• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    BRUSINKA: stejně tak...prostě ho vespod zmáčknu,pak už je užší a vytáhnu...když jsem ho cpala ven normálně,maličko mi popraskala kůžička a pak tadá svědění,pálení a už jsem měla zaděláno...
    LILY
    LILY --- ---
    BRUSINKA: Taky tak. Sbalím ho odspodu během vytahování.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    tak já to dělám tak, že zatlačím, dám 3 prsty, zmáčknu zespoda a vytáhnu, takhle bych tam ukazováček asi nikdy nenacpala(neohnula bych tak ruku) :)
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    JULYZ: taky ho občas doooost daleko lovím,... většinou pomůže se troščku uvolnit, zatlačit aby se posunul a pak tam chmátnout, moc se s tím nebabrat. Případně ještě malinko jakoby opřít o protější stěnu, než máš prst a nebo dvěma prsty ho stáhnout kousek za špičku dolů..
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    LICINDA: nech to skúšam ako skúšam, ale na vrchný okraj proste nedočiahnem. zatiaľ mi stále odplával niekam desne hlboko :o(
    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    LICINDA: tak super! Teď to bylo naprosto bezbolestné :-)
    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    LICINDA: díky za obrázek... vyzkouším :-)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LICINDA: Dělám to stejně:o)
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    s vypětím všech sil jsem se pokusila o přiblížení mé techniky (nemám copyright:)), možná jen pro ilustraci. Bude to ale chtít vysvětlivky: Zavedený kalíšek, oranžové dlouuuuhé je ukazováček, poslední článek jakoby zaháknutý o horní okraj (většinou buď vpředu nebo na levé straně - k levé noze). Když zatáhnu a lehce přitlačím k protější stěně, kalíšek se zdeformuje (přibližný tvar vpravo nahoře:) zpředu, dole pak shora)

    Kalíšek jde takhle mnohem lépe, po cviku naprosto bezproblémů :)



    Skutečně prosím omluvte neumělectví, s touchepadem a nulovým talentem ke kreslení to moc nejde:)
    ORIKA
    ORIKA --- ---
    XMARGE: tak to mě vůbec nenapadlo, konečně jsem pochopila v čem je u mě problém :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    PABLINKA: no já jsem ze začátku taky jen zrušila podtlak a pak ten kalíšek vytahovala rozbalenej.. a ke konci menzes skoro brečela bolestí, jak jsem dole byla odřená. Takže doporučuju sbalovat co nejvíc to vevnitř zvládneš:o) Mně taky bolela hlavně břišní strana vagíny, mám ji citlivější, takže kalíček sbalím a vytahuju tak, aby se pokud možno nedotýkal břišní strany..
    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    XMARGE: aha! Tak to zkusím! V návodu psali jen zatáhnout, příp. uvolnit prstem podtlak a vytáhnout... zkusím tedy trochu sbalit...
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    PABLINKA: A když kalíšek vyndaváš, sbaluješ ho? Já třeba kalíšek při vyndavání musím jakoby sbalit do stenýho tvaru jako když ho zandavám. Když jsem ho jen v půlce zmáčka a vyndavala, pokaždý jsem si poranila poševní vchod a na konci menstruace mě pak bolel celý spodek jako kdybych měla zánět nebo něco.
    PABLINKA
    PABLINKA --- ---
    ahoj, tak mám prvně kalíšek, od včerejška, zatím celkem dobré, stopku jsem už trochu ustřihla, ale stejně ji ještě trochu cítím... První a druhé vyndávání masakr, hlavně mě to bolí na horní stěně pochvy, když ho vyndávám... Musím to nějak vychytat :-) Každopádně vložky doma nemám, manžel včera špatně četl z nákupního seznamu a koupil vločky :-))).
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    LILY: jo v tomto sem taky prase, taky sem to extra neresila, proste sou ale uzkostne matky, ktere desinfikujou prehnane
    LILY
    LILY --- ---
    LICINDA: V pohodě. :) Každopádně mě překvapuje, že někdo dává tyhle chemky na věci pro dítě. Vždyť stačí vyvařit, resp. přelít horkou vodou. My dítěti dudlík umyjeme v horké vodě jednou za uherský rok a vypadá víc než zdravě.
    LICINDA
    LICINDA --- ---
    LILY: asi jsem to blbě řekla, pro mě milton--> miminko --> dudlíky, flaštičky, nástavce (pro ty, které mají s kojením problém)... :) maminky s dudlíky dumlajícíma miminkama by bylo přesnější. A jak zde bylo řečeno, dozvěděla jsem se o těch tabletách právě přes maminy, které ho používají na sterilizaci tady těch serepetiček (a i na krabici jsou nějaké takové obrázky, lahvička či co, tak mi to evokovalo to kojení.. )
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    IKA: Pizza Mizza v Bratislave:) šokujúce ale pravda - ale slečna bola zjavne češka, (čo ma neprekvapuje:))
    IKA
    IKA --- ---
    GALTHEA: viem ze teraz dost cestujes, kde sa to stalo?
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    tak dnes se mi stala - podle mého názoru - úplne neuvěřitelná a nepravděpodobná věc na toaletách v restauraci.
    jsou tam takové malé kabinky a vždy pro dvě jedno malé umyvadlo. a protože litrovku s vodou jsem nechala u stolu, tak si říkám že to risknu, stejne tady nikdo není, vytřu toaletním papírem a umyju to tam. tak jo a jak jsem byla hotová, ze sousední kabinky vyleze slečka, kouká na kalíšek, pak smích a že ona doufala že tady nikdo nebude, ale že tohle je v pořádku - a hádejte co měla v toaletním papíru? kalíšek!!!
    (já vím že ono je to v principu asi hodně divné, ale celkem jsem byla ráda:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam