit. Na všechno ostatní je tu Balboa :-).
    PROUTECKA
    PROUTECKA --- ---
    Ahoj, taky se poohlížím po nějakých dobrých kurzech lindy hopu v Praze. Prolejzala jsem webovky a narazila na www.groovycats.cz, ale zatím jsem se neprogooglovala k nějakým referencím. Kdyby měl někdo tip budu ráda :)
    WOOTEEP
    WOOTEEP --- ---
    SUBVERSION: co je fast swing?
    SUBVERSION
    SUBVERSION --- ---
    Cau bando! doporucite fast swing/ lindy hop kurzy v Praze please? -)
    AZTEK
    AZTEK --- ---
    v pátek swing (a později electroswing) na smíchovské náplavce...
    [ SWING & ELECTROSWING NA NÁPLAVCE / partyparty / 23.8.2013 / CR - Praha - Náplavka ]
    SYSLICEK
    SYSLICEK --- ---
    JULESKAH: Ano, je. Momentálně se tančí každé úterý v kavarně Savoy od 20 hodin do půlnoci. Přes léto je venkovní tančírna každou středu v Denisových sadech od 19 do 22:30 s výukou od 20 hodin. A jednou za 14 dní ve čtvrtek je v Savoyi swing+tango od 20 hodin do půlnoci, taky s výukou. Přes prázdniny bude pravděpodobně swing+tango každý čtvrtek.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    V Brně je nějaká tančírna, venku v Denisových sadech, prý ve středu od 19 - 20 výuka swingu zadara. Ale zatím nemám odzkoušený, jdeme tam až příští středu poprvé.
    JANITA
    JANITA --- ---
    MYSHAAL: kdy zas něco takovýho bude???
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    OTEVŘENÍ LETNÍ SEZÓNY PŘED KLUBEM CROSS - KNIŽNÍ A MÓDNÍ MALOTRH
    Knižní a módní malotrh č. 3 zaměřený na literaturu v ženském rodě
    Neděle 26. 5. před klubem Cross od 14 hod.

    [ KNIŽNÍ A MÓDNÍ MALOTRH / festivalfestival / 26.5.2013 / CR - Praha - PRAHA - před klubem Cross ]

    Příjemná atmosféra akce pod širým nebem před klubem (za nepříznivého počasí uvnitř). Knihy, móda, DJové, diskuse, film, elektroswing. Malotrh se koná již potřetí, tentokrát s tematickým zaměřením: „Literatura v ženském rodě“. Diskuse se zúčastní S. Francová, P. Hůlová, M. Michlová, T. Říčanová a L. Sobotová. Účast přislíbila nakladatelství Argo, AVU, Baobab, Dokořán, Deaf Messanger, Dybbuk, G plus G, Meander, Novela bohemica, Paseka, S pandou Pa v Londýně, Pěkný ptáček press, Torst...
    Za módu budou přítomni Crossphere, Jana Thálová, Parazit Fashion Store, TATE, V. Y. P. design...

    Program:

    14 hod. otevření stánků
    18 hod. diskuse „Literatura v ženském rodě“. S. Francová, P. Hůlová, M. Michlová, T. Říčanová a L. Sobotová, moderuje M. Toman
    19 hod. M. Michlová a Smrt múz s obrazovým materiálem ke knize
    19,30 hod. promítání filmu o knize P. Hůlové vytvořeného autorkou

    Hudební program: DJové před klubem, elektroswing v klubu
    DJ Gadjo.cz & Telka a kapela Meszecsinka

    od 21:00 Kouda´s Quartet a selekci tech nejlepsich swingovych pecek & Wooteep a host

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam