• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    MOLLY: to mi moc nejde do hlavy, vzdyt to musi bolet.. nebo musi byt min. podezrele ze se tam pritelovi nevleze celej ne?
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    MOUNTBATTEN: klidně i na lepítka, ale nemusí být...
    MOLLY
    MOLLY --- ---
    už tu alespoň jedna zpráva o přežití sexu s kalíškem byla... zapomněla jsem na něj, protože jsem si ho brala ne kvuli menstruaci, ale šla jsem do bazénu. A zapomněla jsem na něj. A přítel jen říkal, že ho to trochu dřelo. A ráno ve mě hrklo a napadlo mě "kde je"? No byl na svém místě, tak jsem ho vyndala, příteli se omluvila...
    zpíval mi pak "kdož su boží bojovníci..." že prý přežil srážku s kališnicí...

no, ne že bych to doporučovala (to ani náhodou), ale zas jedna výhoda oproti tampónu... každý občas zapomeneme...
    EL_K
    EL_K --- ---
    MOUNTBATTEN: a jakou jinou zkusenost jsi mela?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    a dotaz ne na letacky...
    jakyze obchod doporucujete pro nakup? V Praze a aby je mely?
    Vcera sem bezela do vbavlnce.cz a ...vyprodano a objednavka az na konci cervna:-(

(sice nevim, zda se mam vracet k mooncupu,kdyz sem s nim nemela dobrou zkusenost,ale...)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GIMEL: ouk.

TAK DOTAZ NA VSECKY:
    CHCETE LETACEK OD GIMEL I NA LEPITKA, BUDE O TO ZAJEM, NEBO NE? (=vystaci papirove zalozky)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    MOUNTBATTEN: formát DL je přesně 210x99 mm - tedy např. složenka. :)
    Na tu samolepku, co jsi házela odkaz by to vyšlo úplně akorát.

Pokud by se to tisklo jako letáček, tak to nemusí být na supertlustém papíře, stačí nějaká 120g (pro představu - tvrdost asi jako obálky běžných časopisů typu Reflex, Týden, atd.)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    AETHER: jo,myslim,ze pomerama by ty uvedeny sly, co ten http://www.samolepici-etikety.cz/detail.php?cid=3427&lng=1 ?
    Tj. 65x142mm, 300DPI, JPG?
    Muzu poprosit?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    GIMEL: DL, tj.cca 110x220mm?
    (ja se ve formatech apod.nevyznam,jen mi to hapruje s rozmerem A4,ale nest,pomerem to pujde,hm?)
    Nicmene melas na mysli vytisknout na tvrdsi hezci papir a davat do cekaren?
    Hmm,i vetsi gramaz,jak zatzezovy test pro kocici utulek ukazal, tu ta tiskarna zvladne,ale prec jen z ty HP laserjet to nebude vypadat nijak profi!
    Neva?

U lepitek mi ten vzhled "z tiskarny v kanclu" nejak nevadi,nevim proc.

Aaaale,co OSTATNI?
    BRALI BY NAVRH GIMEL I NA LEPITKA?

To by bylo na lepitka tyto http://www.samolepici-etikety.cz/detail.php?cid=3571&lng=1

Mohla bych prip.poprosit navrh v jpgu,o rozmeru 207x96mm(+-3mm), 300DPI?

MOLLY
    MOLLY --- ---
    mě by to asi neoslovilo... a mainstreem rozhodně nejsem...
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MYJKA: Mě se to taky líbí, dokonce moc. Ale jak už tu psaly holky - je třeba oslovit a zaujmout hlavně ten střední proud/průměr, který se nechává masírovat reklamou a trendy a apriori odmítá vše, co se jeví jako alternativní. Myslím, že holky, které oslovuje taková nálepka o kalíšku už dávno vědí, stejně tak o certifikované přírodní kosmetice, kupují biopotraviny apod.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Na tej nalepke je zena a zaroven deloha a vajecniky a zaroven je krvavy. Mne sa paci uz som ich par aj lepila :)
    EL_K
    EL_K --- ---
    LICINDA: jaks to popsala jako ekl flek, tak me ted napadlo nove jine pojeti toho obrazku, nez jsem ho vnimala predtim :) a veta pod nim "nechcete neco zmenit?" je pak dost trefna :)
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    mně se to teda abych pravdu řekla vůbec nelíbí.... heslo je možná fajn, ale ten design.. nemám ráda kudrlinky a ten flek se mi docela eklhaftí.... :-\ návrhy od holek jsou podle mě mnohem trefnější a názornější a zábavnější.... :)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    LIMONADA: no mě se líbí a myslím,že se bude líbit většině,protože možná každá bude nad obrázkem přemýšlet....ale co by odradilo mě jsou ty stránky...kdybych na leták zareagovala a rozklikla si "ženská práva" tak bych to zase hezky vypnula
    EL_K
    EL_K --- ---
    EL_K: pro me je ten obrazek treba jasnej, ale kazdej si v tom muze najit neco jinyho...i neco jinyho nechutnyho, jj :)
    EL_K
    EL_K --- ---
    LIMONADA: jo, souhlasim s Tebou...grafika se mi taky libi, ale pro beznou spotrebitelku, mame-li ji definovanou jakozto zenu z mainstreamu podlehajici reklame (?), to asi nebude to prave orechove...) nakolik mene "alternativne a mimozemsky" bude pusobit ten stick vytvoreny zde, jsem teda zvedava ...
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    EL_K: (jako rekla bych ze na beznou spotrebitelku muze pusobit i nechutne, preci jen ne kazdy ma takovou predstavivost aby v tom videl tu siluetu....nebo ji tam vidim jen ja?)
    a mam pocit ze sem i na ty stranky koukala a dost me nebraly, na me moc feministicke, nesnasim genderovy vyrovnavani apod.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    EL_K: jj, ale ac me se treba designove libi, myslim ze moc dobre na beznou spotrebitelku nepusobi.....je to hodne alternativni pojeti imho
    EL_K
    EL_K --- ---
    a tenhle stick znate?

vydava brnenske nesehnuti
    http://zenskaprava.ecn.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam