• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***

    Bližší informace (velikosti, typy, návody jak používat) najdete na nástěnce a v odkazech!

    Některé zodpovězené otázky můžete najít na nástěnce, takže čtěte, surfujte!
    Přečtěte si nástěnku, možná najdete rady jak na to! A taky se ptejte (případně filtrujte), od toho tu tento klub máme :)


    CO JE NOVÉHO VE SVĚTĚ KALÍŠKŮ

    Další český výrobek - kalíšek LUNO http://www.kaliskyluno.cz/

    Český výrobek LADYCUP v různých barvách (aby byla menstruace ještě zábavnější), více viz: http://menstruacni-kalisek.ladycup.eu/

    Český výrobek - kalíšek YUUKI http://www.yuuki.cz

    Francouzský výrobek - FLEURCUP a http://fleurcup.com/default-en.html
    německý kalíšek MeLuna http://www.meluna.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=3

    TABULKA, kam se můžete vepsat... Uvádějte své zkušenosti, jaký máte typ kalíšku, atd., aby to mohlo být ostatním k užitku
    rozbalit záhlaví
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    IKA: to je asi moc slozite na lepeni a pro kamose zas 3x prace
    IKA
    IKA --- ---
    GIDDY: tak ma napadlo, ak by to mali byt komiksove okienka, nedali by sa vyrobit tri typy nalepiek? (vlozka+tampon+kalisok, kazde okienko komiksu zvlast).

    tym by sa riesila ta mala plocha, ktora je k dispozicii..len by sme to potom museli pekne disciplinovane lepit v trojiciach, no.:))
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    takze, damy, dele sem tu nebyla:) hezky ste to tu rozjely!

    jak sem psala, muzu diky kamaradovi v tiskarne zaridit zdarma urcity pocet stickerek, kolik mi neni schopen rict, ale tak slo by to dycky delat postupne, jakoze mozna ne vsechno mega mnozstvi rovnou, ale postupne, ze to dycky primicha k nake zakazce nebo tak nejak..ale nesmi to byt moc velke!!! obavam se ze pouze zhruba jako krabicka cigaret (cca 10x15cm), stejnelepit nekam vetsi nalepky mi prijde blbost

    navrh se mi libi, hesla klasika-moderna-revoluce sou supr!! napadlo me ale to dat spis vedle sebe nez nad sebe a este tu padla zminka o komiksovych rameccich...coz mi prijde zajimave, coz to udelat jako opravdu jednoduchy komiks? tri ctverce, v prvnim nekolik vlozek za sebou v rade, ve druhem stejne tak tampony a ve tretim jeden kalisek, barevne, pak uz tam necpat zadne dalsi typy kalisku nebo podobne...ovsem to si rika, ze zas nepujde udelat v tak malem rozmeru?:(

    a dalsi dulezita vec, ten web, byla sem to mimojine ja, ktera sem nechtela propagovat nake stranky, co kalichy prodavaji, proto se taktez priklanim k verzi "menstruacni kalisek" a koho ta nalepka zaujme, uz si to sam dohleda a nenecha se odradit, kdo se necha odradit, asi by si to stejne neporidil, takze tak za me:)
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    ano!
    IGNACIUS
    IGNACIUS --- ---
    Přesně!
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LIMONADA: Ano!!
    A navíc bych tam fakt žádnej web nedávala a už vůbec ne cokoliv, co je na swebu, webuzdarma a tak. Tyhle domény ve mě moc důvěry nevzbuzují spíš z nich mám pocit amatérismu.
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    Přesně tak!
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    jezis vykaslete se na web....dodelejte nejak slusne nalepku a hotovo
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    CHANA: to znamená, že na tom mailu někdo musí sedět, aby minimálně odpovídal na dotazy, které tam budou náhodné kolemjdoucí směrovat. Nebo ho nechceš publikovat a používat pouze tu webovku?
    To bude vyžadovat vytvoření alespoň jednoduchého webu - rozcestníku, který bude na jednotlivé značky směřovat. Web bude potřeba čas od času aktualizovat, abychom tam neměly mrtvolky. To už mi přijde dost náročné - respektive teď ještě ne, ale postupně se to nabaluje. To už si rovnou můžeme spustit web, který bude mít pouze informační charakter a sdružovat fanynky kalíšku, moderovat diskusi, psát o novinkách atd.
    CHANA
    CHANA --- ---
    CHANA: zapomněla jsem dodat heslo: kalisek123
    CHANA
    CHANA --- ---
    PROMETHEA:
    GIMEL:
    Vytvořila jsem mailovou schránku menstruacnikalisek@seznam.cz ke které je zdarma i nějaká doména třetího řádu: http://menstruacnikalisek.sweb.cz//mens.jpg
    mohly bychom tam dát ten obrázek (ten už tam je, doufám, že to nevadí autorkám) a pár odkazů a měly bychom stranku.
    IKA
    IKA --- ---
    mozno mate pravdu v tom, ze link na konkretny web netreba a ze zvedave slecny/panie si podla klucovych slov najdu dost informacii aj same.:)

    (len som trochu profesne deformovana a zdalo sa mi, ze bez samostatnych webovych stranok dnes nemoze fungovat nic.:))
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    soushlas s: menstruační kalíšek
    SIKY
    SIKY --- ---
    XMARGE: Souhlas! Menstruační kalíšek je podle mě nejlepší. A dokonce se tak jmenuje i jedna stránka na fb (kde už jich je taky milion osm), která nepropaguje konkrétní značku, ale produkt jako takovej.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    PROMETHEA: no k tomu jsou tam ty další názvy pod kalíškem. Doufám, že jsem na žádný nezapomněla. Kdyžtak mě doplňte, kdyby tam chyběl některý z nám známých značek.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    já bych tam ten web na www.kalisek.cz nedávala, to už je propagace konkrétního e-shopu a třeba by se to majitelce domény ani nemuselo líbit.
    Dala bych tam jen slova "menstruační kalíšek", holky, který se o tom budou chtít něco dozvědět, stejně budou googlit.
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    taky tam muzem dat odkaz na nyx a tenhle klub :-D
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    IKA: ja bych se taky na samostatnej web vyprdla - pac pokud to bude viset na tomhle, k vylepovani samolepek se v zivote nedostanem, pac nikdo nebude chtit udelat web
    priklanim se k IGNACIUS: www.kalisek.cz je naprosto v pohode, a co na tom, ze prodavaj jen mooncup a ladycup
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    GIMEL: nene...na letak to urcite nedavat :) to jsem ani nemyslela
    jen tak pro pocit - dusevni vlastnictvi vis jak :)
    IGNACIUS
    IGNACIUS --- ---
    Já si těma extra stránkama nejsem tak jistá. Webadresa by měla být co nejjednodušší na zapamatování.. www.kalisek.cz mi přijde nej, nebo bych se přikláněla nedat tam naopak žádnou adresu..myslim že každá holka, pokud ji to zaujme, tak si to stejnak najde na netu.. heslo kalíšek - menstruace je pro google myslím naprosto dostačující.
    Přijde mi to fajn jako propagace bez přímé reklamy, jen jako naše chuť to šířit dál.. Já teda počítám že si stejně nálepky, až budou finální, vytisknu sama doma na speciální lepící papír a prostě je budu mít v kabelce a lepit :) Nebo to tady chce někdo zainvestovat??
    AETHER
    AETHER --- ---
    GIMEL: a co udelat ty vlozky svetle sede a dat jich jakoby hodne vrstvene na sebe (vedle sebe) a napis klasika pres ne, totez s tampony a pod to jen ten jeden kalisek - ukaze se tak, ze skutecne staci jeden a ne mnoho. Treba jako tri komiksova pole:) V pripade takoveho konceptu ale pak budou matouci ty ruzne typy, to by pak chtelo nejak oznacit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam