• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    IGNACIUS
    IGNACIUS --- ---
    PROMETHEA: výborný, já bych přidala barvy, teda třeba jen vybarvit kalíšek..a zbytek černobílej. :)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    PROMETHEA: Já si taky myslím, že to je výborný nápad. Naprosto jasné, stručné, výstižné :). S dovolením ho zkusím ještě trochu poupravit a za chvíli nahodím.
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    LIMONADA:
    MERMAIDA: jo, jenomze to budu muset udelat znova, pac mi ten soubor spad :DD
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    JANYNA: je ti pet je imho blbost, nepochopitelny pro neznale, takze to ztraci efekt
    MERMAIDA
    MERMAIDA --- ---
    PROMETHEA: tohle je nejlepší (než jen ten obrazek červeného kalíšku)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    PROMETHEA: vyborny, jen udelat silnejsi linky, pripadne vsechno nabarvit nacerveno a muze to ven, to je fakt dobry
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    tak kratka rychlovka k rozvijejici se diskuzi - je to maly, je to svetly, ale uz s tim nic nenadelam, soubor se nestih ulozit, a spadl mi corel, takze mam jen tenhle jpg :)
    ale myslim, ze pro pripadnyho grafika jako zakladni koncept se to da pouzit

    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    CHANA: prave s tema plinama a stylem "je ti pet?" to chapeme a zasmejeme se tomu my, co kalich uz zname, ale kdo o tom nikdy neslysel, tak vubec nepochopi imo
    CHANA
    CHANA --- ---
    PROMETHEA: Mně se líbí heslo "klasika - moderna - revoluce" :)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    znacky nejznamejsich (a nejlepsich:) kalisku muzou byt uplne dole ve dvou radcich jen oddelene mezerama a treba barevne rozlisene...
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    Podle mně by to mělo být trochu delší než PROMETHEA, protože lidi je v tom jejich spěchu a myšlenkách na kdeco třeba trochu víc "zaháčkovat".

    Takže navrhuji skombinovat:

    JE TI PĚT?


    a



    Oba obrázky jednoduché = budou rozkódovatelné i na malém formátu. Dostatečně málo textu na opět malý formát + oba headliny jsou jasné a krátké. První headline provokativní, poslouží jako chyták pozornosti, druhý headline již krásně navede konkrétně k tomu, o co jde. Na konec však bude ještě třeba dopsat jméno produktu (důležité, už z prvního kontaktu s ním musí ocházet!!), tzn. "menstruační kalíšek". Www stránky bych tam nechala. Když tam nebudou, účinnost nálepky to hrozně snižuje... Co takhle udělat nějaký jednoduchý neutrální? Jen s krátkým vysvětlením a odkazy na značky?

    Piktogram znázorňující plenku by měl být samozřejmě poladěn, lepší jsem teď nenašla.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    PROMETHEA: souhlas, taky se mi to libi, jeste by to chtelo nejaky smrncovni design... a treba by nebylo spatne udelat nalepky s kaliskama ruznych barev a pak vylepit treba dve nebo tri vedle sebe... at je to trochu hrave
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    DANCE_GIRL:
    XMARGE:
    GIRAFFKA: jsem rada, ze se libi

    nejsem grafik, takze verim, ze to jde jeste vytunit, kazdopadne jsem to sem dala, at se vyjadrite - je lepsi bavit se o konkretnich vecech a vymezovat se vuci nim nez jen slovne popisovat, co by to tak melo byt

    me osobne by se libila takovahle jednoducha grafika, ale prave treba jeste s vlozkou a tamponem (klasika - moderna - revoluce)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ale musim teda říct,že nápad: obrázek vložky a nápis "je ti pět?" mě hodně moc pobavil... to už částečně vysvětluje,proč je kalíšek lepší a proč je důvod revoluci v menstruaci zažívat.-))
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    PROMETHEA: tohle si myslim,že je pro svojí jednoduchost nepřehlídnutelný..ten kontrast červený a bílý. navíc čim jednodušší to budeš,tim je to čitelnější-padne na to oko i slečny, co na wc chvátá a nemá čas si číst roztomilejší obrázky..a umim si představit,že v záplavě samolepek to trkne do oka např. i připitější osoby...
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    ono taky místo od místa - v záplavě plakátů na autobusový zastávce si všimn té, která vyniká - ať svou jednoduchostí nebo nápadem. Zase ale na místech, kde by tyhle nálepky měly být, podle mě moc jiných "reklam" nebude (dveře od záchoda v úrovni očí, kachlík vedle toaletního papíru,...). Řekla bych, že bude snadný si toho všimnout a názorný model toho, co to vlastně je, to poskytne. Pak jestli se bude dotyčná pídit dál,... řekla bych, že v tomhle bude pak hrát hlavní roli spíš ten slogan...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    PROMETHEA: rozhodne vetsi pismo.....neni to spatne.
    ale musim rict ze me vetsinou zaujmou nalepky barevnejsi, s nejakym trochu komplikovanejsim obrazkem.....
    IKA
    IKA --- ---
    pekne tu je vidno, ze na roznych ludi platia rozne pristupy - na niektorych treba ist oklukou, niekomu treba rovno ukazat o co ide.. :)

    (ako sa poznam, tak napriklad obrys kalisku by ma asi nezaujal, keby som o nom este nevedela, a naopak, k precitaniu textu by ma pritiahli viac obrazky ludi.
    ale je fakt ze tato verzia je taka vizualne cista a prehladna, v malom formate urcite vyznie lepsie ako mnou navrhovane obrazky. :)

    a znova, boli to volne asociacie, malo ist o inspiraciu pre grafika, nie o prebratie konkretnych vizualov aj s textami o knihach. ;)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    PROMETHEA: Něco takového jednoduchého jsem si představovala :o) . Strohé a jednoduché. Věřím, že grafik si vyhraje s umístěním textu - kalíšek může být naznačen jen obrysy a ten nápis uvnitř kalíšku s tím, že bude ve dvou až třech řádkách a vrchní písmo bude průhledné jen s obrysem a spodní bude zčásti červené.

    Nemám ráda okecávání, ale spíš jednoduchá hesla, jejichž další významy si musí člověk domýšlet:o)
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    PROMETHEA: Jo, za tohle bych se taky přimlouvala - žádný okecávání, prostě rovnou k věci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam